Sari la conținut

magiaru

INACTIV
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de magiaru

  1. Mersi Florin pentru link, eu am dat search Glinka dar nu mi-a dat nici un rezultat. In fine, macar acum stiu care-i treaba cu ea. Sa trec pe langa mobra aia asa des s-o vad in stilul ala imi starnise curiozitatea putin.

     

    Asfalt uscat.

  2. Salut baieti,

     

    E un Fz6 S, carene negre, abandonat pe Glinka din cartierul Floreasca de un an cred. Saracul motor e ruginit mort,l-au prins ploi, furtuni de vant si a fost si astupat de zapezile din iarna. Numarul de inmatriculare e B 05 LAT. Ma gandeam ca ori o fi furat (e parcat si asa intr-o doara) ori propietarului i s-a facut o scarba masiva de el. In orice caz, mobra ma intereseaza personal ca poate fi totusi pus pe picioare si e pacat de el. Am intrebat vecinii de pe-acolo dar se pare ca nimeni nu stie al cui ar putea fi. In orice caz, de vreun an e supus elementelor. Daca stie vreunul dintre voi al cui e propietarul va rog sa ma contactati pe privat.

  3. Curiozitate:

    Care e viteza maxima atinsa cu pegasu?Din cate am vazut, specificatiile spun ~160 kmh maxim.

    Al meu este un 98 cu jiclere principale de 122, tubu ala de cauciuc de pe aer scos, acele de dozaj la al doilea semn de sus in jos, bujie standard ngk fara rezistenta, fisa "reising" ngk cu rezistor de 5, si l am dus pana peste 180. As zice aproape 190, viteza masurata pe km motocicletei, deci cu oaresce eroare, iar consumul mixt scos cand ma jucam a fost intre 6 si 7. De mentionat e ca inca am amestecu usor bogat.

    Voi?

     

    Btw. Inca ceva de citit. http://www.apriliapegaso.de/

     

    Din cate am experimentat cu a mea, maximul ei e vreo 170 km/h. Dar la viteza aia deja moare si e in turatii la limita, la inceput de rosu. Peste 170 km/h vibratiile si vantul te cam impiedica s-o mai urci in siguranta.

  4. Ok, am desfacut bestia, aparent iesise ghidonul din suporti ceva mai mult si se strambase fierul care sustine bidonul de antigel, asa ca de fiecare data cand luam stanga, stopa furca dreapta. Deci e ok cu directia. Carenele sunt insa destul de naspa si o sa trebuiasca sa le schimb (masca fata si lateralele). Vad ca pierd si antigel din radiator, posibil sa fie spart si asta. Alti bani, alta belea... dar bine macar ca nu e directia busita.

     

    Asfalt uscat si vreme frumoasa!

  5. @mony & bronto O sa incerc sa vad luni exact ce e in neregula cu ea cand o desfac. Astazi si maine am fost pe standby ca s-au instalat obisnuitele dureri la julituri si in piciorul prins sub ea. Sper sa fie de la jug, altfel am pus-o de mamaliga o vreme. Mersi mult pentru sfaturi baieti, si va anunt luni care-i baiul cu ea. Asfalt uscat si soare!

     

    Aaah, si felicitari lui banzay! :moto:

  6. Salut baieti. Astazi am patit o mare belea cu mobra. Proaspat improspatata de primavara, toate consumabilele noi, carenele revopsite luate ieri de la vopsitor. Aflat la o plimbare, ma pregatesc sa intru intr-o curba stil 20-30 la ora, si mi se blocheaza roata spate. Mobra s-a mai tarsait putin pana se opreste in poponeata unei masini oprite care n-are absolut nimic. Maine imi dau seama exact ce daune o avea mobra. Din cate imi dau seama acum, masca fata e crapata, zgarieturi pe carena stanga proaspat vopsita. Problema grava e la furca. Cand roata fata e dreapta, ghidonul si jugul trag serios spre stanga.

     

    E prima oara cand patesc o asemenea belea. La cati bani am bagat s-o fac gata de drum primavara asta, si cat o sa ma coste si noutatea, ma gandesc serios sa las dracu tot motociclismul.

     

    Aveti grija de voi.

  7. Da, corect, my bad. :rolleyes: In timp ce cautam pe net sa vad cum fac altii wheelie-urile cu Pegaso, am gasit reclama asta care face cinste modelului Strada. Enjoy.

     

    In alta ordine de idei, am o singura nemultumire cu estetica noilor Pegaso: au rotile alea foarte mici si seamana mult cu Duke de la KTM. Parca n-au vrut sa-i pastreze o individualitate anume. Nu inteleg de ce le-a casunat sa schimbe forma deja apreciata.

  8. Salut tovarasi pegasisti.

     

    E vreun veteran care sa-mi poata spuna si mie cam pe la cat ar fi bine sa schimb cureaua de distributie? Eu am luat-o pe a mea anul trecut, e din 96 si am facut vreo 4 mii si ceva cu ea. Am schimbat cam tot ce e consumabil cu exceptia curelei la care marturisesc ca nici nu m-am gandit. Dar recent m-a amenintat cineva ca si cureaua e un risc dupa un anume nr de km (ceea ce era evident dar imi scapase). Sa-mi fac griji sau sa-mi continui plimbarile cu zambet?

     

    P.S. Care stie sa opreasca ploile?

×
×
  • Creează nouă...