Sari la conținut

marius_zxr

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marius_zxr

  1. Salut, aproximativ cu 30 min in urma am trecut pe langa un kawasaki ninja nr b 515 (doar atat am retinut din numar) accidentat pe andronache la 1 km departare de intersectia cu colentina, riderul era in salvare, colegii mei de munca erau in autocar si au trecut pe langa el chiar cand s-a intamplat, salvarea posibil sa fi fost foarte aproape ca la maxim 5 min dupa accident ar fi auzit sirenele salvarii in spate, accidentul s-a produs pe la 7:30 - 7:35.

  2. motocicletele de pe site-ul pus de copilu arata ce motociclete sunt compatibile cu categoria A2, cat despre super sport la >600 cmc se poate compara doar ca aerodinamica (la anumite modele, in general cele noi)

  3. "Curvele", necurvele daca ala facea 5 ani cu executare... primeau 5 batai peste umar de la prieteni si citeva zeci de imbarbatari de la publicul de pe forumuri si gata... urcau imbarbatarile in pod si si-o luau la laba.

     

    Cind esti in problema tre sa ai capu limpede si sa lasi besinile din cartile de colorat deoparte.

     

     

     

    foarte corect ! si daca nu isi retrageau plangerile cei accidentati, ce ? rezultatul era acelasi, pentru ca judecatorul si-a luat banii si trebuia sa isi faca "datoria".

×
×
  • Creează nouă...