Sari la conținut

3m-01

Membru
  • Număr conținut

    268
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de 3m-01

  1. Salutare, am si eu nevoie de putin ajutor...am scos motoreta de la iernat, am pornit.o(la prima cheie a luat.o).. merge bine.. rotund doar ca nu vrea sa plece de pe loc... cand sa o bag in viteza ii taie scanteia.. ma gandesc la un senzor ceva. I.am scos mufa care conecteaza senzoru de la cric si tot asa face... i.am scos senzorul de la maneta de ambreaj si la fel... de la ce sa fie avand in vedere ca ultima data cand am mers cu ea nu avea probleme.. face la fel si cu motorul cald/turat.

  2. Salut baieti, tocmai vin de la mobra, am mesterit cu un prieten si noi banuim CDI-ul ... am scanteie dar extrem de slaba ... am scos pipa si am incercat direct pe fisa.. degeaba... am pus pe plusul bateriei bobina pe "direct" si da scanteie puternica, daca o legam iar la circuit scanteia dispare... am incercat cu o alta bobina... la fel, are scanteie slaba... nu am posibilitatea sa verific cu alt CDI si as vrea sa fiu sigur inainte sa cumpar altul .... mi se pare ciudat ca inca are o scanteie minuscula acolo, poate sa fie si altceva pana la CDI ? el cand isi da duhul nu ar trebui sa nu mai am scanteie deloc??

    multumesc

  3. Salut băieți, va cer si eu ajutorul pentru capră.. face pe nebuna, am mers ieri cu ea , toate bune si frumoase, mergea bine, pornea la sfert.. pana cand mi s.a oprit motorul in oraș si nu a mai vut sa pornească, dupa ce am dat la automat putin am crezut ca am inecat.o si am lasat.o 10 minute, dupa a pornit cu soclul dar meargea întrerupt iar dupa vreo 15 secunde s.a oprit iar de atunci nu mai vrea deloc, am încercat impins, cu soclu, fara, cu alta baterie, m.am uitat la alea 3 sigurante de sub sa.. nimic... maine am de gand sa desfac bujia sa vad ce si cum, ar mai fi ceva de luat in calcul?

  4. » Post actualizat in 13 Jul 2015 05:17

     

    Tari de tot si pozele tale!De ce ar fi avut Aprilica vreo problema?

    Poi daca am tot vazut discutii pe aici cum ca aprilicile nu sunt fiabile , vreau sa demolez mitul asta...

     

     

     

    » Post actualizat in 13 Jul 2015 05:52

     

    Cum stai cu vantul din fata? parbrizelul e cam micutz !

    Intr-adevar e cam mic , ma gandesc sa ii cumpar o "prelungire" aftermarket.

×
×
  • Creează nouă...