Sari la conținut

Deea Piulitza

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Deea Piulitza

  1. Salutare! Eu am purtat pantalonii astia fara probleme. Daca vrei maine ii masor si iti dau un PM cu toate dimensiunile sa vezi daca te-ar avantaja. Mersi!
  2. Salut! Manusile Probike, braul si bandajele de incheietura s-au vandut.
  3. Ce-i drept, mai conteaza si lungimea picioarelor, nu doar inaltimea. Oricum, toata treaba e orientativa. Doar cand iti iei un motor vezi cum te simti per total, nu doar cum ajungi cu picioarele. Poate nu-ti place pozitia ghidonului sau a scaritelor sau mai stiu eu ce.
  4. Asta spuneam si eu, ca ajung bine (nu chiar cu toata talpa ambelor picioare daca stau cu mainile pe ghidon). De aceea am specificat ca pentru o persoana mai mica de 1,68 - 1,70 poate fi mai dificil. Asta nu inseamna imposibil. Sunt fete de 1,65 care conduc KTM.
  5. Salutare! De cand am luat permisul in 2009 eu am condus o Honda CB 500 S. Nu spun ca este usoara, insa este foarte "iertatoare" la greselile unui incepator si ne-am inteles bine. Eu am 1,72 inaltime si ajung ok cu picioarele jos (totusi cred ca pentru o fata mai mica de 1,68 - 1,70 e mai dificil). Si pentru ca am hotarat sa renunt la strada, vreau sa o vand pe Honditza. Se poate vedea urmand link-ul: /index.php?/topic/683028-vand-honda-cb-500-s/ Asfalt uscat si mult succes in achizitionarea motocicletei potrivite va doresc!
  6. Salut tuturor! Pentru ca vreau sa renunt la strada, vand echipamentul pe care l-am folosit (geaca, cizme, pantaloni, manusi, brau, etc...). Le puteti vedea pe toate urmand link-ul: http://www.motocicli...e-si-accesorii/ Asfalt uscat va doresc!
  7. Salut! Ma poti contacta pe Y messenger: deea_piulitza sau la tel 0723327314

×
×
  • Creează nouă...