Sari la conținut

Dan_Cube

INACTIV
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Momentan o coaja

Dan_Cube's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare , nu am mai postat de mult timp aici , dar in acest timp au avut loc cateva schimbari (persoanele care ma vad mai rar spun ca este o schimbare majora , dar eu care ma vad zilnic in oglinda nu cred ca este chiar asa mare schimbarea ) , am pornit de la 117 kg in aproximativ 2 luni am ajuns la 97 kg (1.88 inaltime ) fara prea mare efort o data sau de doua ori pe saptamana tenis de picior , 2-3 seri pe saptamana plimbare de 30-40 minute , secretul este dieta dukan (are si site dietadukan.ro ) cei interesati intrati acolo si o sa vedeti in ce consta , in mare parte se mananca proteina + legume . Eu am inceput in prima faza sa tin 10 zile de proteina , mancam numai piept de pui si iaurt degresat cu tarate de ovaz (o lingura jumate , cat este recomandat in prima faza ) desi sunt permise mai multe feluri de carne (peste , curcan ......ce mai scrie pe site ....) eu am ales sa mananc numai piept de pui la gratar sau in tigaie cu apa peste el , in faza asta am dat aproximativ 8kg (in 10 zile , nu degeaba ii spune faza de atac ) , dupa aceea am trecut la a doua faza (la care sunt si acum ) o zi piept de pui + iaurt degresat cu 2 linguri de tarate de ovaz o zi piept , iaurt , tarate + legume , mai am 7kg de dat jos vreau sa ajung la 90 asa ca mai am de stat in faza asta . La inceput a fost greu , mai ales ca imi place sa mananc si imi place mancarea buna , dar dupa 2 saptamani a inceput sa fie foarte usor mi se parea ceva obisnuit sa mananc asa , mananc de cate ori mi se face foame ( nu se poate spune ca mananc , o data la 2 ore mai iau o feliuta subtire de piept de pui ) ....si nu mai mananc dupa ora 5 , pentru cei care vor sa se apuce de aceasta dieta , cand sunteti in ziua de legume + proteina , mancati la ultima masa pieptul de pui , pentru a va tine de foame peste noapte , asta va ajuta in cazul in care aveti obiceiul de a manca seara . Va recomand aceasta dieta , mai ales daca trebuie sa plecati undeva in 2 saptamani si vreti neaparat sa dati jos cateva kg .
  2. Vine cineva variator complet? chiar si fara role tot e bun sa nu fie chinezarie si sa se potriveasca la madison 150cc dar nici sute de euro sa nu cereti...
  3. De unde cumpar si eu un set variator de madison de 150cc ? aveti idee?
  4. Dan_Cube

    Bursa locala

    Vinde cineva sau stie de unde pot cumpara un releu de incarcare bun pentru malaguti madison t150 din 2001 ?
  5. nu difera cu nimic ? ca al meu e de 150 , dar vreun site cu unul nou ? totusi nu as vrea sa iau unu sh si sa aiba probleme
  6. Am revenit , scuterul am reusit sa il pornesc foarte greu am pus redresorul l-am lasat 5 minute a pornit scuterul l-am oprit sa deschid portile cand sa il pornesc mort , pus redresoru iar stat cu el o ora nimic nimic , taicamiu care mai stie sa mestereasca pe la "fiare" a facut o smecherie ori cablu + ori cel cu - la conectat direct la redresor (a scos un cablu de pe baterie mai exact si la conectat la clestele de la redresor) si a pornit dar foarte greu au mers luminile farurile stopurile vreo 2 minute dupa mort nimic o lumina nu mai mergea , dupa ce lam oprit a murit complet ....o fura curent pe undeva pe la un stop pe la un far trebuie verificat de un electrician , daca stie cineva vre-un electrician moto prin Ploiesti care se poate deplasa cu scule si ce mai are el ar fi perfect as ramane dator ! Se pare ca releu de incarcare e stricat trebuie schimbat , si bateria o sa o las in seara asta la incarcat. Stie cineva ce fel de releu trebuie pentru malaguti madison T150 din 2001 si de unde iau ?
  7. Poze vineri sau sambata cand o sa desfac scuterul , o sa scot vasul ala si sa vad cum e cu termostatul asta . Salutare am revenit cu vesti (bune ) . Nu am mai postat pentru ca nu am mai facut nimic la scuter (motiv : vremea) , astazi am pornit scuterul si surpriza a mers perfect fara probleme sta acolo la un 90 grade am observat ca daca sar de 60km/h acul de la temperatura se duce in jos cu vreo 2-3 linii (dar nu mereu ) , cand am postat ultima data aici , am scos tot antigelu din scuter si am clatit cu apa dupa aceea am pus apa si asa a stat 2 saptamani ( ciudat pentru ca dupa ce am scos antigelu si am pus apa tot se incalzea prea rau ) astazi am reusit sa il pornesc ( cu redresorul pe baterie , baterie noua am inteles ca a stat 2 saptamani dar totusi nu avea putere sa invarta , cand am pus redresorul arata ca este incarcata nu la maxim dar era pe la un 5-6 si a pornit la prima cheie) m-am plimbat o ora m-am jucat cu acceleratia si nu sa mai dus pe rosu statea pe la 90 grade am oprit scuterul termocupla mergea am lasat scuterul sa se raceasca cam o ora dupa aceea l-am spalat dupa dau sa il pornesc , si nu mai porneste in 15 minute o sa pun redresorul pe baterie oare ce naiba are de face asa figuri , cand am cumparat bateria mi-a spus la magazin sa o formatez sau ceva de genu sa o las la incarcat a venit bateria si acidul intrun bidonas , am lasato la incarcat cam o ora si era cam pe la 4 pe redresor acum ca este undeva la 5-6 invarte dar greu nu are putere sa porneasca ma dispera daca pun redresorul porneste imediat .
  8. Salutare , in primul rand vreau sa va multumesc ca mi-ati raspuns si ca ma ajutati . In seara asta am vrut sa ii pun antigel dar am descoperit 3 probleme : 1.Bidonul ala unde bagi antigelu are o gaura , probabil cand a bubuit apa pe acolo a iesit (o fi fost plasticu mai moale ) , am inteles ca trebuia sa dea pe furtunasu ala de la dopu bidonului antigelu sau apa afara dar nu a vrut 2.Termostatul nu deschide (maine o sa scot carenele si o sa ma uit la termostat , acum este cam tarziu este intuneric si frig afara ) 3.Termocupla nu pleaca la alea 90 grade , ciudat acum 2-3 zile cand a bubuit am lasat scuterul cu , contactu pus si mergea termocupla (dar acul era pe portocaliu-rosu ) , a facut tatal meu o smecherie si a bagat o surubelnita pe undeva pe la termocupla si mergea , dar nu porneste la alea 90 grade. Mi-ar trebuii un vas din ala sa bag antigelu , stiti de unde pot cumpara si la ce bani ?
  9. Nu stiu cum sa explic , ceva gen ca o masina de formula 1 auzita de la distanta mare A mai mers cineva cu el si mi-a zis ca ar patina cureaua ???
  10. O sa bag antigel maine si o sa il alerg putin sa vedem cum sta cu temperatura , si mai am o problema dar am uitat sa postez mai devreme , dupa 60km/h daca il accelerezi (vrei sa depasesti o masina o chestie nu stiu am dat un exemplu ) are cateva secunde in care pierde putere si se aude un un zgomot ciudat sa fie cureaua ? Asta doar cand accelerezi mai tare daca il duci la o anumita viteza si il ti asa nu are probleme dar daca ai accelerat mai tare face figuri .
  11. Aha , am inteles , maine o sa bag antigel si o sa postez aici daca mai face asa sau daca merge ok.
  12. Multumesc inca o data , mi-ai fost de mare ajutor , sa dau o singura carena jos inseamna chin si cateva ore de munca suruburi rupte si surubelnite , la 5 suruburi trebuie sa fie 1 ruginit si fara chef sa iasa de acolo + ca scuteru asta e foarte foarte captusit o gramada plastic pe el , maine incerc cu antigel , si daca in mers ramane temperatura la 90 grade e perfect sa inteleg ?
  13. Aha , mersi pentru ajutor , eu ma gandeam ca trebuie sa stea mereu pe minim ori maxim pana la jumatate ( incepator ....) el pana in 40km/h , si chiar daca mai sari la un 60km/h ramane la penultima linie , doar in 30 km/h ramane la linia aia groasa , maine incerc cu antigelu , termocupla asta unde se afla in interior ? sau exterior ? o pot vedea prin carene ? sau face vre-un zgomot ceva?
  14. Aha , te rog frumos uita-te la poza postata de mine si spune-mi unde ar fi temperatura optima adica astea 90 grade (cam la a cata linie )
  15. Asa o sa fac maine , sper sa mearga bine dupa , oricum cand a bubuit era ca un adolescent la prima betie , a sarit apa / antigel ce naiba era prin toate crapaturile din bord , era ca voma Nu prea stiu mecanica dar , termocupla este aia care se aude cand lasi contactu pus ? aia mergea ieri dupa ce a bubuit scuteru lam lasat si se auzea , cred ca asta era , nu asta raceste antigelu ?
×
×
  • Creează nouă...