Sari la conținut

StefanMihai

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cstefanmihai@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gura Humorului
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Benelli Tornado TRE
  • Numar Moto
    in lucru
  • Club
    North Gang Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR 600

StefanMihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu se poate face nimic in situatia asta? macar
  2. Felicitari pentru achizitie. Este chiar foarte frumoasa motoreta si sa o stapanesti sanatos.
  3. Astazi am schimbat bobinele de inductie. Erau varza si nu stiam de ce nu poate mai mult. Pacat ca a inceput sa ploua si nu am apucat sa ies cu ea. Sper maine sa fie mai ok. si cateva poze de la intrunirea moto Gura Humorului 2011 Din care una langa o sora italianca.
  4. Ma ajutati si pe mine cu un ghidaj ca sa ma descurc? nu vreau sa ma ratacesc si sa consum benzina de aiurea.
  5. Dupa discutiile avute cu baietii ieri la intalnirea de la Ilisesti, Airsoft Bucovina va fi prezenta si ea la eveniment, impreuna cu :
  6. Asa cum am spus, cu cea mai mare placere.

  7. Acum am venit de la Piatra Neamt. Incerc sa pun pe picioare un business.

  8. Multumesc. facem si astea Si asa inca este desfacuta. Mesaj completat Astazi am scos-o la drum cu tot schimbat la ea. Parca este alta mtocicleta. Mesaj completat Astazi am dat o tura de aproape 200 km. Prima iesire a mea la un drum mai lung cu Benelliul. M-am simtit excelent, inca nu o inclin cat ar putea ea dar este OK asa pentru inceput. Consumul este cam marisor dar avand in vedere ca softul si cutia sunt de circuit este de inteles. Cutia este extrem de precisa si reactioneaza foarte bine, de frane nu mai spun. Ma face sa ma simt in siguranta atata timp cat nu imi depasesc limitele mele. Si o poza cu grupul si una cu mine si motorul. O zi frumoasa la toata lumea ca a mea a fost superba. Mesaj completat Astazi am dat o tura de aproape 200 km. Prima iesire a mea la un drum mai lung cu Benelliul. M-am simtit excelent, inca nu o inclin cat ar putea ea dar este OK asa pentru inceput. Consumul este cam marisor dar avand in vedere ca softul si cutia sunt de circuit este de inteles. Cutia este extrem de precisa si reactioneaza foarte bine, de frane nu mai spun. Ma face sa ma simt in siguranta atata timp cat nu imi depasesc limitele mele. Si o poza cu grupul si una cu mine si motorul. O zi frumoasa la toata lumea ca a mea a fost superba. Mesaj completat NU stiu de ce s-a dublat totul. Mesaj completat Ce trebuie sa fac ca sa pun si niste filmulete?
  9. Stiu. Chiar ma gandeam sa merg o perioada asa cu ea. Sa ii pun niste semnalizari si un stop pe frana custom si sa merg asa. Dar problema este ca are tubulatura pentru filtru si radiatoare care trebuie montata odata cu carenele, si mergand asa nu cred ca isi mai face racirea cum trebuie si chiar nu vreau sa o supra-incalzesc. Asa ca dupa ce schimb ce trebuie cred ca am sa pun carenele la loc ca sa fie asa cum a fost gandita ea sa fie. Mesaj completat Luat tot ce trebuie la ea. Maine se schimba si uleiul si filtrele, bujiile deja schimbate. Punem si carenele si gata de drum
  10. Ma intereseaza. Softul si hartile le am deja, deci trebuie sa o fac pe asta. Acum caut si un furnizor de piese si de consumabile in Romania. In alta ordine de idei, astazi a fost prima iesire mai lunga si pot sa spun ca motocicleta este senzationala, cutia mi se pare prefecta si foarte bine reglata, nu trebuie sa ma joc cu treptele de viteza ca la ZZR, parca totul se aseaza fara sa fac eu cine stie ce efort sau calcule. Am profitat ca au fost aproape 24 de grade si am dat si un pic de gaz, dar inca cu limita. Pun si ceva poze de astazi. Mesaj completat Si a venit si ziua cand nu a mai vrut sa porneasca . Stres maxim pana m-am apucat sa o desfac. Rezultatul: Problema era de la bujii care au fost schimbate si nu au fost puse corect inapoi, motiv pentru care dadeau scanteie cam cand vroiau ele si nu cand trebuia, motiv de innecare. Asa ca daca tot este desfacuta facem si un schimb de ulei, bujii si filtre. Nu de alta da indata este vreme frumoasa cica si trebuie sa vada din nou asfaltul. Mesaj completat Si inca ceva: Stiti o reprezentanta benelli pe undeva prin tara?
  11. Pe benneli forum am citit despre remapare ECU si ace4ste probleme. S-ar parea ca este ceva general.
  12. plastic este o problema de la senzorul de temperatura de la ECU din cate am inteles de pe forumurile cu Benelli, senzor care trebuie mutat mai la aer deoarece se incalzeste de la motor. Si cica problema este doar cand este rece afara, iar calculatorul face niste reglaje care duc la oprirea motorului.
  13. Mai fac maine o tura si iti spun. din ce am vazut moare cand las gazul. sau debraiez
  14. Si....astazi am pus bateria pe ea Mesaj completat Si inainte de a iesi Mesaj completat Si acum primele impresii (de om care nu a mai mers pe altceva decat ce a avut si cu aia numai 2000 km, deci impresii de incepator): - mult mai usoara pare fata de ZZR 600 - frane cu care trebuie sa ma obisnuiesc ca ma dau peste cap daca nu sunt atent - asfalt foarte rece, 6 grade pe termometrul ei temperatura exterioara, am incercat sa ii dau un pic de gaz dar spatele avea o directie a lui si am spus ca nu are rost sa incerc si sa fac vreo prostie - mai confortabila decat ma asteptam - suspensia foarte dura, banui ca aici am sa mai umblu un pic la reglaje - oglinzile aproape inutile, dar deja am fost anuntat ca asa sunt in schimb am o problema si poate ma poate ajuta cinva cu un sfat ..... se mai opreste din mers cand este la turatie joasa, nu ma refer la innecat motorul, ma refer la faptul ca in momentul in care strang ambreajul ca schimb treapta sau cand reduc gazul se opreste. Nu face tot timpul asa. Banui ca este filtrul de aer sau bujiile, dar nu ma pricep asa de mult la motociclete asa ca daca puteti ajuta raman dator cu o bere.
×
×
  • Creează nouă...