Sari la conținut

MOTOBRANDUTZA

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MOTOBRANDUTZA

  1. Multumesc Hai-Hui! Intr-adevar eu sunt (prea)fericita pasagera si partenera. Celor carora le va face placere sa ne insoteasca in acea zi importanta pentru noi,calare sau pe jos,nu putem sa le spunem decat ca am fi foarte bucurosi de prezenta lor si ca o sa facem tot posibilul sa nu fim pe jos. Asa ca...va asteptam cu mare drag!
  2. Cum a zis si brandu,din pacate, s-a ales cu ceva din impactul cu maxi-taxi.Ceva ce se intinde pe o suprafata considerabila a bratului, are mai multe culori si mai si doare.
  3. Insanatosire rapida pentru ca vreau sa ma plimb si eu cu gold wing-ul adica tre sa vii curand in Galati. Multa sanatate si cand vii in Galati, sa facem o intrecere pe faleza: eu pe honda tu pe jos!
  4. MOTOBRANDUTZA

    Poze

    Uitati si o poza cu mine!Cine stie pe unde ni s-or intersecta drumurile? Si mie mi-ar place sa ne cunoastem. Din pacate nu e o poza pe motor pt ca nu am inca dar sunt eu in ea,asa ca ar trebui sa fiti multumiti, pentru moment.
  5. Ma intreb unde-or fi disparut fetele de la Potcoava, cand am ajuns eu pe acolo (ce-i drept mai spre seara). O fi plecat MOTOBRAND cu toate? Dl MOTOBRAND eu imi amintesc ca prezentarea Honda a fost in 02.09.2005. De ce dezinformezi masele?
  6. Multumesc mult,sader!A doua urare e valabila si pentru tine. Se pare c-am nimerit unde trebuie! Acum moralul meu e asa sus ca nici nu-l mai vad. Un bun venit si din partea mea! Spor la strans bani pt "bestia pe 2 roti".
  7. Lasa-ma si tu sa respir putin aer moto si-apoi o sa ma joc si prin profil.
  8. Cu asa urare poate-mi fac curaj si pun si o poza.
  9. Salutare, tuturor! In sfarsit mi-am facut curaj sa postez si eu. Numele meu e carmen si mi-am descoperit pasiunea pentru motoare relativ recent. Inca nu am motor iar scoala pt A e trecuta in BVC pe anul viitor. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...