Sari la conținut

t_marius_06

INACTIV
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta+Braila
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    HONDA CBR600 F2

t_marius_06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. abia acum mi-am revenit aproape complet , am avut splina rupta , 8 coaste rupte , un plaman perforat , hemoragie interna si alte maruntisuri .asa ca aveti grija cum mergeti !
  2. s-o stapanesti sanatos motorul da , este foarte fiabil , daca vrei sa rezolvi problema cu zgomotul lantului de distributie iti poti cumpara un intinzator mecanic , de pe F3 . Cu jocul la pinion nu e mare panica , nush cat joc ai tu ... si inca ceva , ai mare mare grija cum mergi eu am m-am facut praf cu a mea , si eu si ea ....
  3. bine ca nu i-a pus uleiul in locul antigelului ) trebuia sa observe diferenta intre antigelul care l-a scos si uleiul care curgea din filtru . A gafat-o MAXIM !
  4. la mine daca-i dau cu socul netras si accelaratia la maxim nu porneste neam , la mine trag socul la maxim si dau la automat , o ia la sfert , indiferent cat a stat . Am patit si eu sa mi se inece , cat am tinut-o iarna inauntru toata lumea care intra tragea de manere , ca sa nu-ti faci viatza grea , mergi cumpara o cheie de bujii de 16 (nu de 19-16) ii tai "T"-ul de sus ca sa-ti incapa si o indoi . Dai bujiile jos si le cureti sau le schimbi , si o sa porneasca sigur !
  5. ti se deschide robinetul daca ai furtunul scos si curge benzina normal din el prin cadere ....
  6. cum afli daca e PC25 sau PC31 ? Mesaj completat gata , am gasit , desupra ambreiajului scria
  7. intr-adevar , in manual nu este reprezentata dar daca te uiti la pagina 16 , la Fuel tank removal / instalation , o sa vezi furtunul reprezentat cu nr 5 adica auto fuel valve vacuum tube . ala intra unde e membrana . Furtunul prin vacuum actioneaza membrana care pompeaza benzina , si asta e pompa de benzina la F2 . Verifica furtunul sa nu crapat si sa fie bagat . cum trebuie Mesaj completat Nu o fi o pompa de benzina autentica , dar serveste drept pompa de benzina , fa un experiment scoate-i furtunul de vacuum si vezi ce zice daca-i dai benzina doar prin cadere .
  8. nush daca zici la misto , dar chiar are . Membrana aia de la robinet este actionata de un furtun care vine de la carburatoare si face vacuum intermitent , astfel pune in miscare membrana si pompeaza benzina . Stiu ca am avut furtunashul ala iesit , si prin simpla cadere libera nu-i venea destula benzina .
  9. ba are ! Mesaj completat daca ii merge in 3 nu inseamna ca nu-i vine destula benzina, el are probleme cu bujiile , dupa cum spune nu sunt cele recomandate pentru motorul lui . Daca nu-ti mai merge cum trebuie pompitza de benzina (membrana de care ziceai) motorul nu se tureaza cum trebuie si nu trage pentru ca nu-i vine destula benzina , am avut si eu aceiasi problema .
  10. statorul nu are cum sa fie , depinde cum isi pierde graiul , daca motorul nu merge rotund , merge in suturi e de la aprindere . Daca o accelerezi si ea se plafoneaza nu se ma tureaza cum trebuie atunci ai probleme cu alimentarea . Problema asta am avut-o si eu nu imi mergea pompa de benzina cum trebuie si nu ii venea cata benzina ii trebuia doar prin simpla curgere din rezervor si la accelerari nu voia sa traga , si intr-un final cand se consuma toata benzina din carburatoare se oprea , o lasam putin , se umplea , iar pornea si tot asa . As merge pe asta cu alimentarea , ce fel de pompa de benzina are ?
  11. Salutare ! t_marius_06@yahoo.com O sa culeg eu id-urile voastre , poate iesim toti la o plimbare
  12. Tin sa te anunt ca si acum 30 de ani existau cuptoare in care se bagau masinile la uscat , aveau instalatie de incalzire pe motorina si datorita faptului ca vopselele din vremurile alea erau net inferioare celor care se gasesc acum , fara uscare rapida si alte frectii masinile erau tinute multe ore in cuptor pentru ca vopseaua sa se usuce .
  13. Nu are nici o treaba cablul de ambreiaj cu problema care o are el la moto pentru ca ii intra in viteza bine . Daca nu stiti nu mai dati sfaturi aiurea
×
×
  • Creează nouă...