Sari la conținut

sinx

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sinx

  1. sinx

    CZ

    Salutare... Imi puteti spune si mie ce bujie imi trebuie pentru un cz175 sport? Multumesc.
  2. Stiti cumva daca se mai gasesc aprinderi electronice gotronic? Citisem pe undeva ca omul nu mai fabrica. Cam la ce pret se ridica una? De asemenea daca nu gasesc o aprindere electronica, as dori sa cumpar una clasica de mobra. Daca cineva este dispus sa vanda una buna, la un pret corect, lasati un semn.
  3. sinx

    CZ

    Azi am pornit motorul... are o aprindere de mobra cu platina de Trabant... din pacate platina mai trage cate un rateu din cand in cand dr macar m-am bucurat din plin de ziua de azi. Ca prima impresie, motorul trage foarte bine insa rapoartele dintre pinioane nu este tocmai ce imi doresc... pe treapta 1 merge cam repejor si ma gandesc sa vad cum adaptez un pinion mai mare la diferentialul spate. Senzatia pe care o am cand o conduc este oarecum ciudata... te simti ca pe o motocicleta care se comporta ca un ATV... Am mai avut ceva probleme cu amortizoarele spate care sunt cam dure... desi sunt regabile si sunt slabite la maxim, tot mi se par prea rigide... Am in plan pentru urmatoarea perioada: -Inlocuirea sistemului de aprindere -Montarea rotii orginale pe fara... momentan am o roata de Trabant pe care am sudat niste ''urechi'' pentru a o putea prinde de butuc. -Sa confectionez o maneta care sa actioneze marsh arriere - ul... deja are montata o tija functionala dar e prea incomoda... trebuie o maneta neaparat. -Modificare raportului intre pinionul de atac si pinionul de pe roata... - Ceva mai tarziu o sa conteze si aspectul fizic... momentan vreau sa vad ca functioneaza cat de cat bine si abia dupa aceea o sa-si primeasca machiajul Multumesc tuturor pentru sfaturi. Sincer apreciez. Poate maine reusesc sa postez un filmulet
  4. sinx

    CZ

    Din pacate am doar dinamul fara releu sau baterie. Bateria o pot cumpara de aproape oriunde insa imi fac griji din cauza releului. ivan_pedala, merge adaptata orice aprindere de scuter, sau daca nu, stii cumva un model de aprindere care merge adaptata, astfel inca sa o comand de pe internet? Multumesc mult pentru ajutor.
  5. sinx

    CZ

    Salutare tuturor... ma poate ajuta si pe mine cineva sa pun un functiune un motor de cz sport 250? Am avut motorul si l-am montat pe un cadru de trike insa nu am aprinderea originala. Acum are pusa o aprindere de mobra pentru teste dar motorul nu merge bine. As dori sa gasesc pe cineva dispus, care contra cost, sa imi monteze o apridere. Eu am aprinderea originala, dar am nevoie de un cunoscator pentru a o monta. Eventual daca nu este exagerat de scump, as fi incantat si de una electronica. Daca cineva este din Bucuresti sau apropiere, pot aduce trike-ul in Bucuresti sau oriunde pe langa, sau pot va transport pe dvs la mine si inapoi. Aici este topicul cu ce vreau sa fac. Multumesc mult pentru timpul acordat. /index.php?/topic/689472-proiect-trike-all-terrain/
  6. sinx

    CZ

    Pot sa te intreb ce model este? Imi place foarte mult... Stiu ca pot sa par un nepriceput insa asa si sunt. Am achizitinat de curand un motor de CZ sport si as dori sa incep sa imi construiesc incet incet motocicleta. Momentan nu am decat motorul insa in scurt timp sper sa ma apuc de treaba. Am achizitionat motorul cu 50 de lei de la un baiat care vroia sa il duca la fier vechi. Am mai avut pana acum un Carpati, o Simsoneta, o Mobra si un hoinar. Toate astea le-am alergat doar pe la tara, neavand momentan permis cat A. Sper sa ma ajutati si pe mine atat cu sfaturi, cat si cu piese, contra cost bine-inteles. O zi buna va doresc.
×
×
  • Creează nouă...