Sari la conținut

GON

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucharest

GON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. GON

    Accident R6 TOY?

    Acum 5min am trecut pe undeva la capat pe Brancoveanu si era un R6 albastru, model 2007, 2008 cred, TOY parca avea la numar. Din ce am vazut era si un Logan implicat in accident, Riderul nu mai era acolo, doar o masina de politie. Motocicleta avariata partea din fata si loganul undeva partea dreapta lateral spate.
  2. DA! foarte multa lume la Arc, dar pe la 8 am plecat la Parcul Carol, a fost intalnire de R6 ... si am dat o tura mica cu baietii de acolo. azi Joia Moto, care se baga?
  3. incerc sa ajung si eu pe la un 8 - 8:30!
  4. Eu n-am fost niciodata si nu stiu ce se petrece acolo! ... doar din auzite am inteles ca lumea se strange Miercurea la arc! Eu oricum am un chef nebun de plimbare asa ca o sa trec si p'acolo poate sunt doritori!
  5. a fost de moment ... cand coboram podul de la intrarea in buc ... a fost un moment cand am incetinit (era un utilaj cred pe banda doi) si dup'aia am dat tare
  6. nici eu n-am mers tare ... aveam la un momendat 140 - 150 si a trecut tipu cu Kawa glontz pe langa mine! (imi cer scuze dar fiind prima data si multi, n-am retinut numele la toti spre rusinea mea ). Da, misto plimbarea, poate mai repetam!
  7. Fu tare plimbarea! ... au mers baietii putin cam repede dar per total a fost OK!
  8. de asta se ocupa Roxynel! ... am plecat, ne vedem diseara!
  9. aha ... deci aici se pune de-o intalnire diseara? ... aveti loc de un membru nou?
  10. vin si eu la intalnire! ... numai sa stabilim locatia!
  11. pe unde va strnageti si la ce ora? as veni si io pt prima data!
  12. salutare, sa inteleg ca in seara asta este intalnire la Arcul de triumf? sunt nou pe forum si as vrea sa vin si eu (binenteles daca ma primiti)!
×
×
  • Creează nouă...