Sari la conținut

whi5ky_man

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de whi5ky_man

  1. Nu, cel de sincronizare este undeva in spatele celui de relanti.
  2. Asta imi aminteste de o problema pe care am intalnit-o: nu reusesc sa ajung la surubul de sincronizare central (xj 600 Divesion '96). E nevoie de surubelnita speciala?
  3. In legatura cu turatia vad doua variante: relantai mare din reglaj (il reglezi dupa ce cureti si sincrinizezi carb-urile) sau cablu de acceleratie/soc blocat/gripat (verifica jocul la acceleratie si daca socul se impinge complet).
  4. Salutare! Nu cunosc prea bine motorul de pe 51J dar dupa simptome problema este carburatia. Verifica, curata si regleaza carburatoarele. Motorul merge "rotund" sau cu trepidatii? Rateuri in carburator sau evacuare?
  5. Mutumesc! Telescoapele mele sunt de 38, deci sigur trebuie sa schimb tot ansamblu. O sa fac niste masuratori inainte.
  6. Salutare! Am un xj 600 diversion '96. As vrea sa fac un upgrade la disc dublu pe fata. Pentru asta trebuie sa schimb furca si roata fata. Stiu sigur ca furca de FZR poate fi montata pe xj fara probleme. Eu am gasit totusi una de TDM 850 care pare asemanatoare (in catalogul de piese codurile sunt asemanatoare cu cele de la xj '98+ difera doar primele trei caractere aferente modelului). Are cineva idee daca ar fi posibil un astfel de "transplant"?
  7. Salutare! Mi-ar trebui si mie capacul palier de la axul cu came (lagar) dreapta fata. Daca nu un pret pentru toata chiulasa. Multumesc!
  8. Multumesc -Alex-! Aveti idee unde pot gasi suruburi pentru capac? Ale mele sunt un pic fortate si cred ca data viitoare nu se vor putea desface?
  9. Salutare! Am schimbat garnitura de la capacul de chiulasa (era imbatranita si dadea ulei). A mers totul OK pana la punctul in care a trebuit sa pun la loc furtunele si vacumurile(pe cele de banzina le stiu este voba de cele doua furtune care vin de jos de la carter plus cele de la incalzirea carburatoarelor). Problema mea este ca nu mai stiu exact care unde vine. Ma poate ajuta cineva cu o scurta explicatie sau cu o poza? Moto - XJ 600 diversion 1996. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...