Sari la conținut

condamned18

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de condamned18

  1. Salut, am tot facut research dar nu reusesc sa ma lamuresc. 

     

    Am un Suzuki Bandit 650 ABS 2008, trebuie sa schimba placutele de frana fata. In manual nu gasesc nimic despre tipul placutelor, iar parirerile sunt foarte impartite online. Ce compozitie merge pentru acest tip de motocicleta?

     

    Imi cer scuze daca s-a mai raspuns sau nu e threadul potrivit, dar as aprecia ajutorul vostru, nu as vrea sa ma joc cu franele..

  2. Semana cu Virago, dar dadea putin mai spre Custom.. Poate o fi fost modificata.

    apriliacluj, prin 2010-2011 a fost parcata o jumatate de an pe trotuarul din fata bisericii de langa MOL, de pe Dorobantilor, poate ai vazut-o si tu (http://bit.ly/28H1wKB)

  3. Salut,

     

    Am o intrebare cam vaga si nu stiu daca asta ar fi locul potrivit, dar nu am stiut unde sa o incadrez. Prin anii mei de studentie pe la Cluj, imi tot incanta privirea o Yamaha, un chopper de statura medie, nu foarte inalt, si care avea un "g" si ceva cifre in nume.. Intre timp am uitat numele complet, si as fi tare recunoscator daca stiti ceva care s-ar potrivi descrierii de mai sus.

     

    Zi faina sa aveti si asfalt uscat!

  4. Ca multi altii inaintea mea, sunt in situatia primei schimbari de lant (Suzuki Bandit 650 - 2008). Curios din fire, am facut cateva cautari, insa nu am gasit nimic relevant in legatura cu criteriile alegerii lantului. Asa ca tare va rog sa impartasiti din experienta voastra, ori sa ma indrumati catre un topic deja existent, pe care eu poate nu l-am gasit.

     

    Ca in aproape orice caz din ziua de azi, oferta este mare, si as aprecia doua - trei elemente cheie de luat in calcul atunci cand alegi un kit de lant.

     

    Ceva de genul ar fi ok?

     

    Va multumesc in avans si va doresc asfalt uscat (si caldura, pentru ca desi se aproprie sfarsitul primaverii, in Sibiu cel putin aduce a un sfarsit de Noiembrie..)

     

     

  5. Seara buna! E vreun holtei pe-aici dispus sa-si piarda maine dupa-masa o ora ajutand un frate motociclist? Sunt proaspat mutat in Sibiu si trebuie sa mut un dulap si nu am la cine sa apelez :| ma gandeam sa incerc aici, poate poate. Dau o bere!

    Ps. E din PAL, usor, nu lemn masiv :P

  6. Daca nu iti permiti sa iei macar Pilot Road 2 (compozitie 2CT - dual compund - mai moale pe margine si mai tare pe centru), atunci poti alege Pilot Radial (care nu este 2CT). Va fi oricum o alegere mult mai buna decat unul uzat.

     

    69 - maxim 270km/h

    W - sarcina 325kg pe anvelopa (mai multe aici)

     

    Criterii de sortare? - 160 60 17 e suficient, si fara chestii care se numesc cu "sport", nu e cazul.

     

    Pilot Road (2,3 sau 4) este o avelopa excelenta pentru Bandit, depinde de buget.

     

     

    Subscriu pentru Pilot Road 2 (in pricipiu 3-4 sunt putin peste). Le am de anul trecut (~3500 km). Mi s-au parut destul de ok atat pe uscat cat si pe ploaie. Nu se incalzesc extrem de repede, dar e ceva normal la tipul asta de cauciucuri. Eu astea le-am gasit la pret bun atunci.

    Altele bune sunt Dunloap Roadsmart 2. Vad ca acum este sub 1100 setul >>aici<<

    » Post actualizat in 26 May 2015 09:33

     

    LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-roadsmart-160-60r17-tl-69w-rear/

    http://anvelopemoto.eu/michelin-160-60-zr-17-m-c-69w-pilot-road-2-r-tl/

     

     

     

    Eu si ceva prieteni am luat de la ei si am fost multumiti de comunicare, pret, livrare.

     

     

    Eu am avut Pilot Road pe spate. Mi s-a parut o anvelope foarte buna. 2CT e peste, deci nu ar trebui sa fie nici o problema!

    Cred ca o sa merg si eu pe Pilot Road 2, va multumesc pentru indrumari. Numai bine!

  7. Subscriu pentru Pilot Road 2 (in pricipiu 3-4 sunt putin peste). Le am de anul trecut (~3500 km). Mi s-au parut destul de ok atat pe uscat cat si pe ploaie. Nu se incalzesc extrem de repede, dar e ceva normal la tipul asta de cauciucuri. Eu astea le-am gasit la pret bun atunci.

    Altele bune sunt Dunloap Roadsmart 2. Vad ca acum este sub 1100 setul >>aici<<

    » Post actualizat in 26 May 2015 09:33

    LE: http://anvelopemoto.eu/dunlop-sportsmart-ii-160-60r17-tl-69h-rear/

    http://anvelopemoto.eu/michelin-160-60-zr-17-m-c-69w-pilot-road-2-r-tl/

    http://anvelopemoto.eu/bridgestone-bt023-r-tl-160-60r17-69w/

     

    Eu si ceva prieteni am luat de la ei si am fost multumiti de comunicare, pret, livrare.

    Multam fain, la ei ma uitam si eu acum.. Au preturi destul de ok.

  8. Daca nu iti permiti sa iei macar Pilot Road 2 (compozitie 2CT - dual compund - mai moale pe margine si mai tare pe centru), atunci poti alege Pilot Radial (care nu este 2CT). Va fi oricum o alegere mult mai buna decat unul uzat.

     

    69 - maxim 270km/h

    W - sarcina 325kg pe anvelopa (mai multe aici)

     

    Criterii de sortare? - 160 60 17 e suficient, si fara chestii care se numesc cu "sport", nu e cazul.

     

    Pilot Road (2,3 sau 4) este o avelopa excelenta pentru Bandit, depinde de buget.

    Am gasit Pilot Road in jur de 520 lei, pana in 550 as da pe cel de spate, poate sa fie si alta marca, am gasit de exemplu PIRELLI - SET DIABLO 120/70-17 (58W) + 160/60-17 (69W) (PI1430700 + PI1430400) 825 RON 1

  9. Ziua buna! Daca s-a mai discutat despre asta,imi cer scuze :) Trebuie sa imi schimb guma pe spate la Banditu' meu, 650 S, si m-am pierdut putin in indici si denumiri. De exemplu care e diferenta dintre Michelin Pilot Street Radial si Pilot Power? Are cineva un sfat? Ce criterii de sortare ar trebui sa folosesc specific pentru Banditul meu? Multam fain, o zi buna si asfalt uscat!

    Ps. Ar fi o optiune buna asta: Michelin Pilot Street RADIAL Rear 160/60-17 69W?

  10. Salutare tuturor!

     

    De doua luni am si eu un Bandit 600S din 2001 cu 104k km ( reali ...cred :)), e fata mare) si merge foarte bine. Sunt foarte incantat de alegere; este prima mea moto.

    Primiti in club si fara experienta? :D

    Bine ai venit, sa te bucuri de ea! Asfalt uscat!

  11. Salut undeva in dreapta farului in spate ai un surub cu inbus care ridica si coboara dar este pt tot faru adica si scurta si lunga...daca este diferenta prea mare intre ele probabil ai un bec pus aiurea stramb sau cv de gen.. Spor la treaba.

    Multam pentru indicatii, sper sa ii dau de capat :)

  12. Salutare, frati banditi. Am o problema cu faza lunga: bate mult prea sus si nu vad nimic cu ea pe timp de noapte; este vreun reglaj, ceva? Mai are cineva problema asta sau e doar la mine? Bandit 650, 2008

  13. Am dat din greseala peste topicul tau si l-am lecturat cu mare placere. Povestesti fain, iar pataniile voastre ne arata cum inveti din greseli si cum evoluezi dupa fiecare iesire. Ce s-a intamplat in 2014? Nicio iesire? Sper ca o sa mai postezi ceva pe viitor! Drumuri bune!

  14. Nu e indicat deloc,insa in cazul in care simti ca motorul scade in putere(nu neaparat in ture) si nu ai fi sigur ca urci fara ammbreiaj,atunci il folosesti.Oricum un 4t o sa aiba nevoie de mai putin "ambreiaj" fata de un 2t care are nevoie de turatii mult mai mari pentru cuplu & putere , asa ca nu iti fa griji,important este sa simti motorul dar asta o sa inveti tu in timp.Cum au zis si colegii mai sus,un 250 in 4 timpi pentru inceput e foarte ok,dupa care poti trece la 400-450 sau daca vrei hell on earth atunci iei 2t de 200-250 care e echivalent la 400-450 in 4t.

    Foarte buna explicatia. Multumesc pentru rapunsuri

  15. Pai in caz ca simti ca motorul scade bine in ture si n-are putere,tragi ambreiajul,si il lasi incet incat sa iei cat mai mare demaraj(un fel de pornire de pe loc dar din mers)...ajutand motorul sa il ti in plaja lui de turatii si nu subturat unde n-are putere.E cam sec spus,dar in traducere libera la asta se refera.Sau evident sa schimbi intr-o viteza inferioara,insa de cele mai multe ori o panta se urca in treapta a 2-a. :drink:

    Multumesc..Asta imi imaginam si eu, dar nu eram sigur ca e indicat sa o duci din ambreiaj in timpul urcarii.

  16. Parerea mea este sa iti iei un 250 in patru timpi deoarece gazul este mai controlabil fata de un 450 si iti va ierta multe din greseli. Fiind nevoit sa utilizezi mai des ambreiajul ca la un 450 cred ca e in avantajul tau deoarece iti dezvolta tehnica in enduro. Pe marea majoritate a traseelor din enduro nu puterea motorului este esentiala ...:)

    Tot am dat peste mentiunea asta, ca trebuie sa folosesti mult ambreiajul la urcari. Cum vine asta?

×
×
  • Creează nouă...