Sari la conținut

ceberița 46

Membru
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ceberița 46

  1. Ba........... tu esti motociclist de tastatura sau ? ca vad ca postari ai destule, har domnului. p.s. vezi ca te-a ajutat colegu cu ceva idei.
  2. Pai mai sint uni de pe aici, care sustin ca fac 15000 pe an si ca merg si pe autostrada cu 200+ si in oras de urca apa la 130 si lauda uleiul , dar nu zic in ce moto l-au bagat, ca una e un sport si alta un V2 cum zice colegu, dar daca tu zici ca e ok uleiul asta, eu te cred pe cuvint eu nu l-am incercat.
  3. Ce vrei oare sa ne dovedesti prin atitea si atitea povesti, ...........ca ce ???
  4. 9fingers, B.B si inca citiva sinteti ca cei din opozitie, cind altii zic da, voi ziceti nu si invers, ce vreti de fapt, nu sinteti fanii doctorului nu il suportati am inteles, ce mai vreti, sa ajungem si noi la acceasi parere, ca eu nu mai inteleg ?
  5. Da acum vad, deci ai asa MA si MA2, utimul deci MA2 este un ulei mai performant decit MA, de ce ? pt. ca ai standardul SM in plus fata de MA. Standardele API sint date in functie continutul uleiului de exemplu SL este catalogat ca mai sarac in fosfor iar SM este considerat ca conservantor de energie, aceste standarde au fost introduse mai mult pt. viata catalizatoarelor. Cele 2 uleiuri sint compatibile, nu difera viscozitatea baza uleiului este acceasi, acum faci cum vrei tu eu zic ca poti sa le amesteci, poate mai scriu baietii care se pricep la uleiuri.
  6. Eticheta un alt design, sint acceleasi date scrise altfel, mai uita-te la ele, insa nu cred ca difera nimic, cel putin cit am vazut eu.
  7. Nici un pilot din gp, nu are carisma doctorului de aceia este indragit, are 2 lucruri care nu multi le putem avea, carisma si talent.
  8. Detaliaza putin, de ce da si de ce nu ?? dedicate enduro pin la urma sint toate, initiatorul topicului zicea de ceva clasa hobby.
  9. Voi de AJP ati auzit, or fi bune de ceva ??, destul de usoare in jur de 100 kg.
  10. Si eu te contrazic pe tine, la cei de la parcul industrial Vetis unde zici tu, am fost si eu, am dus mobra acolo pt. un schimb de rulment de jug. Au tinut-o acolo 2 saptamini dupa care au zis ca nu pot face rost de piesa adica de rulment ....ok zic, cind sa iau mobra, pretinde sefu sa-i dau 80 de lei pt. ca ei de fapt au desfacut-o adica rulmentul ca sa vada daca nu potriveste alt tip de rulment adica nu originalul. Dupa lungi discutii ii dau la om ce cere si plec, duc mobra la un alt service si dupa ce omul schimba rulmentul, il intreb cum a mers a fost greu ?, la care el zice... cam greu, nu a fost schimbat vreodata........... deci concluzia !!! un al prieten duce mobra pt. amortizoarele fata, pe drum catre casa, simte ca ceva nu este in regula, are joc foarte mare la ghidon aproape ca intra cu ea in sant la o curba pleaca inapoi la ei si dupa ce le arata cum sta treaba, baietii vin cu ...........pai stii.. am uitat sa-l stringem. Pai ma, ori iesti mester ori te lesi de meserie, un serice tipic made in romanica, cei care mai aveti curajul margeti la ei.
  11. Care modele se pot inmatricula si care nu ???
  12. Service Satu Mare slab de tot, incearca Baia Mare astia din SM "nu prea au timp", de reparatii moto, poate de biciclete.
  13. Daca nu ai cumparat la promotie inca nu este tirziu incearca, ca eu am incercat, am cumparat un ulei de pe net la promotie, si era de prin toamna lui 2008...........ce zici ??? urmareste ce am scris mai sus cu citeva pagini.
  14. Superbec m-ai dat, o idee buna cu scotoilerul, cred ca asa voi face. mersi
  15. Sint cam obligat sa-l pun, la-m cumparat de pe net si cind sa ma uit la data fabricatiei este undeva prin toamna lui 2008. Presupun ca a stat in depozit de atunci pt. ca flacoanele sint pline de praf dar praf gros , abia poti sa l stergi. voi ce ziceti ar fi bun sau nu ??? asa se intimpla cind nu poti sa-l iei in mina, si sa-l vezi
  16. Daca sta intr-un depozit , vara cu 40 de grade, iar iarna catre 20 cu minus, atunci cum sa-l consider expirat ??? de sigilat este bine sigilat insa a fost supus unor conditii de genul, plus ca are in jur de 6 ani.
  17. O intrebare pt. cei initiati, exipira uleiul ??? pe majoritatea uleiurilor este trecut termenul de garantie de 2 pina la 5 ani. Odata cu trecerea timpului presupun ca isi pierde o parte din proprietati, daca nu este sigilat corespunzator avind contact f. foarte slab cu aerul ajunge sa se degradeze, am inteles ca uleiurile in 2t, ar pierde o parte din calitati mai repede decit cele in 4t, dar totusi ce componente se duc din ulei, daca sta pe raft ?
  18. Lasa-i ma in pace, ca de specimene din astea este plin forumul, nu stiu decit sa faca misto, cam atit !!!
  19. Mafia tre sa functioneze cumva si in domeniul auto si asta,adica mafia se numeste rar, poate intra dna-ul si pacolo dupa ce termina cu aia din parlament, ar fi interesant de vazut !!!
  20. ybr 125 an 2008, am in jur de 25000 km, motorul este luat de nou am schimbat rulmentul de la jug, in rest nici o problema si am facut cu el si ceva enduro usor asa ca sa ma laud.........nu sariti, am facut cind timpul a fost ok, uscat beton insa am intrat cu el pe unde nu ma asteptam.
  21. Da ............si Alex sta pe virfurile picioareor se vede clar la piciorul drept, pesemne ca are un complex, care se cheama Pedrosa !!!
  22. dieselu merge bine cu ulei de f. soarelui vorbesc tractorul, insa se duce repede pompa de injectie.
  23. am folosit mobra pe vremuri si setul tinea citeva mii tot datorita uleiului care era si prost si pt. motoare in 4t, asa ca nu mai sfatuiti si pe altii sa faca experiente ca noi am facut,pt. ca nu am avut incotro.
×
×
  • Creează nouă...