Sari la conținut

Patraulea10

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Patraulea10

  1. Omule! Ti-am citit toate problemele. Sfaturi tehnice nu-ti pot da ca nu sunt in masura. Dar las-o in p**a mea!!! Esti handicapat frate? Esti mut? Ai 1.20m cu mainile ridicate sau ce? Pai il luam (f***-l in gura de orezar) pe sus de-mi desfacea motoru iar, imi rezolva problema si-mi dadea si banii inapoi pe timpul pierdut. Nu stii frate sa traiesti in jungla asta din Bucuresti! Pai ce faci? Te arde unu si fugi la altu???? Du-te peste el si rezolva problema frate ca nu muncesti pe nasturi! (sau?!)

    On: I-am zis si eu pe la inceputul topicului sa se duca inapoi la el si sa-i prezinte problema... Nu i-am zis sa-i dea cu pumnii in cap, dar daca e nesimtit si face pe interesantul nu cred c-ar fi o idee proasta. Sa mergi asa din mecanic in mecanic pana cand ti se rezolva problema... eu stiu... poate dac-ar fi moca.

    Off: Mi-a placut aia cu orezaru'. :bounce:

  2. Asta cu zgomotul este asa si asa, dar cea mai tare mi se pare aia cum ti-au gaurit blocul motor sa-ti puna crash pad.uri..

    Este de intrat pe listele pt.premiul Nobel :crack:

    Nu-mi vine sa cred!!!

    Cum ti-au rezolvat problema, au dat jos motoru, au sudat??

    Eu cred ca ar putea chiar sa-i acuze de distrugere... 1000 de ani daca ma lasai sa ma gandesc la ceva mai tare, nu cred ca-mi venea ideea sa dau gauri in blocul motor ca sa montez crash-paduri. Deci ori dau in gropi, ori au facut lucrul in bataie de joc...

  3. ati inceput cu porcaiala :))) vezi mai cezar, d-aia le dau eu cu flit la astia cu motorete de strada, e sensibili domle :))))

     

    simeringurile furcii se schimba in mod normal impreuna cu cuzinetii interiori pentru a elimina jocurile axiale din furca. dar la noi la romanica e scump domle :))) se poate intampla ca simeringul sa fie defect sau sa prinda mizerie in primii 100m. ai schimbat si simeringurile de praf? cei mai nostimi mi se par aia de schimba uleiul in amortizoare odata la 4 ani :)))))))

     

    ON TOPIC: sa ne zica maistrul TNG care-i marul discordiei in problema ridicata de initiatorul acestui topic. asta daca a desfacut scarnavia bineinteles ;)

     

    @ adysx: bine ca nu era de la caputz ca dadeai ceva bani pe pastile, crede-ma, eu iau si stiu cum e sa ai "auzenii" cum zicea un bun amic :))))

    Off topic: Iaaa uite ca eu sunt "d-asta cu motoreta de strada" si nu sunt asa sensibil :D

    Si nu suntem toti sensibili, doar ca o mare parte dintre astia care-si iau motoare de viteza, au pretentia ca intretinerea lor sa fie la fel de usoara ca intretinerea bicicletei... Ii dai cu spray pe lant de doua-trei ori pe sezon si apoi incepi sa flegmezi mecanicii. :crack:

    Tu stii ce vorbesti, dar crede-ma ca vorbesti singur, nu te asculta nimeni. Mai sunt cate unii care nici nu stiu ca uleiul in amortizoare se schimba, deci aia care-l schimba odata la 4 ani inca le au :D

     

     

     

    Distributia am schimbat-o la sfaturile japonezului si apoi intinzatorul. Motivul cred ca a fost ca manopera pt sch distributie este 450 lei iar manopera pt sch intinzator 50 lei. Asa ca a ales sa faca toate operatiunea invers.

     

    Legat de a 2-a intrebare nu mai retin numele service-ului dar este pe str fabrica de glucoza. Am pus si link AICI.

     

     

    Preferam ca problema sa vina de la cap, luam o mana de pastile si trecea... Asa alerg din decembrie sa ii dau de cap motoului sa il pun pe gume :)

    On topic: Recomandarea mea e sa treci pe la Cesar. :wavey:

  4. Deci eu la 30000 nu am service-at furca ca nu a fost nevoie.. nu am schimbat placutele spate ca nu a fost nevoie sunt ca noi.. scaritele sunt foarte putin luciose, mansoanele sunt oem ca noi, nici o uzura.. pot sa spun lejer ca are maxim10000.

    Am un prieten are o r6 2008 alb rosu .. are vre-o 6000 cumparata de noua de el.. cand o vinde trebuie sa-i dea inainte ca nu crede nimeni .. un caz la 500 de motociclete !!!

    Nu neg, doar ca in general, kilometrajele sunt date inapoi :)

  5. Majoritatea motocicletelor au kilometrajul dat inapoi... Si partea proasta e ca in general, lucrul e facut meserias, si n-ai cum sa-ti dai seama vreodata. Dar sigur, motorul care e corodat, crapat, neingrijit, se observa. Chiar adineaori am vazut un Gixxer din 2004 cu 25000 km :ph34r: Doar daca a fost tinut ani buni in garaj poate fi adevarat, fapt care nici el n-ar prea fi de dorit :D

  6. Eu, de ani de zile incerc sa deschid ochii oamenilor ca aici nu exista imortatori adevarati, care au preturi normale. Si in USA sint magazine online care cer niste preturi exorbitante, mai pica destui lenesi in plasa. Sint site-uri si in Germania, si in UK, care au preturi mici, comparativ cu ce se cere aici. Faptul ca au cumparatori, ii incurajeaza sa ceara superpreturile, considerate de multi, normale.

    Hop pardon. Am gresit postul. :rusinica:

    Eram in alta parte, la o discutie despre evacuari, si cumva, only God knows how, am aterizat aici. Scuzati! :tomato:

  7. Eu, de ani de zile incerc sa deschid ochii oamenilor ca aici nu exista imortatori adevarati, care au preturi normale. Si in USA sint magazine online care cer niste preturi exorbitante, mai pica destui lenesi in plasa. Sint site-uri si in Germania, si in UK, care au preturi mici, comparativ cu ce se cere aici. Faptul ca au cumparatori, ii incurajeaza sa ceara superpreturile, considerate de multi, normale.

    Ăăăă. înţeleg eu greşit sau încerci să spui că Akrapovic e de cacao?

  8. Mai visatorilor! Reprezentantza in RO pt Honda moto are o echipa de total necunoscatori. Cine mai cunostea mecanica, erau la Intermotorcycle, au lucrat multi ani de zile cu toate modelele Honda. Din ce stiu, Cartus, lucreaza la MyMoto pe Viilor.

     

    Va plingeti de faptul ca nu sint profesionisti. Cum sa excelezi in asa ceva, cind mecanicii se angajeaza dupa ureche? De citi ani exista scoala pt mecanici moto?

     

    Ar fi foarte bine sa investiti 3-400ron intr-o trusa de chei, 2 standere, si sa cititi manualul de reparatie de vreo 3-4 ori. Un sul de hirtie de sters miinile, 2-3 spray-uri de degresat, si va schimbati distributia singuri. Cine e boier, trebuie intr-adevar sa fie boier, adica sa nu se vaite ca arunca citeva sute la mecanici. Ori e boier, ori e pseudo... .

    N-am avut niciodata Honda deci n-aveam de unde sa stiu, am luat-o prin deductie. Omul e satul de umblat pe la mecanici de mana a 14a si ma gandeam ca la reprezentanta poate gasi ajutorul de care are nevoie. Recomanda-i intr-un pm o adresa unde poate gasi un mecanic care sa nu-i dea dureri de cap.

  9. :) superfain ce zici tu....dar parca 400 e cam mult.Daca apare ceva second la jumate de pret....poate poate... :)

    Din partea mea, sa-ti ajute Domnul sa le iei moca :))) Dar ziceam sa le iei noi... La mana a doua, daca ai noroc si te intelegi cu omul, poti sa le iei cu un 250-300 de euro, insa nu ne proptim in 100 dă ieuroi, nu? :D

×
×
  • Creează nouă...