Sari la conținut

BobbyFurtuna

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Cu 2 roti
  • Numar Moto
    Patrat
  • Club
    In cautare

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cu 2 roti

BobbyFurtuna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da si ideea cu inalatorul de ghidon este foarte buna, echipament o sa ma orientez spre ceva textil si urmeaza si accesoriile, scut pentru motor si radiator unde gasesc?
  2. Stiu ca parbrizul de Dakar nu este ok pt mine, si referitor la GPS am sa revin cu poze, urmeaza sa il achizitionez inca nu il am in mana mea, dar va venii maine sau duminica, vineri si sambata nu voi fi in oras!
  3. Este modelul twin, GPS am gasit un TomTom SH la 800 de lei cu 6 acumulatori (2+4 rezerva), incarcator, husa, este rezistent la apa, harti full Romania + altele + un card de 4 GB cu diverse harti, eu zic ca merita toti banii, unul nou este 1599 lei din cate am vazut, eu zic ca isi merita banii, este din 2009 cu 38 ore de functionare deci nu a prea fost folosit!
  4. Acele crashbar-uri sunt pe lista 100%, adusese cineva in discutie echipamentul, pentru ala am bani separat, am deschis un topic despre asta dar nu am primit foarte mult raspunsuri, o sa ma duc sa vad ce imi pot achizitiona dar sunt alti bani si alta discutie, acum discutam strict despre accesorii!
  5. Am spus foarte clar ce vreau, un GPS, accesorii de protectie a motocicletei si accesorii referitoare la confort unde pot gasii o sa ergonomica si manere incalzite, altceva nu prea am ce!
  6. V-ai dus putin prea departe. GPS-ul imi trebuie pentru a ma putea deplasa cu ea in Bucuresti avand o firma si trebuind sa ajung la foarte multe adrese, necunoscute. Saua este foarte ok, aceiasi poveste si cu protectiile pentru motocicleta, doar ca nu vreau sa ajung la incalzitoare de cauciucuri, evacuari racing si alte chestii scumpe si fara rost. Ma intereseaza accesorii practice care sa ma ajute in utilizarea motocicletei nu accesorii scumpe care nu au o utilizare practica, decat pentru forta, sunet, si alte chestii de genul asta care nu imi sunt de folos!
  7. Vad ca unii vorbesc aiurea, altii in stilu lu Iliescu de nu intelege nici dracu nimic, daca stiti sa purtati o discutie civilizata bine, daca nu mai bine taceti dracului din gura decat sa vorbiti prostii ca dupaia e scumpa hartia iginica sa va stergeti la gura... Pentru cei care ati vorbit serios multumesc mult, restul eu zic sa stati cuminti decat sa vorbiti prostii de dragul de a avea mai multe posturi, unu avea tate in cap, altu alte organe nu specific ce... deci nu am ce sa discut cu unii!
  8. As dorii sa ii fac noii mele motociclete un BMW F650 GS un cadou de la Mosu! Unde pot gasii accesorii after market, sau chiar si originale pentru aceasta motocicleta si ce credeti ca ar fi util pentru un asemenea model? In primul rand un GPS ma intereseaza dar nu stiu daca sa ma orientez la modelul de navigatie produs de cei de la BMW sau la alte modele, si daca da care ar fi acele alte modele, apoi as dorii ceva protectie pentru motocicleta, crashbar-uri, un scut pentru radiator si asa mai departe, m-am uitat pe catalogul celor de la BMW aici http://www.bmw-motorrad.ro/ro/ro/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.ro/ro/ro/equipment/motorcycle_accessories/motorcycle_accessories_flashcatalogue_en.html au niste chestii foarte interesante dar nu stiu daca si cele mai bune dupa piata. Ce parere aveti si bine inteles la ce preturi sunt fiindca sunt cam stramtorat cu banii dupa achizitia motocicletei si va urma si echipamentul...
  9. Daca as avea timp m-sa duce si cu Matizurile de la firma, si cu scuteru chiar dar deh....
  10. Lasai sa sara! Si ms. Si eu sper sa auzim de bine! Evident ca ambele trebuie sa aibe punctele lor forte, dar conteaza care din ele are mai multe puncte )
  11. Sa fim seriosi.... cine ar da un BMW pe un KTM indiferent de ce diferenta oferi.... un KTM iti rezista 30.000 de km poftim. Dar un BMW il lasi mostenire la stranepoti. Ca sa nu mai adaug ca are ABS si asa mai departe! Ms mult pt. oferta oricum!
  12. Pai cam asta e greutatea 223 de kg cu rezervorul gol + 33 de litri rezervor fac 256. Nu am zis ca este mai grea + ceva chestii puse pe ea crash baruri, cutii de transport si asa mai departe se fac 270! Si stiu ca este plin de crash baruri dar sunt foarte apropiate de motocicleta si in cazul unei cazaturi se mai face praf cate ceva din ea. Vroiam ceva mai mare si mai serios pentru inceput!
  13. In dimineata asta am ridicat motocicleta, era in Romania de vineri dar nu am apucat sa o iau, am mers pe ea, grea intradevar dar se tine pe 2 roti. Poate fi si nervoasa desii nu am vrut sa experimentez decat cand am depasit o caruta am bagat mana serios in ea si chair se ridica dupa sol roata din fata daca nu esti atent (Nu am ridicat-o bine inteles ca nu sunt (cuvant urat) dar avea tendinta). Chiar o iubesc. Unde gasesc niste crash bar-uri si la ce pret? Si inca ceva care nu are legatura cu topicul va rog sa ma scuzati. Frumul se vede aiurea, mesajele sunt unul sub altul jos nu toate la rand cum ar fi normal, si sa am mai multe pagini, doar ca jos se vad incomplete trebuie sa dau click pe fiecare sa le citesc. Se poate modifica intefata sa se vada ca inainte?
  14. Ca sa ma intelegeti mai bine. Motocicleta era vorba sa o primesc acum 3 luni si in final persoana respectiva mi-a dat contravaloarea, iar acum nu mai are bani sa plateasca marfa si a trimis motocicleta in Romania + restul de bani si ma rog... s-a incheiat tranzactia conform contractului nu asta conteaza, doar ca eu am A-ul de mai bine de 10 ani dar nu am mers decat pe Mobra la 20 de ani si recent pe ceva motociclete sport dar nu mai mult de 800 de km sa zic. Ma gandesc ca miercuri cand voi primii motocicleta daca ma urc pe ea ma arunca instantaneu si nu prea stiu ce sa fac si daca sa incep direct cu BMW-ul. Ma gandeam la ceva intermediar si nu stiu ce sa achizitonez, apoi sa raman cu BMW! Credeti ca ar fi ok sa ma urc din prima pe R1200 GSA?
  15. Intrebarea mea era pe ce as putea mergea inainte sa capat experienta pentru un R1200 GS Adventure nu ce sa imi achizitionez deoarece este o alta problema, motocicleta o am deja, nu cumpara de mine a fost alta problema dar nu as vrea sa ma urc pe ea din prima. Am intebat ce as putea sa imi pentru a invata cate ceva pentru ce ma asteapta!
×
×
  • Creează nouă...