Jump to content

adiere de vant

Membru
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

adiere de vant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Si care ar fi mai interesanti? La Lord of the Rings ma pot uita la nesfarsit, pe cand la Harry Potter nu ma pot uita deloc. Nu umbla nimeni cu pompa, doar ca tu nu esti in stare sa faci nici o deosebire intre cele doua. Superficialule!))
 2. awesome este abia atunci cand va fi cu sonor:))
 3. nu e prea grea iarna, e de bine, ca primavara:) am si io ceva cu telefonul, cine suna sa lase mesaj. daca nu lasa mesaj nu ridic telefonul, ca poate sunt la bucatarie, la baie, la curte:)))
 4. la comunitate mai trebuie un primar, un politist, un vraci:)nu creca motociclisti:) foarte buna idee, mananci sanatos, esti sanatos, te bucuri de o viata simpla si linistita in mijlocul naturii.
 5. Eu ma intreb de ce un om asa de destept ca Steve Jobs nu a putut sa se salveze?
 6. nu stiu daca imigrantul munceste mai abitir, oricum munceste ca n-are de ales:) iar cum chinezii sunt tocilari si ambitiosi si mai mananca si un sac de orez, n-ai ce sa faci, te destepti si tu. dar hei, pana la Steve Jobs... e cale lunga, ala e unicat, cazut si ridicat din propria cenusa. inteligent, al dracu:)
 7. d'asta nu-mi place mie in america ca poti sa crapi acolo:) eu am succes la urgentze, ma si rog daca se intampla ceva sa se intample sambata sau duminica, cand sunt libera:)) hello, nu la parinti, bolnavi se face apel. la sistemul medical, in primul rand triajului care are datoria de a identifica cazul!!!!!!!!! persoanele mai mult sau mai putin bolnave asteapta in tacere. daca fac galagie pune si un security guard. hello, nu la parinti, bolnavi se face apel. la sistemul medical, in primul rand triajului care are datoria de a identifica cazul!!!!!!!!! persoanele mai mult sau mai putin bolnave asteapta in tacere. daca fac galagie pune si un security guard.
 8. si care sunt chestiile cele faimoase acum? m-ai innebunit cu renasterea si iluminismul. daca n-am avut, n-am avut, desi pe ici pe colo prin ardeal au fost influente gotice si romanice. in spatele unei politetze poate fi un hau mult mai mare..
 9. pentru ca e mai frumos, asa cum de exemplu un meci de rugby poate uni o tara, vezi perioada lui Mandela presedinte, de exemplu: castigarea cupei mondiale, dar mai ales unirea in cuget si simtiri a negrilor/versus albilor, sau viceversa:) cu alte cuvinte it's more than just a game! it is behind the rugby:)what a great spirit, Mandela! dupa 27 de ani de inchisoare, cu iertarea in brate, a reusit sa conduca o tara africana, motivand o echipa alba sa joace mandri pentru tara! si nu numai atat, sa rupa gura si altor tari la rugby..
 10. io tema oricum o fac, cu sau fara ajutorul domniilor voastre:)
 11. sa inteleg ca nu se pricepe nimeni si sa-mi fac compunerea singura?))
 12. daca ai fi tu antrenor, cum ai proceda? sa zicem ca initiezi juniori sau copii care pornesc toti de la acelasi nivel. sunt necesare anumite calitati, aptitudini innascute pentru sportul asta sau toti se pot ridica/invata prin efort si munca la standarde mari in tehnica?
 13. nu sunt in romania, insa intamplarea face ca am de facut o compunere despre asa ceva si vroiam sa vin cu niste argumente mai forte:) la fotbal se zice ca se pricepe toata lumea:)
 14. esti serios? am vazut motociclistu' bucatar, pescar sau mai stiu eu ce. de ce n-ar fi si fotbalist? nu numai pentru subiectul asta. ai ceva de spus sau doar de ras in gura mare? si apropos vad tot felul de subiecte, istorie, conspiratie, aur, banci, mai putin motociclete:)
×
×
 • Create New...