Sari la conținut

Powersony09

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Motocicleta
    Lifan Racer 125-30

Powersony09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Barli, daca familia nu doreste postarea acelei filmari, poti sau vrei macar sa dai detaliile exact din filmare? Macar daca nu pui video, macar ai zis realitatea cea ce o stim noi 2 si alti cu care ai mai vorbit, si lasam lumea sa interpetreze cum vrea. Eu nu o sa dau nici un detaliu despre cea ce am vazut fara acordul tau (impreuna cu familia decedatului), pentru ca daca nu erai tu , nici eu nu aflam adevarul. Condoleante familiei decedatului.
  2. Pot spune cu mana pe inima ca filmare exista. Il sustin pe @barli. Cand va avea permisiunea filmarea va fi postata aici. Cat de spurcata este gura lumi, chiar si vecini arpopiati si prieteni au putut zice alte bazaconi decat realitatea.
  3. Se pare ca exista acea filmare si se pare ca defapt cam tot ce am auzit ar fi fost gresit, sau pe langa adevar. Nu am vrut sa zic lucruri care nu sunt adevarate, dar cu toate ca am incredere in acele persoane , am zis lucruri neadevarate. Spre sa nu fiu luat in nume de rau dar cam asta sa intamplat. O zi buna tuturor. R.I.P.
  4. Ce pot spune despre reactia ta, este ca daca sti ceva, compara ce ce sti cu cea ce am scris scriu. Eu spun asta de la persoanele care am auzit, persoanele sunt, 2 vecini de pe scara lucreaza cu mine, 1 prieten bun cu mine , este foarte bun prieten cu victiam, si alt coleg de munca , amic de pahar cu victima, asa ca nu prea vad de ce sa nu fie adevarat. Masina este berlina, nu GIP, cred ca vreun reno ceva, nu am vazut sigla, dar masina avariata am vazuto de 2 ori pana acum, si cea ce am zis pare lizibil, soferul nu a venit pe contra sens , deoarece daca venea roata din dreapta nu era aplatizata spre stanga in acest caz, asta se intampla doar la o intrare semilaterala. O sa ma uit si de marca masini , ca vad ca tot se face referiri la asta, doar fac durmul respectiv de cel putin 2 ori pe zi, si chiar si de 5-10 ori cand ies cu moto. Numi place sa min, nu pot zice cu mana pe inima ca tot ce am scris pana acum este ADEVARAT 100%, dar dupa ce am tot auzit de la apropiati si prieteni, cam asta a reiesit, iar dupa cea ce stiu de strada, ca este dreapta, are 1km proximativ, si poti sa incepi sa intri pe strada asta cu cel puin 80-100km, deci pe la jumate unde sa intamplat accidentul cu o moto tzapana prinzi chiar si 300km. Eu actual nu dau vina pe nimeni, nici pe moto , nici pe sofer, decizia este a fiecaruia in parte, dar pe mine ma infioara cand aud sau vad stiri sau noutati de accidente moto care sa lasat cu deces. Si eu sunt motociclist si de multe ori cand ies, ma tot gandesc la ce e mai rau, dar placerea nu ma lasa sa vand moto. L.E in zona nu este nici o camera de vedere, nu are nimeni acolo, se poate ca cei din fata casei soferului "REMAT" sa aibe camere de supraveghere, dar nu cred ca ar fi filmat "peste gard" ca totusi....... Ramane de vazut, chiar as vrea sa vad si eu filmarea, pana acum doar o poza am vazut pe acest topic.
  5. Salut tuturor. Sunt din Zarnesti si va pot da cateva detali exacte. Pe drumul acela ajungi linistit cu un harb de moto la 140kmh, eu am ajuns la 120km cu 125cc 4t, asa ca nui de mirare, impactul a avut loc pe la mijlocul sosele drepte,pentru ce care nu stiu, drumurile din zarnesti sau asfaltat in proportie de 80%, de cand sa asfaltat strada asta, politia a dat zeci de amenzi. Accidentul sa intampla asa: Proprietarul masini venea din fata motociclistului, el a vrut sa faca stanga ca sa intre in curte la el, motociclistul venea din fata cu viteza mare (cica acul de pe bord indica 204km/h, nu garantez, ce am auzit), cand soferul a vrut sa faca stanga crezand ca are timp sa treaca, i sa oprit motorul pe banda motociclistului, si de aici a venit si nenorocirea, la o viteza destul de mare nu mai apuci sa eviti, chiar daca ai avea 5 secunde la dispozitie. El a intrat in partea fata dreapta, facut praf jumate din botul masini, aripa, roata, far...dreapta....etc. El a zburat in curtea de langa casa proprietarului, si persoanele care au sarit in ajutor , lau intors cu fata in sus si au vazut ca era taiat in jurul burti. El nu a decedat la fata locului, a ajuns la spital la Zarnesti si "cica" nu stiau ce sa ii faca (nu stiu cu detali asta) si lau trimis la Brasov, iar cei de acolo au presupus ca a pierdut mult sange si ca trebuie transfuzie, dar defapt ii plesnise CARODITA in el, si nu au mai putut face nimic. Asta este cea ce am auzit de la vecini de pe scara care locuia el. Alt amanunt, Motocicleta era a unui prieten de al lui, care locuieste cu un bloc mai jos ca mine, si au facut schimb cu el (cel decedat find in masina lui personala) , prietenul lui sa suit in masina si el pe moto, dupa cateva secunde sa petrecut nenorocirea. Nu stiu daca avea permis sau nu, dar stiu ca detinea categoriile B,C+E, si ma gandesc ca posibil sa fi avut si A. Cam asta este tot si sincer sunt infiorat de ce sa petrecut, si eu am trecut prin ceva asemanator , doar ca eu aveam 40-50km si apucasem sa franez, scapand cu viata, dar moto nu prea. Condoleante familiei si Dumnezeu sa il ierte.
  6. Salut, nu te supara, am un harb de moto de 125cc in 4 t, cu nevasta pe el care are 85kg si eu 60kg ajung la 110km,/h iar singur undeva la 125km/h Iar moto din poza daca este de 250cc si 2 t, cu tacsu pe motot poti prinde linistit 140km/h, Asta e parerea mea , stiu ce parci am si cel din poza pare mult mai fioros! Sanatosire grabnica amandurora!
  7. Mati convins cu sfaturile voastre! In concluzie sunteti de rahat si nu sunteti in stare sa dati niste sfaturi bune unui incepator! Va credeti mari si tari ca intre picioare aveti un motor de x cp si defapt pe el sta un .... ! Eu zic sa parasitit forumul decat sa umpleti topicurile cu tot felul de expresi aiurite si offtopicuri angro, daca eram moderator pe acest forum va banam direct! Cu asta am incheiat discutia in topicul acesta! Si cat de curand o sa parasesc acest forum si sincer , de la mine reclama buna nu veti avea, dovezi sunt subiectele mele, care pana acum au intrat fel si fel de "destepti" cu multi cp si care nu stiu nimik, decat sa faca arfirmati gresite si sa isi bata joc de incepatori in domeniu, dar ei nu stiu nici macar cat incepatori! Ma refer la anumite persoane de pe acest forum, nu la toti useri , cas a nu fiu inteles gresit!
  8. Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri?
  9. Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri?
  10. Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri?
  11. Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri?
  12. Hmmmm, deja sunt destule contradictori, pana la urma nu strica sa incerc, daca nu merge nu merge! Sau deja vati pus pe mistouri?
  13. Nu zic ca nu ai dreptate, dar daca incerc , nu omor pe nimeni! Si sincer cul il pun , asa il dau si jos si cu asta basta, ca modificari nu vreau sa iif ac, gen gauri , sau modificari filtru majore! Sau deja sa ajuns la pacaleli de 1 aprilie care deja a trecut?
  14. Nu zic ca nu ai dreptate, dar daca incerc , nu omor pe nimeni! Si sincer cul il pun , asa il dau si jos si cu asta basta, ca modificari nu vreau sa iif ac, gen gauri , sau modificari filtru majore! Sau deja sa ajuns la pacaleli de 1 aprilie care deja a trecut?
  15. La mine va ajunge direct in rezervorul de benzina! Am mai auzit pe cineva care ia zis lu un prieten de al meu care luase carnestul de 1 saptamana, ia zis asa! OFF TOPCI > Prietene daca merge pe drum si iti cade "frana de motor" in baia de ulei, suni la un service si intrebi cum o scoti, si te indruma aia si o rezolvi repede fara sa desfaci motorul, dureaza 2 minute! Am ras o saptamana pe chestia asta! Asa faci si voi cu relantiul!
×
×
  • Creează nouă...