Sari la conținut

condamned18

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 650 S
  • Club
    Lonely wolf

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 RR

condamned18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, am tot facut research dar nu reusesc sa ma lamuresc. Am un Suzuki Bandit 650 ABS 2008, trebuie sa schimba placutele de frana fata. In manual nu gasesc nimic despre tipul placutelor, iar parirerile sunt foarte impartite online. Ce compozitie merge pentru acest tip de motocicleta? Imi cer scuze daca s-a mai raspuns sau nu e threadul potrivit, dar as aprecia ajutorul vostru, nu as vrea sa ma joc cu franele..
  2. Salut, are cineva din Cluj suport + genti laterale pentru un Bandit 650 din 2008, de inchiriat/imprumutat pentru weekend-ul asta?
  3. condamned18

    Yamaha g..

    Semana cu Virago, dar dadea putin mai spre Custom.. Poate o fi fost modificata. apriliacluj, prin 2010-2011 a fost parcata o jumatate de an pe trotuarul din fata bisericii de langa MOL, de pe Dorobantilor, poate ai vazut-o si tu (http://bit.ly/28H1wKB)
  4. condamned18

    Yamaha g..

    Salut, Am o intrebare cam vaga si nu stiu daca asta ar fi locul potrivit, dar nu am stiut unde sa o incadrez. Prin anii mei de studentie pe la Cluj, imi tot incanta privirea o Yamaha, un chopper de statura medie, nu foarte inalt, si care avea un "g" si ceva cifre in nume.. Intre timp am uitat numele complet, si as fi tare recunoscator daca stiti ceva care s-ar potrivi descrierii de mai sus. Zi faina sa aveti si asfalt uscat!
  5. Salut, Am nevoie de o maneta ambreiaj pentru Suzuki Bandit 650 S, 2008, ambreiaj hidraulic, ca cea din figura de mai jos. Daca stie cineva unde as putea gasi, apreciez!
  6. Ca multi altii inaintea mea, sunt in situatia primei schimbari de lant (Suzuki Bandit 650 - 2008). Curios din fire, am facut cateva cautari, insa nu am gasit nimic relevant in legatura cu criteriile alegerii lantului. Asa ca tare va rog sa impartasiti din experienta voastra, ori sa ma indrumati catre un topic deja existent, pe care eu poate nu l-am gasit. Ca in aproape orice caz din ziua de azi, oferta este mare, si as aprecia doua - trei elemente cheie de luat in calcul atunci cand alegi un kit de lant. Ceva de genul ar fi ok? Va multumesc in avans si va doresc asfalt uscat (si caldura, pentru ca desi se aproprie sfarsitul primaverii, in Sibiu cel putin aduce a un sfarsit de Noiembrie..)
  7. Dragi Banditi, ma poate ajuta cineva cu o scarita pasager, stanga, pentru Bandit 650, 2008? Ori e modelul asta foarte ciudat, ori nu stiu eu sa caut, dar nu prea am gasit.. http://imgur.com/rsGOPEX http://imgur.com/d4Ge9AX
  8. condamned18

    "free Talk"

    Seara buna! E vreun holtei pe-aici dispus sa-si piarda maine dupa-masa o ora ajutand un frate motociclist? Sunt proaspat mutat in Sibiu si trebuie sa mut un dulap si nu am la cine sa apelez :| ma gandeam sa incerc aici, poate poate. Dau o bere! Ps. E din PAL, usor, nu lemn masiv
  9. -Curatat si uns lant -Schimb lichid de frana si ambreiaj (cel de la ambreiaj era ca namolul de la Techirghiol :|) -Gume noi
  10. Cred ca o sa merg si eu pe Pilot Road 2, va multumesc pentru indrumari. Numai bine!
  11. Multam fain, la ei ma uitam si eu acum.. Au preturi destul de ok.
  12. Am gasit Pilot Road in jur de 520 lei, pana in 550 as da pe cel de spate, poate sa fie si alta marca, am gasit de exemplu PIRELLI - SET DIABLO 120/70-17 (58W) + 160/60-17 (69W) (PI1430700 + PI1430400) 825 RON 1
  13. Ziua buna! Daca s-a mai discutat despre asta,imi cer scuze Trebuie sa imi schimb guma pe spate la Banditu' meu, 650 S, si m-am pierdut putin in indici si denumiri. De exemplu care e diferenta dintre Michelin Pilot Street Radial si Pilot Power? Are cineva un sfat? Ce criterii de sortare ar trebui sa folosesc specific pentru Banditul meu? Multam fain, o zi buna si asfalt uscat! Ps. Ar fi o optiune buna asta: Michelin Pilot Street RADIAL Rear 160/60-17 69W?
×
×
  • Creează nouă...