Sari la conținut

serpents

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de serpents

  1. serpents

    BURSA LOCALA

    Salut, dezmembreaza cineva: kawasaki klr650? Multumesc Anticipat!
  2. Am pus tot dupa schema si semne (am vazut si semnele de pe lant) dar nu inteleg de ce totusi vibreaza. Am pus si cu pistonul in jos si e mai rau , culmea e ca la ralanti nu se simte nimic . Multumesc! Daca mai ai niste idei anunta-ma te rog. P.S. Imi cer scuze c-am stricat Limba Romana.
  3. Sal, am o problema cu lantul de transmisie de la vibrochim la balansoar, am gasit ceva scheme de montaj dar in turatie vibreaza toata motocicleta.V-as ruga daca ma puteti ajuta sa rexolv problema sau poate imi puteti trimite un manual service ori asa ceva.Multumesc anticipat!
  4. Sal, aici Costan din Bucovina.Acu am reusit sa pun si io poxele pe Feisbuc,ca de dupa asa intrunire si calatorie o fost si un "chef" pe cinste cand m-am intors .Am deschis topic nou ca sa se uite cineva si la poxele mele > intarziate.Deci faine trasee si super intrunire si super "Enduristi" Pun link-ul de feisbuc ca e mai simplu pt. mine (fre-o 500)
  5. Super tare baieti Aici ceva poze : http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.164386160311636.43042.100002207591419&type=1 P.S. e mai usor asa
×
×
  • Creează nouă...