Sari la conținut

mihai_covalciuc

INACTIV
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Yamaha FZ6N 2006
  • Numar Moto
    CT-44-COV

mihai_covalciuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. Eu am pe el parbriz Yamaha original si pot sa spun ca la 130-140 nu ai nici o problema... Am facut si mai bine de 70% din autostrada Cta-Buc cu 178km/h (la limita permisului pentru ca ma grabeam foarte tare), dar aplecat un pic mai mult pe bagajul din fata... Fara mari probleme... Nu am mers fara parbriz, deci nu pot sa iti spun cum e, dar garantat face diferenta, si nu cred ca poti merge la vitezele astea fara el...
  3. Caut scarita drepta fata pentru un FZ6N din 2006 (nu k ar fi foarte relevant anul)! Ma poate ajuta cineva? Sau stiti pe cienva care are?
  4. @TARKA 2: Uite semnul de circulatie despre care vb lumea. Si mai e unul identic exact deasupra semaforului. Am trecut azi pe aceeasi ruta cu masina sa iau motocicleta sa o duc la service. Asta ca sa incheiem discutia aprinsa pe care ati pornit-o pe tema asta.
  5. E semn de obligatoriu inainte, trebuie sa faci rondul, k am mai trecut azi pe acolo sa vad ce pagube sunt la motocicleta si sa o securizez, k plec din oras in weekend si nu am cand sa o mut. Am revenit cu detalii: Daunele la motocicleta nu par foarte foarte serioase, bine k mai aveam un crashpad pe partea aia... Aveam o husa de piele Bagster, s-a julit un pic... Nu stiu insa pe unde mi-a curs uleiul, ca nu am vazut nici o spartura sau sa fie motorul atins, a alunecat pe crash pad, ghidon, rezervor, etc. O sa vad saptamana viitoare la un service, nu stiu inca la care... poate ma ajutati cu niste sfaturi... Am venit de la politie, mi-au dat inapoi toate actele si mi-au zis k totul ar fi ok si k e vina batranelului. Mai ramane sa trimita dosaru la parchet sau unde se trimite sa se verifice si sa dea si aia NUP-ul sau cum se procedeaza... Acum sper sa se incheie cu bine de tot. Am fost la spital si l-am vazut pe batranel, am schimbat cateva vorbe cu el... Mi-e asa mila, are 84 de ani, abia aude... Stie k era pe rosu, se grabea, era resemnat, insa nu cred k a inteles foarte bine tot ce vbeam cu el... O sa ma duc maine sa vb si cu doctorul, k cica ar vrea sa il opereze sau ceva, nu am inteles bine in seara asta, stiu doar k are umarul si mana rupte... Nasol e k pe zi, dupa ce m-am dezmeticit mai bine si am plecat de la spital, dupa recoltarea de sange pt alcool test si dupa ce m-au doftoricit la julituri, a inceput sa ma doara piciorul pe care a cazut motocicleta (calcai, glezna, etc), din ce in ce mai tare, de acum abia pot sa calc pe el... Ma duc maine cred k si pt un consult... O seara buna!
  6. Pai de oprit nu cred k se mai punea problema knd mi-a sarit in fata in 1-2 metrii. Am strans franele, ghidonul era usor intr-o parte, eu usor aplecat, normal ca am cazut. Oricum a fost mai bine zic eu decat sa il iau pe ghidon si cine stie in ce masina de pe sens opus sa ne oprim. Faptul e oricum consumat.
  7. Salut, eu sunt protagonistul din pacate :|. Am venit acum de la spital, bartanul are umarul si mana dreapta fracturate. Urmeaza sa ma duc la 18 la Udriste sa dau ultimele declaratii si sa vad ce se intampla. In ceea ce priveste accidentul, erau martori care au vazut k era pe rosu si era singur pe trecere, iar in romana pe trecerea aia la ora pranzului nu poti sa treci cu masina knd e verde la pietoni nici sa vrei. Veneam dispre Dorobanti, prin fata pe la Ase, am facut rond-ul sa o iau stanga spre Unirii. Am asteptat sa treaca masiniille de pe Dacia si dupa am pornit spre Unirii. L-am vazut pe batran destul de tarziu, knd era la mijlocul strazii, insa l-am vazut. S-a oprit o secunda si in momentul ala am zis k cel mai bine il ocolesc decat sa incerc sa opresc tare. Insa in secunda urmatoare a fugit in directia in care incercam sa il ocolesc. Nu am mai avut ce sa fac si am strans franele si am culcat motocicleta, am zis k e mai bine asa decat sa il iau din plin. Sau poate asa a fost ratiunea pe moment. Cert este ca l-am secerat si l-am transtit la pamant . Intr-adevar, eram in drum sa imi cumpar crash-bar-uri, cam tarziu acum. Doamne ajuta sa fie totul ok si sa nu fie probleme cu politia si sa se faca bine batranelul repede. Revin cu detalii.
  8. Merci frumos. O sa ma uit peste ele si o sa sun sa vad ce au pe stoc.
  9. Pai am cautat pe net, gasesc doar modelele si asta pe site-urile oficiale... nici un pret nimic. Ma intereseaza un magazin de unde pot comanda sau unde pot sa le vad... din Bucuresti de preferat sau Consanta.... Sunt sigur ca exista, de aceea as fi vrut sa stiu de unde si le-a cumparat cineva care le are montate pe motor deja... si cum sunt, daca protejeaza cum trebuie, etc...
  10. Salutare, sunt proaspatul posesor al unui FZ6N din 2006. As vrea sa ii montez niste crash pad-uri, deoarece deja l-am scapat din neatentie pe o parte si am zgariat un pic capacul de la motor si vreau sa incerc sa il protejez cat pot. Spuneti-mi va rog ce modele de crash pad-uri aveti pe motociclete, ce imi recomandati si eventual niste magazine si preturi. Multumesc anticipat ;-)
  11. Vreau si eu sa cumpar o motocicleta, prima, si caut un mecanic bun si cu experienta care ar putea sa vina cu mine din Bucuresti la Targoviste 80km, sa vada o motocicleta, contra cost bineinteles... Motocicleta eu am vazut-o, arata foarte bine, dar fiind incepator, nu pot sa ma bazez pe cunostintele mele... Pe cine imi puteti recomanda ? P.S. - de preferat ar fi sa vina maine cu mine... deci cam din scurt...
×
×
  • Creează nouă...