Sari la conținut

Andrei_C10

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004

Andrei_C10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intr-adevar, din descriere pare un motor super. Din pacate, asa cum spuneam in postul respectiv, am vreo 1000 de euro... Mult prea putin pentru un Burgman serios. Am gasit in schimb un Honda Jazz pe care cred ca o sa il iau. Multumesc de oferta!
  2. Buna anothergxg. M-ar ajuta mai multe detalii. Ti-am trimis mesaj privat cu ce imi trebuie. Mersi!
  3. Am inteles. Multumesc frumos pentru sfaturi! O sa ma orientez spre altceva fiindca sincer, Burgman mai nou sub 1700-2000 de euro nu gasesc si oricum anul acesta nu sunt dispus sa acord mai multi bani pentru scuter (am masina si pentru mine scuterul este mai mult un moft). Asa ca probabil o sa iau un Grand Dink sau un Yamaha Majesty sau Malaguti Madison. Multumesc inca odata!
  4. l.u.v Intr-adevar este adus din Italia... Probabil ca are mai multi km, plus ca si cartile service se pot maslui. Totusi cere 950 de euro pe el... Destul de putin pentru un Burgman. motoreta: Am cat A si stiu sa verific chestiile mentionate. Eu ma refeream la probleme la motor. Acolo nu ma pricep. Sa verific daca a fost cazut stiu.
  5. Buna ziua si Hristos a Inviat! Este prima data cand postez pe acest forum. De vreo saptamana sunt in tratative cu cineva sa cumpar un Suzuki Burgman AN400 din 1999. Are 40.000 de km si tipul sustine ca de nici o luna a schimbat cureaua de transmisie. Sustine ca are service-urile facute la zi (inca nu stiu daca are carte service sau doar asa zice el). Intrebarea mea este urmatoarea: ce trebuie sa verific la cumpararea acestui Burgman si ce probleme pot aparea la 40.000 km? Nu am mai avut scutere sau motociclete si habar nu am la ce trebuie sa fiu atent. Citeam pe net ca trebuie sa am grija sa nu fie variatorul dus (uzat, nu dus de tot ca atunci nu mai pleaca de pe loc). Cum imi dau seama? Nu as vrea sa ma duc 280 de km dupa el si sa nu merite, ca sa nu mai vorbesc de bani... Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...