Sari la conținut

Joli

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016766_522873734433647_1912352996_n.jpg

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    KTM

Joli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Baieti de la CRAIOVA prezenti si ei in mare parte ... uni au pisici ... catelusi .. purcelusi ... din pacate trebuie sa ramana cu ei acasa )))
  2. Pe cine crezi ca intereseaza ce probleme aveti la voi in ZONA ( EMD ) ... Aici a fost strict problema noastra de ORGANIZARE si nu inteleg de ce tot discuti de ATATEA AUTORIZATI (STEF) ... A FOST DOAR O INTALNIRE PRIETENEASCA si ATAT . ORICUM apreciez si MULTUMESC tuturor PRIETENILOR care au participat la acest EVENIMENT pe aceasta cale . Va astept in 2015 cu Multe Multe SURPRIZE !
  3. TRASEU HOBBY marcat cu banda ALBASTRA care are in jur de 60 km DIFICULATATE MEDIU il poate face un ENDURIST care este la inceput de drum ! Iar traseu PROFY : sunt BUCLE de HARD ENDURO MARCATE CU bulina ROSIE SI BANDA alb -rosu 60 KM . Se cronometreaza ca si timp AMBELE CLASE ! START - FINISH . Pt mai multe detali TELEFONIC LA primul NR afisat pe BENER . ! MuLTUMESC Pentru REZERVARI CAZARE va rog sunati din TIMP ! 0765339464 BOBITZA
  4. Dupa cum BINE stiti pe data de 14 IUNIE 2014 este ERHH ( PRIETENEASCA DE PE TRANSALPINA ) !!! REFERITOR la suprapunerile de anul trecut am hotarat inca din IARNA 2013 majoritatea ORGANIZATORILOR sa facem in asa fel incat toata CURSELE , FESTIVAL , PRIETENESC sa fie anuntate din timp pentru a nu se suprapune iar voi ati procedat GRESIT ! Cu STIMA si RESPECT ERHH !!!
  5. Salut Aurel , pe afis in partea de jos ai nr meu de tel BOBY . Pt mai multe detali de cazare , etc... ma poti suna!!!
  6. Sunt unele BUCLE de PRO iar altele ca si grad de dificulate de EXPERTI clasa PRO e chiar PRO sau experti???
  7. Bikere te astept la ERHH pana una alta ti-am pregatit ceva frumos pt tine special din partea casei
×
×
  • Creează nouă...