Sari la conținut

vali1

Membru
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    vali.arad@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    ARAD
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit GSF 650 S
  • Numar Moto
    AR _ _ - - -
  • Club
    No Club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ...irelevant

Vizitatori Recenți Profil

538 citiri profil

vali1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. vali1

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc mult,chiar nu stiam de filtru ala.
  2. vali1

    Kawasaki Vulcan

    Unde vine mai exact acel surub cu filtru?
  3. vali1

    Kawasaki EN500

    Sa-l folosesti sanatos si fara probleme!Imi pare f. cunoscut...dar nu stiu exact de unde. Asfalt uscat !
  4. Eu nici cu masina nu am apucat sa fac atitia.Oricum....de admirat!Ai mesaj privat.
  5. Bine ai venit in aceasta comunitate@PAUL. Ma bucur ca esti multumit de achizitia facuta.....dar cum multi nu stiu pe aici.....te-ai innoit cu Pegaso-ul de la mine. Sa ai parte de el...si multi KM fara probleme. Nu de alta....dar chiar vad ca-ti plac drumurile! Aici gasesti ,,oameni" in adevaratul sens al cuvantului,care se ajuta intre ei ori de cate ori este necesar. Daca te pot ajuta cu ceva,oricand....suna-ma! Si despre mine....chiar daca am schimbat categoria [momentan la cerintele sotiei], nu parasesc aceasta ,,familie". Niciodata nu se stie ce rezerva viitorul! Asfalt uscat tuturor si cat de multe plimbari fara incidente!
  6. vali1

    Aprilia Rally

    Adica?Nu inteleg.Face omul 5 km,pornind relativ usor......si daca nu mai porneste inseamna ca-i dus setul?Ma uimesti.Chiar nu stiam ca in 5 km se duce setul in halul asta de nu mai porneste neavand compresie deloc.Sa fim seriosi. Sa lasam pe altii mai capabili in de-ale motoarelor sa-si de-a cu parerea....si sa nu inducem oamenii in error !
  7. Multumesc de link,dar as pune pe original de Aprilia,sa fie identica cu cealalta.Am vazut ca @adyficus are la dezmembrat un Pegaso si daca pretul ar fi bun,l-ar impaca si pe colegul care are nevoie de prinderea stanga si pe mine cu oglinda cu brat.
  8. Pai de aceea mi-ar trebui alta oglinda ca tot la bila a fost problema.De aceea ma intereseaza fara prinderea pe ghidon,doar oglinda cu brat,sa fie ok.
  9. Zi un pret la oglinda stanga si prinderea vinde-o colegului.Eu am nevoie doar de oglinda cu brat.Asta daca pretul ar fi ok.
  10. Nu mai primesc instiintari la topicurile date in urmarire.Oare de ce?La voi nu este aceeasi problema? P.S.: Frumoasa mobra ti-ai luat Cristi! Zici ca-i jucarie...si ce mai luceste de-ti sparge retina! Sa ai parte de ea si s-o folosesti sanatos!
  11. Cand am spus si eu acu 2 ani ca sunt tzepari.......mi-a sarit lumea in cap! Acum vad ca ne dam cu capul .....Asta e.
  12. Si eu am avut probleme cu acel senzor de frana.....dar cineva mi-a dat o idee pe care am si pus-o in practica. Un senzor de frana de la pedala de Dacie,7 ron si 2 ore de lucru,cu tot cu povesti si suc. Poze mai jos.Pe prima poza daca se da zoom se vede lucrarea si....chiar a iesit bine,plus ca se poate regla mult mai ok cat de repede sa se aprinda stopul.Cel original nu am gasit sub 180 ron.La un Pegaso chiar doua am cumparat.Asta de Dacie de bine de rau daca nu tine o viata,cumperi altul si in 10 minute ii si montat in locul celuilat.
  13. Si eu si Cristi avem 1.67 si tot avem Aprilia fara nici o saua modificata[si la GA si la ML]!Nu stai ca pe una de viteza cu talpile jos dar nici nu iti trebuie un pasager care sa-ti tina mobra pana te urci pe ea si ii dai gaz!
  14. An Nou cu multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor. LA MULTI ANI !
×
×
  • Creează nouă...