Sari la conținut

ceberița 46

Membru
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ceberița 46

  1. Google - 954 moto - gen. Crezi ca as glumi sau nu m-as interesa inainte bine ce bag in mobra? :)

    Pai mai sint uni de pe aici, care sustin ca fac 15000 pe an si ca merg si pe autostrada cu 200+ si in oras de urca apa la 130 si lauda uleiul , dar nu zic in ce moto l-au bagat, ca una e un sport si alta un V2 cum zice colegu, dar daca tu zici ca e ok uleiul asta, eu te cred pe cuvint eu nu l-am incercat.

  2. Nu intelegeti ideea de dialog. Si din nou sare in ochi paralela cu o secta religioasa. Credinta nu se discuta, suntem in biserica si aici doar ne inchinam idolului nostru favorit, care aduce muritorilor de rand R1M. Si orice ar face si orice ne-ar spune altii, noi suntem de neclintit. Asta dupa ce ati umplut tot internetul, ca restul discutiilor de pe aici, cu manifestarile astea de suporteri inraiti.

    De ce nu si aici,?

    Oh, e pamant sacru. Nu incercati sa ne schimbati credinta.

    Ce vrei oare sa ne dovedesti prin atitea si atitea povesti, ...........ca ce ???

  3. attachicon.gifIMG_0661.JPG

     

    attachicon.gifIMG_0662.JPG

     

     

    Acum se vede mai bine !

    Da acum vad, deci ai asa MA si MA2, utimul deci MA2 este un ulei mai performant decit MA, de ce ? pt. ca ai standardul SM in plus fata de MA. Standardele API sint date in functie continutul uleiului de exemplu SL este catalogat ca mai sarac in fosfor iar SM este considerat ca conservantor de energie, aceste standarde au fost introduse mai mult pt. viata catalizatoarelor. Cele 2 uleiuri sint compatibile, nu difera viscozitatea baza uleiului este acceasi, acum faci cum vrei tu eu zic ca poti sa le amesteci, poate mai scriu baietii care se pricep la uleiuri.

  4. MM, Jorje sau oricare alt pilot ar fi facut acelasi lucru, daca un copil cu deficiente si-ar fi dorit un autograf de la ei. E cel mai uman si natural lucru, nu pot sa cred ca cineva ar fi putut refuza acel copil.

    Nici un pilot din gp, nu are carisma doctorului de aceia este indragit, are 2 lucruri care nu multi le putem avea, carisma si talent.

  5. Te contrazic ! la iesire din Satu Mare catre Carei pe dreapta undeva sant niste cladiri vechi de la ceva industrial ramas , n-as putea spune exact acolo este un service de nota 11x si oameni la fel, de ani de zile vin din sighet acolo sa fac ce am de facut la mobra tot respectu ptr oamenii aia !

    Si eu te contrazic pe tine, la cei de la parcul industrial Vetis unde zici tu, am fost si eu, am dus mobra acolo pt. un schimb de rulment de jug. Au tinut-o acolo 2 saptamini dupa care au zis ca nu pot face rost de piesa adica de rulment ....ok zic, cind sa iau mobra, pretinde sefu sa-i dau 80 de lei pt. ca ei de fapt au desfacut-o adica rulmentul ca sa vada daca nu potriveste alt tip de rulment adica nu originalul. Dupa lungi discutii ii dau la om ce cere si plec, duc mobra la un alt service si dupa ce omul schimba rulmentul, il intreb cum a mers a fost greu ?, la care el zice... cam greu, nu a fost schimbat vreodata........... deci concluzia !!! un al prieten duce mobra pt. amortizoarele fata, pe drum catre casa, simte ca ceva nu este in regula, are joc foarte mare la ghidon aproape ca intra cu ea in sant la o curba pleaca inapoi la ei si dupa ce le arata cum sta treaba, baietii vin cu ...........pai stii.. am uitat sa-l stringem. Pai ma, ori iesti mester ori te lesi de meserie, un serice tipic made in romanica, cei care mai aveti curajul margeti la ei.

  6. Care modele se pot inmatricula si care nu ???

     

    Salut calimero.

     

    Iti pot recomanda pentru sotia ta un AJP PR3 Enduro PRO de 240cc (4T). Saua are 84 cm, plus ca se mai pot castiga cativa centimetrii regland suspenia spate. Aceasta motocicleta costa 3201 Euro (fara T.V.A.) si are garantie 2 ani. De asemenea, daca achizitionezi o motocicleta de la noi primesti gratuit o pereche de pantaloni de enduro si un tricou enduro original AJP.

     

    Pentru tine ti-as recomanda AJP PR5 Extreme (250cc - 4T), modelul de varf al producatorului. Acest model costa 5150 euro fara T.V.A., are tot 2 ani garantie si poti beneficia de aceeasi oferta cu echipamentul oferit gratuit.

     

    Daca te intereseaza o oferta de finantare, AJP colaboreaza cu BRD Finance, avansul pentru o motocicleta fiind de minim 3000 de lei.

     

    Motocicletele AJP sunt produse in Portugalia. Producem motociclete exclusiv pentru Enduro si chiar daca acestea sunt oferite la preturi accesibile, sunt de foarte buna calitate. Ca dovada, cele doua PR4 care au concurat la Red Bull Romaniacs - clasa Silver, s-au clasat pe locurile 19 si 28 si nu au avut nevoie de reparatii pe parcursul competitiei.

     

    Pentru mai multe detalii poti sa ne contactezi la telefon: 0722.200.662 (Mihai) sau sa vizitezi site-ul www.ajpmotos.ro . De asemenea, ne poti gasi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/ajpmotosromania. Showroom-ul AJP este in Brasov daca doresti sa vezi motocicletele.

  7. Mor. Cand sunt promotii... nu e de bine, e ceva la mijloc... cand nu sunt promotii... nu e bine ca in romania nu se fac promotii ca afara...

    Daca nu ai cumparat la promotie inca nu este tirziu incearca, ca eu am incercat, am cumparat un ulei de pe net la promotie, si era de prin toamna lui 2008...........ce zici ??? urmareste ce am scris mai sus cu citeva pagini.

  8. Daca este sigilat si nu este expus unor conditii extreme (inghet,temperatura ridicata) nu prea expira.Daca este deschis incepe sa se oxideze (particule de praf,condens) si cu timpul ataca aditivul din el iar pelicula incepe sa se slabeasca chimic.

    Daca sta intr-un depozit , vara cu 40 de grade, iar iarna catre 20 cu minus, atunci cum sa-l consider expirat ??? de sigilat este bine sigilat insa a fost supus unor conditii de genul, plus ca are in jur de 6 ani.

  9. O intrebare pt. cei initiati, exipira uleiul ??? pe majoritatea uleiurilor este trecut termenul de garantie de 2 pina la 5 ani. Odata cu trecerea timpului presupun ca isi pierde o parte din proprietati, daca nu este sigilat corespunzator avind contact f. foarte slab cu aerul ajunge sa se degradeze, am inteles ca uleiurile in 2t, ar pierde o parte din calitati mai repede decit cele in 4t, dar totusi ce componente se duc din ulei, daca sta pe raft ?

  10. Deci ................. toti avem 20000 km, si ar trebui sa ne cumparam ulei la butoi,.................. si daca tot i-mi cumpar un butoi nu vrei citiva litri, ca n-am cu cine sa-l impart,.............concluzia domnule expert de romanica, cam care ar fi, in afara faptului de luat peste picior ??? p.s. BA nu ne crezi pe toti prosti ..........sau ???

    Lasa-i ma in pace, ca de specimene din astea este plin forumul, nu stiu decit sa faca misto, cam atit !!!

  11. amu, no, ai si tu dreptate

    dar, daca omu are bani numa de benzina, poa sa se dea si cu ulei 4T

    sau, de drujba,,,,

    in ce priveste dieselu,,,,,sa vezi cum fuge cu ulei de gatit, sau, cum am vazut la unu , un Opel Astra, cu ulei uzat de motor,,,,,,,,

    acolo sa vezi tu fum

    numa bine

    dieselu merge bine cu ulei de f. soarelui vorbesc tractorul, insa se duce repede pompa de injectie.

  12. mai oameni

    voi v-ati dat cu Mobra pe vremuri?

    daca da, de unde pusca mea ati avut voi ulei de amestec 2T ?????????

    am mers mult si bine cu amestec de benzina si ulei DS,,,,,,parca asa se numea, era de diesel, ca era mai usor de procurat

    am folosit mobra pe vremuri si setul tinea citeva mii tot datorita uleiului care era si prost si pt. motoare in 4t, asa ca nu mai sfatuiti si pe altii sa faca experiente ca noi am facut,pt. ca nu am avut incotro.

×
×
  • Creează nouă...