Sari la conținut

csrobi

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de csrobi

  1. Te las pe tine! Mai bine ai citi ce s-a scris mai sus, ori prin alte topicuri. Chiar n-am nimic cu tine, să nu înțelegi greșit. La cât mai mulți km!
  2. Fiindcă e mai cul să mori pe motor.
  3. Nu au nevoie de pereche, din contră, nu este recomandat să ții mai multe în acelaș terariu, în cele mai multe cazuri apare fenomenul de canibalism. Dar nu e un caz general, depinde de la o specie la alta, unele pot fi ținute în comunal(mai multe la un loc). M-am gândit să reproduc câteva specii, dar nu am spațiu suficient acuma, nici foarte mult timp pentru așa ceva. Dar cu timpul am s-o fac și pe-asta. E puțin mai complicat ca la pești... La tarantule există riscul ca-n timpul împerecherii femela să mănânce masculul, de aia e recomandat să hrănești foarte bine femela, și să stai pe-aproape în caz că se întâmplă ceva.
  4. Nu e complicat deloc. Trebuie să-i păstrezi umiditatea, asta înseammnă să-i stropești pereții terariul și substratul cu puțină apă. De vreo 2 ori pe săptămână e suficient. Temperatura să fie între 21-30 de grade, depinde de la o specia la alta. Cu cât temperatura și umiditatea sunt mai mari, cu atât animalul se va simți mai bine, va crește mai repede, va trăi mai mult, etc. Să-i dai de mâncare. Tot așa, de vreo 2 ori pe săptămână, dar, depinde la fel de specie, mărime. Iar curat îi faci foarte simplu, cu o pensetă mai lungă, scoți rămășitele de la mâncare. Cam asta ar fi din punct de vedere al îngrijirii lor. Bineînțelesc că trebuie să știi mai multe despre ele...năpârlire, dacă e tarantulă terestră, ariboricolă, etc. Sunt mai multe. Dar nu e complicat deloc.
  5. N-are de ce să-ți fie frică. Sunt animale de display, nu te pune nimeni să pui mână pe ele. Le privești doar, sunt niște animale foarte interesante.
  6. Câteva poze cu animalele mele:
  7. http://www.youtube.com/watch?v=TiFrjDRiOMI&feature=player_embedded La mine-n oraș câinii de pe străzi sunt foarte pașnici.
×
×
  • Creează nouă...