Sari la conținut

SheriffC

Super Membru
  • Număr conținut

    669
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SheriffC

  1. Cine nu circula nu greseste si nu are din ce sa invete . Important este ca a scapat teafar si poate sa-si evalueze si sa-si corecteze greseala . Bafta si mult curaj mai departe .

    in sfarsit un comentariu decent,adevarat si la obiect

  2. Salut. Am patit si eu, de regula se rezolva de la sine. Verifica orientarea corecta a garniturii de la fisa bujiei la cilindrul din fata.

     

    Daca nu se supără colegul, am sa postez și eu aici. Tot un sv650 am si eu, din 2000. Merge bine, trage, porneste usor. In schimb, la relanti se aude un zgomot metalic la motor. Probabil ca se aude si in mers, nu reusesc sa il disting, separat. Nu bate, nu da rateuri.. Motorul are aproape 46k km. Sa fie distributia? Stiti vreun mecanic,service serios in Galati?

    e boala la sv uri sa troncane la relanti si la mine se aude.poti sa verifici doar distributia.

    » Post actualizat in 30 May 2016 12:28

    Fostul proprietar mia spus sa iau un spray cu aer comprimat... dar nu stiu ce trebuie sa fac cu el... nu vreau sa stric ceva... :((

    scoti fisa de la bujia din fata, dai cu spray de frane, iar pe partea treapta a motorullui(in dreptul cilindrului) ai un orificiu care probabil e infundat si ai niste apa stransa acolo.ala e bine sa fie desfundat si curat.poti da dai cu spray si pe orificiu si pe la bujie(sa nu scoti bujia, doar fisa)

  3. Ehhh.....separatoare....

    Sa puna sine pe fiecare banda si sa mearga toata lumea ca tramvaiul.

    Sau nu ! mai bine tuburi de beton, ca cine stie ce poa' sa vina si de prin atmosfera !

    Mda...tie ti se pare normal ca pe o portiune cu risc ridicat de accidente sa nu se ia nici o masura?

  4. Acum cativa ani fix acelasi tipar.auto trece pe contrasens si omoara motociclist.nu a invatat nimeni nimic din asta.ieri alt accident mortal.auto cu auto.cand morti lor de jegosi ordinari o sa puna separatoare inalte de beton intre sensurile de mers.inca nu a castigat licitatia vre un muist care are combinatii cu primaria.cati trebuie sa mai moara pe dn1 pana o sa faca astia ceva?!

  5. Lasati prinderile de plastic sau metalice. Riscati sa se rupa sau sa va zgariati castile. Lipiti materialul acela ce are pe o parte lipici si pe o parte scai, putin mai sus de margine si asa evitati sa va rupeti si mufa daca lasati casca undeva pe o suprafata dreapta. Va asigur ca nici la 200nu se dezlipeste.

    tu ti ai luat varianta cu display parca? nu se duce repede bateria la el? eu am dat comanda pt ala cu antena.

  6. Salut. Am o problema cu demontarea turometrului de la un suzuki sv650n din 2000 , mai precis mi sa exfoliat folia de la turometru , am facut rost de alta pentru schimb , dar nu pot sa scot acul care indica turatiile motorului. Ma poate ajuta cineva? Stie cineva cum se scoate acel ac care indica turatiile?

    Salut.ce fel de hartie pt ceasuri ti ai luat?

×
×
  • Creează nouă...