Sari la conținut

hondaru

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

hondaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cumpar protectii / cizme pentru copil 7 ani (platosa, cizme, genunchiere)
  2. Dumnezeu să Îi ierte, copilotul era din Roman, lucra în IaÂşi, Âşi se numeÂşte Bogdan V. Ungureanu, întradevăr pasionat de motoare, dar fără carnet Âşi moto (probabil....., acolo sus va avea). Mă gîndesc la ce să te mai aÂştepți de la căruțe, tractoare........, Âşi alte atelaje, dacă un posesor de A8 (care te cam gîndeÂşti că Âştie cu ce se mănîncă Âşoferia) o comite în halul ăsta. Tragic.
  3. hondaru

    Suzuki V-strom

    cel ma tare pret aici (cum au anuntat astia ca s-au scos taxele, nu cred ca se merita sh-tot iesi peste 5000), in rest numai de bine se aude despre acest model (consum in jur de 4,5%). Am citit pe undeva despre o bataie mai pronuntata in telescoape la gropi, poate ne spune un posesor mai multe detalii..... Cum m-ar aranja la o inaltime de1,87m?
  4. Cerceteaza putin, eo zic ca motorul tau e de 750 (uite pe cilindrul ala de sub filtru de benzina) daca e tipul de motor RC 07
  5. Bun motor, are multe chestii destepte pentru vremea lui; spun din experienta, cu al meu am facut vreo 12.000 fara probleme majore. Ce tip de motor e, RC 07?
×
×
  • Creează nouă...