Sari la conținut

3m-01

Membru
  • Număr conținut

    268
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 3m-01

  1. Ok arunci de 4 ah ii voi lua, e normal ca atunci cand ii dau la pedala sa se auda un fasait? Ma gandesc ca decompresorul rămâne blocat pe deschis.. pedala e relativ usor de dat peste cap... m.am uitat la tutoriale de pornire si am observat ca ar trebui sa sara singur inapoi cand pistonul ajunge jos..da sa porneasca dar se opreste imediat.
  2. Salutare, de curand am cumparat un suzuki dr 600 djebel...a avut bateria descărcată si vreau sa cumpar alta.. e buna cea de 4 ah ? Motorul nu porneste acum cuiul pontou nu tine benzina.. cand dau la pedala incepe sa curga pe la supraplin.. are cineva de vanzare un carburator sau de preferabil un kit de reparatie.. Multumesc !
  3. Salutare, am de vanzare o pereche de semnalizari fata si o galerie de pegaso. semnalizari 30 lei galeria 40 lei
  4. Un mic cadou si pentru Aprilica mea ! Apropo.. urmeaza sa ii demontez tobele pentru vopsire si ma gandeam daca tot le dau jos sa ii curat si sitele.. stiti cum se scot !? Asfalt uscat!
  5. As vreaaa si eu un crashbar de genuul daca se potriveste si pe mobra mea din 1996 !! :D
  6. Le-as schimba cu tot cu cele de pe fata dar nu stiu unde as putea gasi o pereche originala.
  7. Are cineva de vanzare senzorul de la cric!? Nu stiu cum sa il repar pe al meu.. pare capsulat
  8. poateee.. am un permis, o motocicleta, stau noaptea tarziu pe net la articole/videoclipuri si intorc capu pe strada cand trec pe langa mine.. aaaa.. si imi ajut colegii motociclisti cand au nevoie
  9. Corect verificam nivelul uleiului fara sa infiletam joja nu ?! La schimbul pe care l-am facut acum cateva zile mi-a intrat 2,1 l cu tot cu schimbarea filtrului si uleiul e intre min si max dupa ce las motoru cateva minute pornit.
  10. Am rezolvat.. era senzorul de la cric doar ca eu l-am scos.. mai trebuia sa si unesc firele intre ele a oxidat probabil peste iarna
  11. Salutare, am si eu nevoie de putin ajutor...am scos motoreta de la iernat, am pornit.o(la prima cheie a luat.o).. merge bine.. rotund doar ca nu vrea sa plece de pe loc... cand sa o bag in viteza ii taie scanteia.. ma gandesc la un senzor ceva. I.am scos mufa care conecteaza senzoru de la cric si tot asa face... i.am scos senzorul de la maneta de ambreaj si la fel... de la ce sa fie avand in vedere ca ultima data cand am mers cu ea nu avea probleme.. face la fel si cu motorul cald/turat.
  12. si la mine la fel.. porneste exact la 100 de grade.. eu zic ca e ok avand in vedere ca in oras sau la drum intins imi sta la 70-75 grade.. doar cand o bag prin paduri creste temperatura in weekend o scot de la iernat.. schimb uleiul si ii dau prima cheie dupa 3 luni de hibernat :D
  13. Stefan321 .. eu m-am hotarat de ceva timp sa imi dau capra.. daca te hotarasti pe pegaso cauta-ma si poate o sa iti placa de dansa Are cineva de vanzare membranele de admisie (nu stiu exact cum se numesc) dintre carburatoare si cilindru ??
  14. Salutare, am un motor de pegaso 93' cu probleme la magnetou, niste carburatoare.. motoreta consuma 5% cu ele si alte cateva piese, nu desfac motorul pentru maruntisiuri .. daca e cineva interesat pm sau 0754827583
  15. Salut baieti, tocmai vin de la mobra, am mesterit cu un prieten si noi banuim CDI-ul ... am scanteie dar extrem de slaba ... am scos pipa si am incercat direct pe fisa.. degeaba... am pus pe plusul bateriei bobina pe "direct" si da scanteie puternica, daca o legam iar la circuit scanteia dispare... am incercat cu o alta bobina... la fel, are scanteie slaba... nu am posibilitatea sa verific cu alt CDI si as vrea sa fiu sigur inainte sa cumpar altul .... mi se pare ciudat ca inca are o scanteie minuscula acolo, poate sa fie si altceva pana la CDI ? el cand isi da duhul nu ar trebui sa nu mai am scanteie deloc?? multumesc
  16. Reeevin cu aceasi problema .. am cumparat bujie noua ngk dr8ea si degeaba.. se pare ca problema e din aprindere, am o scanteie fooaartee slaba.. de la ce poate sa fie , la ce sa ma uit prima data avand in vedere ca a "murit" dintr.o data, mergea perfect, s-a oprit si asta a fost .. multumesc.
  17. Salut băieți, va cer si eu ajutorul pentru capră.. face pe nebuna, am mers ieri cu ea , toate bune si frumoase, mergea bine, pornea la sfert.. pana cand mi s.a oprit motorul in oraș si nu a mai vut sa pornească, dupa ce am dat la automat putin am crezut ca am inecat.o si am lasat.o 10 minute, dupa a pornit cu soclul dar meargea întrerupt iar dupa vreo 15 secunde s.a oprit iar de atunci nu mai vrea deloc, am încercat impins, cu soclu, fara, cu alta baterie, m.am uitat la alea 3 sigurante de sub sa.. nimic... maine am de gand sa desfac bujia sa vad ce si cum, ar mai fi ceva de luat in calcul?
  18. Salutare baieti, va cer din nou ajutorul Urmeaza sa imi comand kitul de lant pentru moto si as vrea sa stiu daca acesta se potriveste, l-am gasit la un pret bun zic eu : http://consumabile.bepagroup.ro/kit-lant-did/kit-lant-aprilia/did-kit-lant-pentru-pegaso-650-96
  19. Poi daca am tot vazut discutii pe aici cum ca aprilicile nu sunt fiabile , vreau sa demolez mitul asta... Intr-adevar e cam mic , ma gandesc sa ii cumpar o "prelungire" aftermarket.
×
×
  • Creează nouă...