Sari la conținut

smokewalker

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.smokewalker.com
  • Yahoo
    astar0th_ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara TM
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CB1000 '93
  • Numar Moto
    alb, de tabla

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago XV250,Honda VT600C Shadow

smokewalker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am scos mobra la vanzare - Shadow VT600C http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-shadow%20vt600c-din-1994-581094.html
  2. Am scos mobra la vanzare - Shadow VT600C http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-shadow%20vt600c-din-1994-581094.html
  3. Postez anuntul pentru un prieten: se vinde un Suzuki Marauder VZ800 din 1997 (detalii dupa link).
  4. postez pentru un prieten: Suzuki Marauder VZ800 din 1997 în stare foarte buna!
  5. mulțam de recomandari, poate gasesc si eu o aripa din aia.
  6. frumos, frumos de tot. scuze ca iti gauresc capul cu intrebari acum, dar m-ai facut curios. ai carat si pasager cu ea? unde punea picioarele? si bagaje nu poti duce decat in spinare, ma gandesc.
  7. Poti sa pui vreo poza cu felul in care ai facut asta la tine? Suna tentant
  8. Din cauza sunt imbatranite si tocite bucatile alea de cauciuc de pe suruburi, si mie mi se rupe des de tot chestia aia. Am sudat la ea de mi-a iesit pe nas, de fiecare data se rupea in alta parte. Aveam de ales: faceam piesa integral din sudura, sau gaseam alta solutie. Rezolvarea temporara a fost simpla: soricei de plastic, cei mai solizi pe care i-am gasit, multi (vreo 20) si prinsi strategic in multe locuri. Se pare ca au exact elasticitatea necesara. Daca nu mergi cu pasager, o sa te tina mai mult decat sudura (cel putin in cazul meu a fost asa). Pentru ca n-am avut timp in ultima perioada, n-am mai dus mobra la sudat, deci tot soriceii aia ii am, doar ca i-am inlocuit pe cei rupti (2-3 bucati) dupa vreo doua saptamani. Oricum, ar fi cazul sa remediezi situatia ceva mai definitiv - si eu intentionez sa sudez aia din nou, dar nu cred ca o sa renunt nici mai apoi la soricei.
  9. Am vorbit vineri cu proprietarul de la Chirton, si zicea ca la ei nu se face ITP moto. Vreo idee despre care alt service e vorba?
  10. Dintr-un concurs nefericit de imprejurari, trebuie sa schimb setul de incuietori de pe Shadow-ul meu de 600. Are cineva (sau are idee unde pot gasi) un butuc contact + capac de rezervor si cheile aferente pentru un VT600C PC21?
  11. Am gasit in comentariile la articolul de pe Louis (http://www.louis.de/_10cecd721516dd8fd782b1dfa8ec6b9ee7/index.php?topic=artbewert&artbewert=liste&artnr_gr=10027006) cateva solutii pe care le-au incercat unii, anume sa umple teava (care da, e practic goala) in capatul cu prinderea, cu sarma din otel (Stahlwolle - ghem din ala de "lână de otel" de curatat vasele). Unul din cei care a facut asta zicea ca a mers OK totul chiar si dupa cateva sute de kilometri, celalalt ca sarma i-a schimbat culoarea cromului si ca atarna afara in scurt timp. Mnah, nu stiu cat te ajuta asta, dar m-am gandit ca poate n-ai citit acolo. Numai bine, S.
  12. salut , am vazut ca ti-ai luat honda shadow , la ce pret ai gasit-o ? vreau si eu una , sa dau viroaga mea de 250 la schimb + diferenta , ar fi ideal , sau sa vand 250...merci , o duminica faina

  13. ai grija ce zici, s-ar putea sa se indeplineasca mai repede decat crezi ) chiar maine planuiam (daca nu ma ia gripa de tot) sa fac o tura pana la Alba Iulia, asa, scurt - de incalzire sa ma obisnuiesc cu recenta achizitie. si daca vrei sa-ti faci stickere, pot sa-ti dau fisierul in format .cdr sau .pdf - depinde de ce prefera cei de la firma la care vrei sa le faci. S.
  14. Imaginea de jos e ce-am vectorizat eu azi-noapte dupa poza aia cu rezervorul, dar am pus si niste efecte bitmap ca sa semene cu stickeru' original Mai am un pic de aranjat la ea, nu e 100% perfecta totusi. Oricum, multzam pentru apreciere
  15. DimmU, asta e, nu? http://www.hondashadow.net/forum/members/albums/47554-myk/shadow-368-picture1300-2011-05-08-14-12-28-99-honda-shadow-now-highway-bars.jpg Daca mai fac rost de inca o imagine, o sa incerc sa ti-l reconstitui update: Ce zici, ma apropii?
×
×
  • Creează nouă...