Sari la conținut

Sailor

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Suzuki Intruder C 1800 R
  • Numar Moto
    GL 13 COL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    dragstar 650

Sailor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. » Post actualizat in 24 Mar 2015 05:59 Din cate stiu eu..1 GL (al meu), 1 CT, 1 CJ, unu in Suceava care e facut praf...unu il face Garaju'lu Octav bobber si inca cate or mai fi in B
  2. Iti dai seama ca am gasit si vazut cam tot ce e pe net. Dar nimic de C uri.
  3. Roata fata. As vrea sa obtin un bagger cu roata de dimensiuni apreciabile pe fata. Stiu ca trebuiesc mai multe modificari ulterioare la unghiul furcii.
  4. Salut! Mai am o intrebare scurta! Roata de pe M merge pe C? Nu am gasit nici o roata custom ptr C dar pentru M sunt destule.
  5. Salut! Dintre cei care ati pus tobe custom pe C sau R, a trebuit sa puneti si power comander sau altceva? Si daca da, unde gasesc si eu best price? » Post actualizat in 07 Mar 2015 03:46 Am gasit sit ul asta pentru cei cu M-uri. Nu stiu daca il stiati dar au cate ceva misto. http://www.swampworksinc.com
  6. Salut! A comandat cineva de pe motorsport.com? Acolo da pretul pe produs in Ron, si mai spune ca e pretul de la usa la usa....Au ceva chestii interesante. Mai exact esapamentul Freedom Performance.
  7. » Post actualizat in 04 Dec 2014 14:15 Nu prea am inteles (din punctuatie) daca ai aprobat ce am zis sau ai vrut sa imi subliniezi faptul, ca nu sunt bani. Sa stii ca foarte multi care se urca pe Intruderul meu spun ca nu ar putea sa mearga cu el la cat e de mare. Si da! Frica! Eu cand l am cumparat si am mers cu el la inceput, sa stii ca am avut teama chiar daca nu eram incepator. Dar stiam exact ce vroiam.
  8. » Post actualizat in 29 Nov 2014 09:25 Eu as vrea un Big Dog. Multi spun ca o sa regret....Rocket 3 nu ma incanta. Adica as putea sa spun ca sunt fidel V twin. Oricum am vazut ca se vand greu modelele astea, poate ca le e si frica la multi sa mearga cu ele.
  9. Vind Intruder C 1800 R, fabricatie 2008, 35000 km Handlebar 17", oglinzi si manere Assassin USA, crush bare, footrest, coburi http://www.autovit.ro/suzuki-intruder-M4153389.html
  10. salut! Stie cineva unde nu se potrivesc evacuarile de la m1800 r la c 1800 r? Am vazut filmulete pe youtube unde folosesc modele custom de pe R pe C dar nu stiu unde trebuie modificat.
  11. Sailor

    CZ

    Da! Cred ca o sa am de furca cu actele...Da e cel de pe facebook. Dragoste la prima vedere. Nu aveam nici o treaba sau gand pina acum cateva zile : )))) dar cind am vazut o am zis ca tre sa o am...si de atunci citesc tot despre ce si cum. Apropo banuiesc ca nimeni nu mai nicheleaza in Romania..am cautat acum ceva timp sa fac ceva la intruderul meu dar nimic.
  12. Sailor

    CZ

    Salut! Mi am cumparat azi un CZ 175 din 1960. Ajung acasa peste doua saptamani dar deja ma informez. Bineinteles ca CZ ul trebuie restaurat dar am si doua intrebari una este in legatura cu actele: are talon vechi si este scoasa din circulatie. Cum o reinscriu? A doua este visavis de semnalizari. Vad ca modelul asta la acea vreme nu avea semnalizari. In cazul asta ce se va intampla la RAR.
  13. salut, De unde ai comandat stopurile 3 in 1. Si vreau sa te intreb daca sunt pe portocaliu la semnalizare sau pe rosu? Multumesc
  14. Salut Ai facut ceva bun la intruderul tau. Din cte am azut ai schimbat si seaua. E comandata din US? Am vazut ca sunt cam 400 sau 450 de dolari sea Mustang ptr intruder, cit te-a ajus cu vama si transport. Sper ca pina la vara sa imi pun si eu niste tobe mai de neam. Am cele originale dar...nu ma satisfac. Poate imi dai adresa ta de mess ca sa pot sa mai aflu cite ceva de la tine mai repede. Id ul meu este colgiurazvan@yahoo.com. Numai bine Cele mai frumoase tobe ptr Intruder C 1800 R si M pe au olandezii astia http://www.jekillandhyde.nl/brand.asp?merkID=15 Dar si pretz pe masura. Exista si film pe Youtube suna monstruos.
×
×
  • Creează nouă...