Sari la conținut

riderboy

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    suzuki gsx r 1100
  • Numar Moto
    sj18aly

riderboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Eu am inteles raspunsul tau cu STV. Dar cum ajung eu la el ca sa reglez de acolo turatie la pornire? Multumesc inca odata!
  2. Cum sa reglez relantiul? Se tine la turatia aceasta doar pana ajunge la 30 de grade apa, pe urma isi revine la 1000 rpm. Iar daca apa in ea are cam 70-80 de grade nu sta doar aprox o secunda la turatia de 3500 adica urca si coboara instantaneu. Nu cred ca as putea eu regla ceva acolo sau stii tu ceva? Multumesc! Isi revine la relanti doar dupa ce atinge apa 30 de grade.
  3. Salutare, Am achizitionat recent si eu un motor Suzuki SV1000S si am o dilema cu el. La pornire, la rece motorul zici ca o ia razna si se tureaza pana la 4000-4500 rot/min. Curiozitatea mea este ca asa trebuie sa fie sau e periculos pt motor aceasta turatie la rece? Ce ar trebui sa fac? Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!
  4. Multumesc mult baietii pt tot. Miati fost de mare ajutor. Am ramas la 10w40 full sintetic. Multumesc inca odata!
  5. Hai oameni nu va mai tot certati va rog... Toate ca toate o sa tin cont de parerile tuturor doar ca inca nu ma lamurit nimeni daca ulei full sintetic sau semisintetic. Care ar fii mai bun pt un asemenea motor? Multumesc inca odata pt tot!
  6. Pai uleiurile astea sunt semisintetice. Nu ma prea stiu cei drept la uleiuri dar unii miau spus ca cele full sintetice sunt foarte bune. Oare are ceva daca e sintetic sau semisintetic referitor la uzura motorului ca si asa e destul de uzat motorul dupa cum miau spus unii prieteni pe 2 roti. Multumesc mult! Mesaj completat M-am gandit si eu lavarianta aceasta dar ca nu prea mai am deocamdata alte roti pecare sa le pot folosi. Mesaj completat Si mie tot repsol full sintetic 10w50 mi sa recomandat sai bag pe langa mobil1 si castrol, dar cei drept tipul nu prea parea un expert in motoare pt ca el se ocupa de comercializare. Si am uitat sa mai zic ca fostul proprietar nu prea a avut "mila" de ea.
  7. Salutari. Am si eu nevoie deputin ajutor daca se poate. Am un gsxr 1100 modelul care are 1052 cmc si ar cam trebui saii schimb uleiul. Motorul are 52000 km. Unii imispun sa bag repsol altii castrol si mobil. Producatorul recomanda ulei 10w40. Imi spuneti va rog de care ar fiimai bun? Sintetic sau semisintetic? Nu ash vrea sa uzez motorul mai rau decat cum e. Precizez inca, ca racirea e pe ulei. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...