Sari la conținut

Patraulea10

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Holyhead, UK

Patraulea10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. On: I-am zis si eu pe la inceputul topicului sa se duca inapoi la el si sa-i prezinte problema... Nu i-am zis sa-i dea cu pumnii in cap, dar daca e nesimtit si face pe interesantul nu cred c-ar fi o idee proasta. Sa mergi asa din mecanic in mecanic pana cand ti se rezolva problema... eu stiu... poate dac-ar fi moca. Off: Mi-a placut aia cu orezaru'.
  2. Achiesez. Degeaba ai motorul mare daca nu iesi dintr-a 4a. Altfel, super smecher usernameul
  3. Pai una e sa donezi un organ, alta e sa donezi un orgasm. Ca sa donezi un orgasm nu iti trebuie neaparat organ, desi e de preferat! Sa donezi un organ, nu stiu daca e bine, cica-ti baga un furtun in locul lui...
  4. Off: Cesar, poate i-ai umblat nevesti-sii la evacuare On: E posibila si varianta ca toata agitatia asta sa fi fost cauzata de un surub... Asta ar fi din ciclul "Uitatu' suriului in pacient".
  5. Pentru donatii, contact pe PM Radem si noi, glumim. Fara suparare
  6. Eu cred ca ar putea chiar sa-i acuze de distrugere... 1000 de ani daca ma lasai sa ma gandesc la ceva mai tare, nu cred ca-mi venea ideea sa dau gauri in blocul motor ca sa montez crash-paduri. Deci ori dau in gropi, ori au facut lucrul in bataie de joc...
  7. Heheh. Au iesit oltenii din hibernare!! Hai cu sezonu'! La multi ani tuturor userilor de perfect simplu!
  8. Off topic: Iaaa uite ca eu sunt "d-asta cu motoreta de strada" si nu sunt asa sensibil Si nu suntem toti sensibili, doar ca o mare parte dintre astia care-si iau motoare de viteza, au pretentia ca intretinerea lor sa fie la fel de usoara ca intretinerea bicicletei... Ii dai cu spray pe lant de doua-trei ori pe sezon si apoi incepi sa flegmezi mecanicii. Tu stii ce vorbesti, dar crede-ma ca vorbesti singur, nu te asculta nimeni. Mai sunt cate unii care nici nu stiu ca uleiul in amortizoare se schimba, deci aia care-l schimba odata la 4 ani inca le au On topic: Recomandarea mea e sa treci pe la Cesar.
  9. Lasa, lasa, ca stim noi ca ii mai trimiti mesaje de dragoste din cand in cand...
×
×
  • Creează nouă...