Sari la conținut

edysson

Super Membru
  • Număr conținut

    644
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://...............
  • Yahoo
    traxleredy@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    undeva prin Alba
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    yamaha,husqvarna,gsx1100,zx9,fz750
  • Numar Moto
    Fara numar,fara numar!
  • Club
    Cei care fac motoare!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra,hoinar ,jawa 250,suzuki dr650,jawa 350ts,honda cbr125,suzuki gsx250,kawasaki gpz900,yamaha xj600,fz750,gsx1100,zx9,husqvarna 125.
  • Interests
    Familia si motoarele!!

Vizitatori Recenți Profil

1.645 citiri profil

edysson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. poti sa-l inclini cam la 45 grade pe stanga si nu curge nimic. » Post actualizat in 29 Dec 2015 23:52 Da , asa este nu contest ce spui, stiu ca are niste bucsi elastice unde sunt niturile alea sau placutele isi fac joc in oala de aluminiu unde calca ferodourile si debreiaza rau, insa eu ma refeream la faptul ca la ambreiajul ala inca nu s-a umblat, cel putin nu la mine.Este o problema bine cunoscuta la monocilindre din cauza cuplului mare, ferodourile au niste ciocuri care intra intre urechile oalei de aluminiu iar cand incerci sa debreiezi practic ele tind sa ramana in santurile facute de ferodouri in loc sa se departeze si sa decupleze bine.
  2. La ambreiaj nu a avut nici o interventie, cel putin nu la mine. Nici nu retin sa fi spus Liviu ca patineaza sau nu debreiaza , nu stiu ce sa spun despre zgomotul care l-ai sesizat. Probabil daca l-as auzi as fi in masura sa imi dau cu parerea ca sa nu desfaci degeaba ceva pe la motor.
  3. Firul de minus merge direct la cadru(unul gros) iar tot de el mai este legat un negru cu dunga alba, astea fiind firele de minus. Cel de plus de obicei e rosu, merge in releul de pornire, un butoias rotund cu 2 suruburi de 6. » Post actualizat in 12 Dec 2015 22:26 Din butoiasul respectiv al doilea surub pleaca firul direct la electromotor.
  4. Nu, clar ca cel de pe evacuare este diferit de cel de pe admisie. Ideea este ca sunt 2 tipuri de motoare pe 350, implicit difera si culbutorii.
  5. Nu stiu, va trebui sa intreb. Dar de 350 sint 2 modele, trebuie sa stiu exact de care.
  6. Vreau sa aduc axe cu came stock si sport pt suzuki Dr 600 si 650rs. Cele stock la 380 ron si cele sport la 420. Culbutori la 250 ron perechea. Toate sunt noi. Care va inscrieti sa imi spuneti ca sa stiu cate aduc.Disponibile peste 2 saptamani.
  7. Piesa e fff tare si in interior, eu am mai sudat, unele tin, altele se rup din sudura.Daca ai convertizor de sudura iese ok, cu electricul... nu prea.
  8. Nu are nici o supapa, singura este in filtrul de ulei, supapa de siguranta pt suprapresiune. Nu dureaza mai mult de o secunda pana umple radiatorul dupa ce a pornit motorul. » Post actualizat in 28 Jun 2015 19:29 Din proprie experienta , poti incarca culbutorul cu orice material, cand s-a dus stratul cementat POTI UITA DE EL. Mai mult de 4-5 sute km nu tine. Singura varianta sa sudezi de pe un culbutor de masina talpa care calca pe ax, dar grija la sudura ca se pot rupe in timpul functionarii. Recomand culbutor nou, 410 ron.
  9. Uleiul urca la axa cu scame prin radiator dupa ce este racit in prealabil de radiator.Din carcasa filtrului de ulei are o ramificatie care trimite uleiul spre radiator, dar daca dai la automat dureaza pana se umple iarasi radiatorul din cauza ca se goleste singur fiind mai sus decat motorul.Nu lantul de distributie aduce uleiul din carter, are o stropitoare montata in carterul din dreapta care lubrefiaza lantul in timpul functionarii. La modelul de 600. adica cel cu 2 iesiri de evacuare din chiulasa ungerea axului cu came se face prin orificiul dintre prezonul din dreapta spate de langa intinzatorul de la distributie, radiatorul fiind montat in derivatie de la filtrul de ulei ....
×
×
  • Creează nouă...