Jump to content

WaR

Membru
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About WaR

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  In cautare x.x

Profile Fields

 • Interests
  Aprilia RS125
 1. Pun si eu o intrebare mai ciudata ) .. Care e faza cu "focu viu"?
 2. Un singur cuvant : MORI! Din pacate , parintii mei au o problema financiara si nu imi mai pot lua motor acum , a-s face orice sa imi iau motor .. Si tu ? Ai avut bani sa-l iei , si acum il distrugi ca un retard .. Nu am cuvinte! PS: Nu am postat pe acest topic pentru a ma plange , vroiam sa dau un exemplu.
 3. WaR

  Parere motor

  Multumesc Proxi!
 4. WaR

  Parere armura

  Multumesc de sfat .. M-am apucat sa caut .. Multumesc pentru toate sfaturile .. Asfalt uscat si cat mai putini conservari "orbi"
 5. WaR

  Parere armura

  Multumesc Geo .. Am sa caut SH .. Nu am cautat deloc pana acum .. Multumesc inca o data
 6. WaR

  Parere armura

  Eee .. Ieftina , la valoarea mea .. Sa cumpar la 300E .. Nu nu si nu )) .. Daca nu e minim 1000E nu o iau ) .. PS: o simpla gluma tratatio ca atare!!!
 7. WaR

  Parere armura

  Bani de geaca de piele nu am .. De ce zici ca nu ofera protectie? :-? Ok .. Cred ca asta am sa fac .. Multumesc din suflet
 8. WaR

  Parere armura

  Multumes Bogdan si Ady .. Link-ul de la genunchiere sunt genunchiere .. :-?? )) .. Mie imi merge .. :-? ) . Multumesc inca o data
 9. WaR

  Parere armura

  Inca nu o detin , mi-au recomandat cativa veterani dupa forum sa iau mai intai echipamentul , deoarece daca iau mai intai motoru voi fii tentat sa ies fara echipament .. Dar motoru care il vreau este un rs125 ..
 10. WaR

  Parere armura

  Cred .. la banii astia .. Dar ce m-a facut curios este ca sunt la fel ca originalele .. Adica nu observ diferenta .. :-??
 11. WaR

  Parere armura

  Scuze .. http://www.okazii.ro/echipament-moto-protectii/cotiere-genunchiere-protectii-moto-scuter-a128884371
 12. WaR

  Parere armura

  Scuze pentru inca un topic .. sunt ca-m stresant , dar nu am ce face , trebuie sa intreb pe cineva .. Ce parere aveti despre armura asta si genunchierele astea?? Mi se par ca-m prea ieftine .. Sau poate ma insel eu .. :-?? Armura: http://www.okazii.ro/echipament-moto-protectii/armura-scuter-moto-a129660044 sau http://www.okazii.ro/echipament-moto-protectii/armura-moto-scuter-a123519410 Genunchiere /cotiere : http://www.okazii.ro/echipament-moto-protectii/armura-moto-scuter-a123519410 Multumesc anticipat si scuze sincere pentru inca un topic .. Si niste manusi :-?? prea ieftin din nou , dar mi se pare ca arata la fel ca cele scumpe .. http://www.okazii.ro/echipament-moto-manusi/manusi-moto-scuter-atv-cu-protectie-completa--a128663184 .. :-??
×
×
 • Create New...