Sari la conținut

gramada04

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gramada04

  1. Salutare. Caut un injector pentru Monster 900.
  2. 50k , la un Monster 900 injectie. Andu a zis ca nu e nevoie sa le schimb.
  3. E posibil sa va vina ceva idei dupa ce vizitati unul din urmatoarele : http://BevelHeaven.com http://Shop.BevelHeaven.com http://www.Twitter.com/BevelHeaven http://www.Facebook.com/BevHevSteve
  4. Salut, imi poti da si mie numarul lui Cristi despre care vorbeai pe "Monster Lounge" ?

  5. Salutare , in weekendul ce a trecut mi-a picat vitezometrul. N-am apucat sa ma uit la nimic . Stie cineva de unde ar trebui sa incep ?
  6. Daca intereseaza pe cineva...Problema s-a rezolvat . Am demontat motocicleta pana in momentul in care am avut efectiv instalatia electrica in mana si s-au constatat urmatoarele : Botunonul de pe ghidon pentru oprit motocicleta si starterul au minusul comnun. Acesta se mai tinea intr-o singura lita a unui fir. La masuratorile cu multimetrul continuitatea exista dar in momentul cand intra in sarcina lita nu mai facea fata. Manualul de reparatie si schema electrica au ajutat foarte mult.
  7. Fratilor , ajutor !!! Nu porneste mobra de nici un fel . Model : M904 , 2000 , injectie Se comporta astfel : Pun contactul, se aprind becurile de la neutral si ulei , apas butonul de pe ghidon si nu pleaca pompa de benzina. Am facut urmatoarele : Am pus pompa de benzina pe direct si funcioneaza, am verificat daca trece curent prin sigurante (nu doar daca nu sunt arse) , am verificat daca trece curent de cric (si cu multimetrul si am pus si firele pe direct) am verificat daca trece curent de butonul de pe ghidon, am curatat toate mufele , am schimbat releul de sub rezervor, am verificat toate masele si am incercat cu a 2-a cheie. De stiut : au curent semnalizarile, farul, claxonul si stopurile. De altfel intr-o discutie telefonica Andu mi-a spus ca nu poate fi centralina. Daca nu vreo idee, poate stiti pe cineva care ar fi dispus sa sa deplaseze pana la Ploiesti si care sa arunce un ochi . Merci .
  8. Intre timp am mai facut cate una, doua...respectiv am pus pompa pe direct si am constatat ca functioneaza perfect. Nu ajunge curent la ea. Am verificat si butonul de pe ghidon si de la el pleaca curent :| . Vreo alta idee ?
  9. Am verificat toate mufele si toate sigurantele. Becurile in bord mi se aprind. Bateria este buna.
  10. Salutare, am si eu problema cu Monsterul meu M2, 904 , injectie, din 2000 . Nu porneste pompa de injectie cand pun contactul. (Am verificat senzorul de la cric) . Vreo idee ?
  11. Inca odata merci pentru raspuns. Problema era urmatoarea : dupa ce am desfacut rezervorul si am vazut cam cata mizerie se strange am decis sa schimb filtrul de benzina mai des, ca sa imi vina mai usor si sa nu mai trebuiasca sa intampin problema cu desfacutul surubelelelor, filtrul de benzina l-am pus sub sa. Lucru care ma obligat sa fac o legatura in rezervor intre pompa si mufa care iese din rezervor. Acest lucru l-am facut cu un furtun care se pare ca nu era rezistent si care s-a crapat de la benzina. Debit de benzina exista dar nu suficient. Ne vedem miercuri... Note : To ZaiR - Am tras de capacul ala cum n-am tras niciodata )
  12. am intampinat si eu aceeasi problema la schimbarea filtrului de benzina. problema am rezolvat-o relativ usor. am bagat degripant la surubul respectiv si in spatele garnituriiin dreptul surubului, am lipit imbusul de surub cu un bicomponent ce se foloseste la injectarea fierului beton in ciment sacrificand bineinteles imbusul (am incercat sa il cositoresc dar nu am reusit) prima oara s-a dezlipit. a doua oara am ciocanit usor in flansa respectiva in dreptul surubului si s-a desfacut. cu ocazia asta am gasit in rezervor o garnitura de cauciuc (care nu stiam ca exista) ce vine prinsa de capac sa nu stropeasca cu benzina la alimentare si mi-am personalizat si mobra(din greseala bineinteles) mobra mea este singura cu capacul de rezervor montat invers Merci mult pentru raspuns, dar weekendul asta am reusit si eu sa ii dau de cap. Sambata dupa masa m-am apucat sa ii dau niste gauri un pic mai ciobanesti in acele filete , care apoi le-am umplut, dar intr-un final am reusit sa le scot. Ulterior am facut filete in alte parti. Am scos filtrul de benzina, care intr-adevar era problema, am curatat cat am putut rezervorul si am schimbat sita pompei de injectie. Am terminat de pus la loc totul pe la 11 noaptea si am plecat cu inca un prieten cu un 620 sa o testam. Pe la 4 ne-am convins ca totul e OK. Astazi pe la ora 14 imi fierbea sangele sa dau o tura - mobra nu mai porneste . Bujiile sunt curate,uscate si dau scanteie, benzina vine mai bine ca niciodata. Am incercat si varianta impinsa si tot nimic. HELP !
  13. Salutare, am si eu o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv. Am un Monster M2 904 din 2000, injectie. La acest model, filtru de benzina iese pe sus pe la buson. Dupa ce se scoate busonul, exista o tabla care este prinsa in buza rezervorului in 8 filete in pozitie orizontala care se desfac cu un tors destul de mic(nu stiu exact dimensiunea). Andu a reusit sa scoata decat 3 dintre aceste filete iar restul ori s-au rupt ori li s-a stricat capul si nu mai pot fi desfacute cu cheie. Pozitia nu perimte gaurirea lor cu o bormasina. Nu ma intereseaza procedeul prin care scot tabla de acolo si nici daca aceasta se deformeaza sau daca o distrug. Se poate cumpara alta la un pret modic. Alte filete in care sa o prind la loc dupa ce o desfac am gasit. Ideea este sa o scot fara sa deformez rezervorul si bineinteles sa scot filtru de benzina care este probabil atat de plin de mizerie incat reduce debitul de benzina.De aici va puteti inchipui... Multumesc.
  14. WD40 , periuta, jet de apa cu debit normal. Nu cred ca recomanda cineva jetul de la spalatorie...
  15. WD40 , periuta, jet de apa cu debit normal. Nu cred ca recomanda cineva jetul de la spalatorie...
  16. WD40 , periuta, jet de apa cu debit normal. Nu cred ca recomanda cineva jetul de la spalatorie...
  17. Cu tot respectul pentru cunostintele tale legate de Ducati si pentru ajutorul oferit aici pe forum, asta " ducatiÂştii când se fac mari, se fac bemveiÂşti" a sunat foarte, foarte prost ...
  18. Salut, am si eu aceeasi problema la Monster dar este pe injectie. Nu am o rezolutie deocamdata, dar dupa ce imi rezolva Andu problema o sa te anunt .
  19. Nu am pile p`acolo, dar chiar mi-ar fi trebuit. Atentie mare-oamenii sunt de o incompetenta inimaginabila. Pentru un dosar de daune pe carte verde a trebuit sa stau de vorba cu 4 superiori care mi-au repetat, adunat de aproximativ 100 de ori : "Nu stiu" .
  20. Maine dimineata duc bestia la Andu pentru pentru ceva reglaje pe la schimbator. La telefon mi-a zis ca ar putea fi ceva minor si se rezolva repede. In acest caz voi fi prezent (tot fara asigurare) . In caz contrar sper sa ma primiti si fara si sa ascult ceva sfaturi de la cei mai experimentati.
  21. Te ajut eu sa treci de autentificare si RAR , dar la Ploiesti...
  22. Esti un dur Sa sti ca nu sunt un taranus care s-a nimerit sa isi cumpere un Monster. Am analizat foarte bine tipurile de motocicleta, preturi si alte cele si nu l-as da pe nici o japoneza sau pe orice alt tip de motocicleta. In ceea ce priveste noul Monstrul nou sunt cam de aceeasi parere cu lumea de pe aici. Bineinteles ca m-am interesat de topcase si inainte sa cumpar motocicleta si bineninteles ca am primit numai raspunsuri negative, dar asta nu a contat absolut deloc.In fine... Ceea ce vroiam defapt este sa stiu daca a gasit cineva o solutie rapida pentru montarea si demontarea unui suport de topcase, deoarece rideri de Monster mai merg si prin tara in excursii si nu le-ar strica un cort sau alte chestii de camping. He-he ! Cine nu si-ar dori sa aiba un MultiStrada pentru asta, un StreetFighter pentru oras, un Monster pentru naveta scurta si o bicicleta pentru serile cu bere multa...
  23. Esti un dur Sa sti ca nu sunt un taranus care s-a nimerit sa isi cumpere un Monster. Am analizat foarte bine tipurile de motocicleta, preturi si alte cele si nu l-as da pe nici o japoneza sau pe orice alt tip de motocicleta. In ceea ce priveste noul Monstrul nou sunt cam de aceeasi parere cu lumea de pe aici. Bineinteles ca m-am interesat de topcase si inainte sa cumpar motocicleta si bineninteles ca am primit numai raspunsuri negative, dar asta nu a contat absolut deloc.In fine... Ceea ce vroiam defapt este sa stiu daca a gasit cineva o solutie rapida pentru montarea si demontarea unui suport de topcase, deoarece rideri de Monster mai merg si prin tara in excursii si nu le-ar strica un cort sau alte chestii de camping. He-he ! Cine nu si-ar dori sa aiba un MultiStrada pentru asta, un StreetFighter pentru oras, un Monster pentru naveta scurta si o bicicleta pentru serile cu bere multa...
×
×
  • Creează nouă...