Sari la conținut

t_marius_06

INACTIV
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de t_marius_06

  1. s-o stapanesti sanatos motorul da , este foarte fiabil , daca vrei sa rezolvi problema cu zgomotul lantului de distributie iti poti cumpara un intinzator mecanic , de pe F3 . Cu jocul la pinion nu e mare panica , nush cat joc ai tu ...

     

    si inca ceva , ai mare mare grija cum mergi eu am m-am facut praf cu a mea , si eu si ea ....

  2. la mine daca-i dau cu socul netras si accelaratia la maxim nu porneste neam , la mine trag socul la maxim si dau la automat , o ia la sfert , indiferent cat a stat .

    Am patit si eu sa mi se inece , cat am tinut-o iarna inauntru toata lumea care intra tragea de manere , ca sa nu-ti faci viatza grea , mergi cumpara o cheie de bujii de 16 (nu de 19-16) ii tai "T"-ul de sus ca sa-ti incapa si o indoi . Dai bujiile jos si le cureti sau le schimbi , si o sa porneasca sigur !

  3. am ramas la problema cu bujiile ,am montat bujii DENSO U27FER9 ECHIVALENTUL LA NGK CR9EH-9si acum astept sa imi vina rezervorul de la vopsit,am robinetul langa mine,l-am desfacut si acea membrana din cauciuc este intacta nu pare uzata.sper sa fie doar bujiile

    Mesaj completat

     

     

    app poti sa-mi zici in ce zona gasesc pompa aia de benzina ?in manual nu este reprezentata si nici pe motor nu am vazut-o.

     

    intr-adevar , in manual nu este reprezentata dar daca te uiti la pagina 16 , la Fuel tank removal / instalation , o sa vezi furtunul reprezentat cu nr 5 adica auto fuel valve vacuum tube . ala intra unde e membrana . Furtunul prin vacuum actioneaza membrana care pompeaza benzina , si asta e pompa de benzina la F2 . Verifica furtunul sa nu crapat si sa fie bagat . cum trebuie

    Mesaj completat

    Da, dar aia nu-i pompă de benzină.

     

    Nu o fi o pompa de benzina autentica , dar serveste drept pompa de benzina , fa un experiment scoate-i furtunul de vacuum si vezi ce zice daca-i dai benzina doar prin cadere .

  4. Dacă omu` a zis că are, are. Doar e posesor de F2.

     

    nush daca zici la misto , dar chiar are . Membrana aia de la robinet este actionata de un furtun care vine de la carburatoare si face vacuum intermitent , astfel pune in miscare membrana si pompeaza benzina . Stiu ca am avut furtunashul ala iesit , si prin simpla cadere libera nu-i venea destula benzina .

  5. N-are pompă de benzină.

     

    ba are !

    Mesaj completat

    Aceeasi chestie am patit-o si eu pe F2 si a fost fix din cauza acelei membrane vacuumatice care iti controleaza fulxul de benzina care iti vine in rampa de carburatoare. In interiorul acelei chestii e o membrana de cauciuc si un arc care cu trecerea timpului isi pierd din calitati si astfel nu iti deschide cum trebuie gazu. Daca are si un sunet ciudat (de 3 cilindri functionali) sus in ture sigur asta e chestia.

    Pentru remedirea problemei exista kit-uri de reparatie a acelui ansamblu vacuumatic, care contin tot ce iti trebuie, dar trebuie sa ai mare grija la (dez-) si ansamblare pentru ca sunt destul de mici si sensibile piesele componente.

    Spor.

     

    daca ii merge in 3 nu inseamna ca nu-i vine destula benzina, el are probleme cu bujiile , dupa cum spune nu sunt cele recomandate pentru motorul lui . Daca nu-ti mai merge cum trebuie pompitza de benzina (membrana de care ziceai) motorul nu se tureaza cum trebuie si nu trage pentru ca nu-i vine destula benzina , am avut si eu aceiasi problema .

  6. Salut:)

     

    nu am mai postat de mult pe la voi:) insa un prieten are nevoie de opinia dumneavoastra:) : si-a cumparat anu trecut un Ktm LC4 620 model 98" si acum in primavara a aparut urmatoarea problema:)

    - Motorul porneste la a 2-3 pedala depinde cum o nimeresti:) merge cam 10-15 km pana se incalzeste pe urma isi pierde graiu:) si nu mai porneste decat dupa ce se raceste putin:( Dupa ce sa racit:) porneste mai merge iar inca vreo 500 metri si iar isi pierde graiu:(

     

    Motorul a fost dus la 1 mecanic :bounce: l-a tinut pe la el vreo luna:) tot m-a dus cu zaharelu ca il face:) si nu l-a facut l-am adus acasa:) pt ca mi-am pierdut rabdarea:)

    Mecanicul mi-a spus ca e de vina statorul:) bobinele:) insa nu stiu ce sa zic:) daca ar fi asta as cumpara unul:) ca doar vine vara si e pacat sa il tin in garaj!

    Motorul in starea cum e acum are putere mare:X e o fiara:) chiar si in a 3 ma ridica foarte usor pe o roata!!!

     

    Va multumesc:) Daca a mai patit cineva asa astept un sfat:)

     

    statorul nu are cum sa fie , depinde cum isi pierde graiul , daca motorul nu merge rotund , merge in suturi e de la aprindere .

    Daca o accelerezi si ea se plafoneaza nu se ma tureaza cum trebuie atunci ai probleme cu alimentarea . Problema asta am avut-o si eu nu imi mergea pompa de benzina cum trebuie si nu ii venea cata benzina ii trebuia doar prin simpla curgere din rezervor si la accelerari nu voia sa traga , si intr-un final cand se consuma toata benzina din carburatoare se oprea , o lasam putin , se umplea , iar pornea si tot asa . As merge pe asta cu alimentarea , ce fel de pompa de benzina are ?

  7. cuptorul e frectie... ala il folosesc serviceurile care vopsesc masini pe banda rulanta ca aia fac 3-4 masini -e zi , nu au timp sa astepte 12 ore se se usuce si apoi sa bage alta. Asa o baga la cuptor 30-40 min o incalzesc , apoi o racesc si lacul s-a uscat deci nu se mai lipesc impuritati de el. Tot despre cuptor am auzit ca ar face lacul unpic mai dur... dar nu bag mana in foc... acum 30 ani nu existau cuptoare si sunt masini cu vopsea originala impecabila...

     

    Tin sa te anunt ca si acum 30 de ani existau cuptoare in care se bagau masinile la uscat , aveau instalatie de incalzire pe motorina si datorita faptului ca vopselele din vremurile alea erau net inferioare celor care se gasesc acum , fara uscare rapida si alte frectii masinile erau tinute multe ore in cuptor pentru ca vopseaua sa se usuce .

  8. Asta de unde ai scos-o? Ca daca tine jos sunt placutele uzate si discurile?

     

    Pe masura ce se uzeaza placutele si discurile singurul lucru care se intampla este sa scada nivelul lichidului din rezervor, pentru ca compensa volumul cu care au iesit pistonasele din etrier.. cursa manetei nu se modifica absolut deloc pentru ca cursa pistonaselor pt 1 frnare nu se modifica. Tocirea placuteler se compenseaza prin iesirea pistonaselor in afara, dar alea ies treptat.. nu fac cursa mai lunga la fiecare franare.

    Poti sa ramai fara placute deloc, sa impinga pistonul in disc (daca ar fi posibil si nu ar cadea de tot din etrier) si cursa manetei tot atat ar fi.

     

    Scuze, dar chiar e o mare tampenie ce zici.

     

    foarte bine zici !!!!

     

     

    Mesaj completat

    :)

     

    tot asa ma gandeam si eu, ca n-are cum sa fie pompa, furtunu arata foarte bine, l-am indoit, nu-i imbatranit(cel putin la exterior)

     

    comand acu kit reparatie pentru pompa, e mai ieftin decat furtunu, pm e asa frumos afara...

     

    @nerv :scratch: , nu vad dece nu as recunoaste, ma scot din sarite aia de le pui adevaru in fata si ei nu ca eu am dreptate.

    treaba e ca nu m-am inselat numai eu aici, sunt cativa amici motociclisti care mi-au spus acelasi lucru, schimba discu...

     

    sa-ti dau un exemplu de motociclist vechi ... am un mos vecin de scara care are o yamaha virago de 750 cu atash , evident ca din punctul lui de vedere e cea mai buna motocicleta din lume , inainte a avut o jawa de 350 de prin 90', mare mecanic cum se crede i-a schimbat motorul de pe jawa cu un motor de ij care mergea ca dracu , pe motiv ca are mai multa putere , asta e una din aberatiile lui . Mai grav e ca renumele de mecanic vechi in motociclete i s-a raspandit si foarte multi il cauta sa le repare mobrele :) cam asa sta si cu unii din motociclistii astia vechi .

    Una e sa fii motociclist , alta e sa fii mecanic .

    Respectele mele ca ti-ai recunoscut greseala . Sper ca ai si invatat ceva :)

×
×
  • Creează nouă...