Sari la conținut

Novice 78

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    yamaha r6

Novice 78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bai fratilor ma uit si nu mi vine sa cred ce comentarii au unii.Toata lumea isi da cu parerea de parca ar fi fost acolo sau de parca ei sunt perfecti.As vrea sa lamuresc niste lucruri referitoare la nefericitul accident al lui Laur.Era imbracat intradevar cu bermude si tricou dar sub nici o forma in slapi,avea casca care i a sarit din cap la impact si manusi.Omu lucra de noapte ca taximetrist si probabil ca la ora aia se ducea sa si bea cafeaua doua strazi mai incolo cum obisnuia.Statea in voluntari ca si mine si stia foarte bine traficul ,strada si nebunia din intersectia aia.Cati dintre voi nu s au dus cu mobra macar o data sa si ia un pachet de tigari sau un suc la 300 de metri de casa.Daca v ati dus v ati luat combinezonul pe voi?eu cred ca nu.Nu mai judecati asa vehement lucruri pe care nu le cunoasteti bine.Accidentul din pacate i a fost fatal din cauza ca intrand intr un Audi care a iesit de pe Popasului aia fiind cu cedeaza a fost catapultat peste masina pe contrasens intrind cu capul intr o masina care statea la stanga aia fiind o Cobra destul de veche.A fost dus la spitalul Sf Pantelimon unde vreme de 2 ore din cate stiu eu nu s a sinchisit nimeni sa l bage in operatie acesta avand plaman fisurat cu hemoragie interna.Parerea mea e ca a murit cu zile.As mai vrea sa va zic ca in zona asta eu nu cunosc ciudati sau dubiosi cum a zis un coleg ci doar detinatori de mobre cu permis si acte in regula.Suntem vreo 10 insi nici unul dubios,toti cu permis de ceva timp si cerbrali cat se poate pe motor ca si Laur de altfel.Asta e, la el a fost sa fie asa.Odihneasca se in pace!
  2. este la spital la floreasca,e ok,nu are nimic grav,doar ceva taieturi la mana dreapta.i sa facut tomograf si toate cele si e ok.in 2 zile iese din spital.asta e ce am vb aseara cu doctorii si cu el.mai revin si azi cu detalii in cazul in care se schimba ceva.
  3. Scuze normal ca si pe fete.m am grabit ca eram la munca....
  4. Salut baieti.Am si eu un moto si stau pe Vatra Luminoasa.In ce zi va intalniti la rond?As veni si eu la un pahar de vorba.
×
×
  • Creează nouă...