Sari la conținut

AliBoss

EX+
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AliBoss

  1. tocmai mi-am luat un rf 600 si dupa o mica plimbare nu a mai vrut sa porneasca. dupa ce i-am luat contactul a dat rateu. am impins-o si dadea rateuri dar nu a luat-o. bujii zero. iar in capul pistonului era mizerie. ce sa fac? sa iau bujii si gata?

  2. :rolleyes: Sal. baieti. Tocmai mi-am luat un rf 600f, si vreau sa aflu niste pareri...e din 96 are 28000km a fost putin cazuta dar nu se mai cunoaste. Am luat-o la 2900E. Avea nevoie omu de bani. Voi ce zice-ti?? A si ventilatorul de la radiator porneste numai cand se incalzeste mai rau? Niste bujii si un cauciuc pe spate de unde fac rost? daca e cineva amabil sa-mi lase un nr. tel sa vb. cu el
  3. daca gandeai un pic inainte sa vb nu pareai atat de penal alea au 15 cai maa  :crack:  astea au 11 ca daca vrei punele langa un skipper si ai sa vezi. daca v-ati uita mai bine pe net si in taloanele lor ati vede ca motorul este sub licenta honda si sunt fabricate in japonia. din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc.

    235746[/snapback]

     

     

    Asa e. Ai dreptate. :crack:

  4. Nu ,scuterul este inmatriculat are carte de identitate si talon .Legea spune ca daca nu depaseste 49cc si vit max constructiva 45km/h,in talon scrie Scuter SOLO, nu necesita permis .Asa ca daca aveti scutere care indeplinesc aceste conditii nu va trebuie permis ,exista lege ,dar daca pot sa scanez hartia de la politie unde scrie treaba asta o pun pe forum .Apropo batranica se simte bine . :rusinica:

    223703[/snapback]

     

     

    Chiar te rog scaneaza si tu hartia aia ca s-o vedem si noi. Merci.

  5. care l-am avut dar se aude super mistoo frate si nu i-am dat decat 5-6mii

     

     

    Nici nu o sa sara de 6500. Are o reductie pe teava de esapament care nu-i permite sa evacueze gazele bine. Practic joaca rol de limitator.Eu am comandat o teava si o fac asa cum vreau eu. Va salut.

  6. Daca n u are pedale tre permis oricat ar fi de mic motoru. Cele cu pedale(ciclomotoarele) nu au nevoie nici de permis nici de inmatriculare. Castile sunt obligatorii la ambele vehicule. Daca nu ai 18 ani poti lua cat. A1(16 ani impliniti) si poti conduce pana la 125 cm3 cu limita pana la 11 kw.(15CP)..

×
×
  • Creează nouă...