Sari la conținut

vali1

Membru
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de vali1

  1. In partea stânga in spatele pedalei de schimbat viteze. Uite in centrul pozei. Acolo este : șurub + arc + șaibă + filtru metalic . Aste este ordinea.

    Multumesc mult,chiar nu stiam de filtru ala.

  2. Bine ai venit in aceasta comunitate@PAUL.

     

    Ma bucur ca esti multumit de achizitia facuta.....dar cum multi nu stiu pe aici.....te-ai innoit cu Pegaso-ul de la mine. Sa ai parte de el...si multi KM fara probleme. Nu de alta....dar chiar vad ca-ti plac drumurile!

     

    Aici gasesti ,,oameni" in adevaratul sens al cuvantului,care se ajuta intre ei ori de cate ori este necesar. Daca te pot ajuta cu ceva,oricand....suna-ma!

     

    Si despre mine....chiar daca am schimbat categoria [momentan la cerintele sotiei], nu parasesc aceasta ,,familie". Niciodata nu se stie ce rezerva viitorul!

     

    Asfalt uscat tuturor si cat de multe plimbari fara incidente!

  3. Adica?Nu inteleg.Face omul 5 km,pornind relativ usor......si daca nu mai porneste inseamna ca-i dus setul?Ma uimesti.Chiar nu stiam ca in 5 km se duce setul in halul asta de nu mai porneste neavand compresie deloc.Sa fim seriosi.

    Sa lasam pe altii mai capabili in de-ale motoarelor sa-si de-a cu parerea....si sa nu inducem oamenii in error !

  4. Si eu am avut probleme cu acel senzor de frana.....dar cineva mi-a dat o idee pe care am si pus-o in practica.

    Un senzor de frana de la pedala de Dacie,7 ron si 2 ore de lucru,cu tot cu povesti si suc.

    Poze mai jos.Pe prima poza daca se da zoom se vede lucrarea si....chiar a iesit bine,plus ca se poate regla mult mai ok cat de repede sa se aprinda stopul.Cel original nu am gasit sub 180 ron.La un Pegaso chiar doua am cumparat.Asta de Dacie de bine de rau daca nu tine o viata,cumperi altul si in 10 minute ii si montat in locul celuilat.

  5. Nu recomand sa dai cu spray lac...deoarece spray-urile nu au intaritor in ele,lucru esential pt. lac.Poti incerca sa dai cu ce spray vrei tu pe o carena sparta sau alt plastic.....si incearca peste o luna sa dai usor cu unghia pe lac sa vezi ca lasa dunga in lac.Deci...nu se usuca ca si cel aplicat la vopsitorie.Si niciodata nu v-a iesi ca un lac cu intaritor aplicat cu pistolul!Crede-ma....nu vorbesc din auzite!

×
×
  • Creează nouă...