Sari la conținut

pitbul

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pitbul

  1. pitbul

    Kawasaki EN500

    salut,stie careva daca se da cu ceva pe cureaua de transmisie la en500 ca so m-ai inmoaie? va intreb pentru ca a mea pare foarte uscata si face un zgomot in mers,dar numai in sarcina daca reduci nu se mai aude. multan,asfalt uscat
  2. pitbul

    Kawasaki EN500

    Salut! Eu sunt cel de la SMAEB,cel cu biletelu Mergeam si eu cu voi acum dar a-m en-ul stricat,ma lasat rotorul de la alternator(magnetii,praf).. Am comandat,trebuie sa vina vineri s-au luni,marti. Stie cineva cum trebuie sa procedez,la demontarea rotorului de pe arbore.Trebuie sa tin cont de ceva(un semn). Pe spatele lui mai are montat ceva cu niste role trebuie sa a-m grije sa nu le schimb pozitia,le demontez si le montez pe cel nou........ Daca ma poate sfatui cineva bem ... Multam... Costin.
  3. pitbul

    Kawasaki EN500

    Salut! Pentru accesorii de motor(din inox) la preturii accesibile,garantie pe viata... www.motoclonare.blogspot.com
  4. pitbul

    Kawasaki EN500

    Salut,daca invitatia se refera la mine,miiiiiii de scuze dar nu am cum. Lucrez numai de noapte si deocamdata nu prea pot sa evadez de la servici. Maine si in weekend as putea sa evadez,pe la ce ora va intalniti ? Asfalt uscat. Costin.
  5. pitbul

    Kawasaki EN500

    Salut! A-m si eu un en500 din 92,si vreau sai schimb patina de la lntul de distributie. Unde gasesc mai ieftina si cum trebuie sa procedez,la schimbarea ei ...... Multani.... Costin.
×
×
  • Creează nouă...