Sari la conținut

fozzy

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha yzf r125

fozzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salz daca vrei o toba te rezolv eu intra pe mes sau facebook alex69tuning sau alex beclea

  2. )) bine ma mai multa dragoste. Multumesc celor care au postat , o sa ma duc luni la mecanic oricum ptr niste schimburi, o sa vad acolo daca nu isi revine tot din senin )
  3. bine bine bine lasand bancurile deoparte ) , ideea e ca , dupa cum am specificat , MOTORUL (nu altceva, precizez ca sunt tanar si p*** mi se ridica fara probleme ) ) s.a ridicat pe o roata prima oara cand i.am dat ieri , dupa nu a mai vrut deloc ( dupa insemnand a doua oara cand am ridicat.o , dupa cateva secunde dupa ce reusisem prima oara ). Si acum , dupa 20 de ore , cand e uscat frumos pe jos , de ti.e si dragu sa iesi :X , tot nu vrea ,subit. Si chiar daca pentru unii , aceasta este poate o binecuvantare ptr ca ei nu vor sa se ridice pe o roata , ca se simt zgaltzaiti sau mai stiu eu dc , ptr mine e o problema, plus fiind faptu ca nu e in regula. Asa ca daca cneva mai poate sa.mi dea idei (eventual bune) e binevenit sa o faca o sa ma uit la far sa vad daca are apa in el, pari ca stii ce zici acolo )
  4. E moale ambreiajul meu , dau drumu la fel... plinu nu l.am facut e jumate rezervoru oricum ti.am spus prima oara s.a ridicat fara probleme dupa esec total, am zis ca sunt eu idiot am mai facut de 2 ori si la fel si am lasat.o balta ca ploaua, acum la fel face...
  5. Are cineva idee dc nu se mai ridica yzf.ul meu de 125 pe o roata? Ieri , cand ploaua torential , am vrut sa ma ridic pe o roata , mrg a 1 , de pe loc , 7-8 mii de turatii si dai drumu la ambreaj instant. Prima oara merge, nu am sesizat nimic neinregula ca dupa cateva secunde cand vreau din nou sa nu mai vrea , ba da deloc , mrg am zis ca e ud pe jos si probabil nu mai are aderenta bla bla bla. A trecut ploaia s.a uscat pe jos , dau sa ma ridic sa vad , tot nu vrea , maxim 10 cm daca se mai ridica si chiar nu am idee dc. Are cineva vreo idee? a intrat apa pe undeva? S.a stricat ambreajul? Motorul trage la fel cred ,doar ca nu se mai ridica :-?. Daca are cineva vreo idee sa.mi zica ca azi ma duc in service cu ea , si sa stiu ce sa.l rog pe ala sa.mi verifice , orice idee ( nu idioata bineinteles). Precizez ca ieri fix inainte sa sa vina ploaia si sa ma dau eu pe o roata , un dobitoc , care din intamplare mi.e prieten , a dat cu spatele , nu m.a vazut , si s.a urcat efectiv pe roata din fata. Nu cred ca ar fi patit nimic a mea , doar a lui ca si.a spart suportul de la numar, insa roata , carena de pe roata din fata , nu par sa aiba probleme. Astept idei multumesc
  6. Are cineva idee dc nu se mai ridica yzf.ul meu pe o roata? Ieri , cand ploaua torential , am vrut sa ma ridic pe o roata , mrg a 1 , de pe loc , 7-8 mii de turatii si dai drumu la ambreaj instant. Prima oara merge, nu am sesizat nimic neinregula ca dupa cateva secunde cand vreau din nou sa nu mai vrea , ba da deloc , mrg am zis ca e ud pe jos si probabil nu mai are aderenta bla bla bla. A trecut ploaia s.a uscat pe jos , dau sa ma ridic sa vad , tot nu vrea , maxim 10 cm daca se mai ridica si chiar nu am idee dc. Are cineva vreo idee? a intrat apa pe undeva? S.a stricat ambreajul? Motorul trage la fel cred ,doar ca nu se mai ridica :-?. Daca are cineva vreo idee sa.mi zica ca azi ma duc in service cu ea , si sa stiu ce sa.l rog pe ala sa.mi verifice , orice idee ( nu idioata bineinteles). Precizez ca ieri fix inainte sa sa vina ploaia si sa ma dau eu pe o roata , un dobitoc , care din intamplare mi.e prieten , a dat cu spatele , nu m.a vazut , si s.a urcat efectiv pe roata din fata. Nu cred ca ar fi patit nimic a mea , doar a lui ca si.a spart suportul de la numar, insa roata , carena de pe roata din fata , nu par sa aiba probleme. Astept idei multumesc
  7. Pana la urma stie cineva diametru intrare la toba finala ptr r125? ma super intereseaza
  8. Are cineva idee ce diametru intrare are finala de la r125?
  9. Am si eu o nelamurire , daca un motor nu are nici un fel de act , nu este furat , nu este inregistrat , da are seria pe el , se poate inmatricula in vre.un fel?
  10. blana ms mult , in continuare daca cunoasteti pe cineva care dezmembreaza putet sa.mi spune.ti si mie
  11. Ma intereseaza si pe mine daca cadrul de la yzf r 125 din 2009 e identic cu cel din 2008 sau 2010. Cine se pricepe il rog sa raspunda , si app daca cunoasteti pe cineva care are cadru puteti sa.mi spuneti si mie pls.
  12. fozzy

    Accident 20-04-2011

    A fost un accident pe Bd Ion Mihalache in jurul ore 18. O masina a intors la stanga de pe banca 1, sa o ia pe o straduta si nu s.a asigurat si un suzuki de 600 a intrat in el. Din cate am inteles erau 2 pe motor si stiu doar ca i.a luat salvarea si ca ar fi fost ok, mai departe nush nimic , motoru era facut praf in partea din fata. Nr motor B 98 GWJ.
  13. Am si eu o nelamurile si nu prea ma pricep, am 20.000 de km , invara de consumabilele obisnuite , ar mai trb schimbate ceva , la cutie de viteza in special? se lubrifica sau mai stiu eu ce?
×
×
  • Creează nouă...