Sari la conținut

wladek

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de wladek

  1. Hai noroc tutoror, Curiozitate: 1. voi ce presiune aveti in roti? 2. presiunea difera in functie de anvelopa? Merci, Vlad
  2. wladek

    Cu si despre accidente

    +1 pentru a afla identitatea persoanei publice
  3. wladek

    Cu si despre accidente

    Accident pe strada islazului azi dimineata. Trecand pe acolo am vazut agitatie si un motor pe jos, astfel ca am oprit INSTANT (... asta "motociclistilor" care nu opresc la accidente ale altor motociclisti). Nu o sa sustin aici cat de util si de ajutor ii sa opresti... Locatia era cam pe aici :http://goo.gl/maps/RyD0A. Motociclistul (Victor, pe un Suzuki GSR (sau SV) negru) cu numere de SB circula impreuna cu pasagera pe prima banda, directia de mers dinspre centru inspre manastur . O femeie de pe a doua banda a vrut sa intre in parcare (in dreapta) si l-a pleznit destul de rau. Victor ii ok, doar niste julituri la genunchi, pasagera insa se pare ca are clavicula rupta. Motoru la randu lui ii destul de praf (fata stanga). Femeia "sofer" din masina (Un Opel Astra alb) sustine ca acolo ii numa 1 singura banda, si ca ea o procedat corect. Politia care a ajuns la fata locului insa a intrebat-o direct: "De ce ai vrut sa intrii de pe banda a 2-a in parcare? Nu stii ca de pe prima banda se intra?". Am plecat de la locul accidentului lasandu-i pe politisti sa determine a cui a fost vina. Sper sa nu avem parte de vreo surpriza romaneasca si sa se constate altceva decat ce ii evident. Numa bine si atentia maxima, Vlad
  4. wladek

    Cu si despre accidente

    Vin si eu sambata. S-a vorbit cu familia? E de acord? Sa nu cauzam si mai multa durere... Vlad.
  5. wladek

    Sa mai si radem.

    Remorca embedded: http://www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2012-08-08.html
  6. wladek

    Util

    Merci, Romi nu are pe stoc. mymoto incerc maine. Honda nu stiu sa fie la noi. Numa bine, Vlad
  7. Pai acuma ii clar. Dar nu stiam ce "inseamna" 2 liniutze. Sa schimbi din mers? aia...next level! ))) Numa bine, Vlad
  8. wladek

    Util

    Salut, Sa inteleg ca probleme astea doar noapte exista, nu? Ziua ii ok? Merci, Vlad
  9. wladek

    Util

    Salutare, Doresc sa achizitionez aceasta casca http://www.louis.de/_10a110df64565b578d7b4b8983a3a8df3f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=131&anzeige=0&page=0&artnr_gr=216410 si as fi interesat sa o probez inainte. Am fost pe la magazinele de profil si nu am vazut-o niciunde. Daca are careva marimea M sau L as aprecia enorm daca m-ar lasa sa o incerc. Numa bine, Vlad.
  10. A 3-a ii cu noroc . Primu motor, prima zi, deja am avut parte de experiente inedite: 1: urcam pe Feleac (deal de la Cluj) si dintr-o data mi s-a oprit motoru si mi-a fugit spatele. Noroc ca nu aveam viteza prea mare si l-am tinut sub control. S-a terminat benzina si a trebuit sa trec pe rezerva. Ca o paranteza: nu exista vreaun mod mai frumos de a te anunta ca se termina benzina? 2: am mers la RAR si m-a prins ploaie de m-o udat de numa numa. Dar in rest, toate bune si frumoase pana acuma. Is incantat de el si incet incepem sa ne cunoaste si sa ne simtim . Numa bine de la Cluj, Vlad.
  11. Salutare "Freewind-isti", De azi dimineata ma declar mandrul posesor al unui Freewind. Este prima mea motocicleta si momentan sunt foarte incantat de ea. Si sunt convins ca asa voi si ramane . Este aceasta: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=466044. Incerc sa rezolv azi pe la finante si RAR cat de repede, dupa care incerc o tura mai lunga un pic . Voi reveni cu feedback "la cald". Numa bine de la Cluj, Vlad.
  12. Salut, Ma bucur sa aud ca nu se prea defecteaza... Merci de informatii si de punctul tau de vedere. Numa bine, Vlad
  13. Salutare tuturor Freewind-istilor , De curand (aprox 1 luna) mi-am luat permisul de conducere cat. A si acum sunt in cautarea unei motociclete. M-am oprit asupra acestui model (in detrimentul unui BMW 650) si as vrea sa va intreb urmatorele: considerati a fi o motocicleta potrivita pentru un incepator? cum e cu piesele de schimb? Se gasesc? Sunt scumpe? cum se comporta la drum lung? Si mai ales cu pasager? As mai dori sa mentionez ca am 1.82m inaltime si ~84 de kilograme. Va multumesc pentru orice informatie/sfat. Numai bine de la Cluj si asfalt uscat, Vlad.
×
×
  • Creează nouă...