Sari la conținut

magiaru

INACTIV
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de magiaru

  1. Mersi Florin pentru link, eu am dat search Glinka dar nu mi-a dat nici un rezultat. In fine, macar acum stiu care-i treaba cu ea. Sa trec pe langa mobra aia asa des s-o vad in stilul ala imi starnise curiozitatea putin. Asfalt uscat.
  2. Salut baieti, E un Fz6 S, carene negre, abandonat pe Glinka din cartierul Floreasca de un an cred. Saracul motor e ruginit mort,l-au prins ploi, furtuni de vant si a fost si astupat de zapezile din iarna. Numarul de inmatriculare e B 05 LAT. Ma gandeam ca ori o fi furat (e parcat si asa intr-o doara) ori propietarului i s-a facut o scarba masiva de el. In orice caz, mobra ma intereseaza personal ca poate fi totusi pus pe picioare si e pacat de el. Am intrebat vecinii de pe-acolo dar se pare ca nimeni nu stie al cui ar putea fi. In orice caz, de vreun an e supus elementelor. Daca stie vreunul dintre voi al cui e propietarul va rog sa ma contactati pe privat.
  3. Salut baieti, M-ar interesa si pe mine un radiator la bestia mea din '96. Cel pe care-l am e fisurat si picura incet. Am tot incercat sa-l fac dar deja e enervanta situatia. Cine are un radiator de vanzare va rog sa ma contacteze pe privat. Hai cu soarele!
  4. Din cate am experimentat cu a mea, maximul ei e vreo 170 km/h. Dar la viteza aia deja moare si e in turatii la limita, la inceput de rosu. Peste 170 km/h vibratiile si vantul te cam impiedica s-o mai urci in siguranta.
  5. Salut, stie cineva unde as putea gasi carena spate-dreapta pentru o Magna 1100 V65 din 84, e cel care acopera bateria si sigurantele. Orice indiciu ar fi binevenit. Mersi frumos si asfalt intins baieti.
  6. Motorex 10W parca, amortizeaza foarte bine. (scuze de intarziere, n-am mai intrat de ceva vreme)
  7. @mad biker pai la 550 ml ma refeream, nu la 200. N-am fost destul de explicit.
  8. @herlopaul Eu mi-am schimbat acum vreo luna si semeringurile si uleiul din furca si exact atat am pus (modelul meu e tot din 96) si merge brici. Succes!
  9. @herlopaul Salut, pentru furca uleiul tre sa fie 0,55 LTR. SAE 10W. 0.55 l per furca
  10. Ok, am desfacut bestia, aparent iesise ghidonul din suporti ceva mai mult si se strambase fierul care sustine bidonul de antigel, asa ca de fiecare data cand luam stanga, stopa furca dreapta. Deci e ok cu directia. Carenele sunt insa destul de naspa si o sa trebuiasca sa le schimb (masca fata si lateralele). Vad ca pierd si antigel din radiator, posibil sa fie spart si asta. Alti bani, alta belea... dar bine macar ca nu e directia busita. Asfalt uscat si vreme frumoasa!
  11. @mony & bronto O sa incerc sa vad luni exact ce e in neregula cu ea cand o desfac. Astazi si maine am fost pe standby ca s-au instalat obisnuitele dureri la julituri si in piciorul prins sub ea. Sper sa fie de la jug, altfel am pus-o de mamaliga o vreme. Mersi mult pentru sfaturi baieti, si va anunt luni care-i baiul cu ea. Asfalt uscat si soare! Aaah, si felicitari lui banzay!
  12. Salut baieti. Astazi am patit o mare belea cu mobra. Proaspat improspatata de primavara, toate consumabilele noi, carenele revopsite luate ieri de la vopsitor. Aflat la o plimbare, ma pregatesc sa intru intr-o curba stil 20-30 la ora, si mi se blocheaza roata spate. Mobra s-a mai tarsait putin pana se opreste in poponeata unei masini oprite care n-are absolut nimic. Maine imi dau seama exact ce daune o avea mobra. Din cate imi dau seama acum, masca fata e crapata, zgarieturi pe carena stanga proaspat vopsita. Problema grava e la furca. Cand roata fata e dreapta, ghidonul si jugul trag serios spre stanga. E prima oara cand patesc o asemenea belea. La cati bani am bagat s-o fac gata de drum primavara asta, si cat o sa ma coste si noutatea, ma gandesc serios sa las dracu tot motociclismul. Aveti grija de voi.
  13. Da, corect, my bad. In timp ce cautam pe net sa vad cum fac altii wheelie-urile cu Pegaso, am gasit reclama asta care face cinste modelului Strada. Enjoy. In alta ordine de idei, am o singura nemultumire cu estetica noilor Pegaso: au rotile alea foarte mici si seamana mult cu Duke de la KTM. Parca n-au vrut sa-i pastreze o individualitate anume. Nu inteleg de ce le-a casunat sa schimbe forma deja apreciata.
  14. Pai asta mi-e nelamurirea, nu e si curea de distributie la motor in componenta pe undeva? Distributia finala oricum e pe lant (proaspat schimbat si lubrifiat chiar )
  15. Salut tovarasi pegasisti. E vreun veteran care sa-mi poata spuna si mie cam pe la cat ar fi bine sa schimb cureaua de distributie? Eu am luat-o pe a mea anul trecut, e din 96 si am facut vreo 4 mii si ceva cu ea. Am schimbat cam tot ce e consumabil cu exceptia curelei la care marturisesc ca nici nu m-am gandit. Dar recent m-a amenintat cineva ca si cureaua e un risc dupa un anume nr de km (ceea ce era evident dar imi scapase). Sa-mi fac griji sau sa-mi continui plimbarile cu zambet? P.S. Care stie sa opreasca ploile?
  16. Salut, tre sa schimb semeringurile si uleiul de furca la o Aprilia Pegaso 1996. Mentionez ca nu am nici una nici alta. Imi dai si mie un pret estimativ pentru manopera si pentru ele te rog? Mersi.
  17. Nefericit moment, te mai baga si instinctele astea in bucluc uneori. Fa-te bine!
  18. Salut, atasat ai o poza cu locul unde gasesti seria motorului, e in diagrama a doua. Din cate tin minte nu e prea greu de reperat daca cureti putin acolo. Succes!
  19. Salutare, are cineva un semnal fata de F650 de pana in 2000 "de prisos"? Am inteles ca e acelasi ca si la Aprilia Pegaso. Chiar si sticla goala de la el e ok.
  20. Salut baieti, are cineva un semnal stanga fata pentru un model de '96 (contra cost bien sur). Mi l-a spart o usa deschisa in trafic. Si una pereche handguards.
×
×
  • Creează nouă...