Sari la conținut

marius_zxr

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius_zxr

  1. cand am postat, nu era topicul colegului, care e si mai complet ca date.
  2. Salut, aproximativ cu 30 min in urma am trecut pe langa un kawasaki ninja nr b 515 (doar atat am retinut din numar) accidentat pe andronache la 1 km departare de intersectia cu colentina, riderul era in salvare, colegii mei de munca erau in autocar si au trecut pe langa el chiar cand s-a intamplat, salvarea posibil sa fi fost foarte aproape ca la maxim 5 min dupa accident ar fi auzit sirenele salvarii in spate, accidentul s-a produs pe la 7:30 - 7:35.
  3. am trecut si eu pe langa accident, motoru era pe jos, riderul cred ca in salvare, mai stii ceva de el, adica e constient, e in operatie ?
  4. motocicletele de pe site-ul pus de copilu arata ce motociclete sunt compatibile cu categoria A2, cat despre super sport la >600 cmc se poate compara doar ca aerodinamica (la anumite modele, in general cele noi)
  5. iti cumperi un r6, ii schimbi motorul cu unu de 50 cmc....il omologhezi si o sa ai r6 pe care il poti conduce cu orice categorie:))... (probabil)
  6. salut, am si eu o intrebare pentru cunoscatori, se poate monta motor de gsxr 750 srad pe injectie din '99 pe un cadru de gsxr 600 srad ? multumesc anticipat, bafta.
  7. din cate am vazut in clip, martorul mincinos era de fapt soferul ...
  8. "Curvele", necurvele daca ala facea 5 ani cu executare... primeau 5 batai peste umar de la prieteni si citeva zeci de imbarbatari de la publicul de pe forumuri si gata... urcau imbarbatarile in pod si si-o luau la laba. Cind esti in problema tre sa ai capu limpede si sa lasi besinile din cartile de colorat deoparte. foarte corect ! si daca nu isi retrageau plangerile cei accidentati, ce ? rezultatul era acelasi, pentru ca judecatorul si-a luat banii si trebuia sa isi faca "datoria".
×
×
  • Creează nouă...