Sari la conținut

Cosmin CCP

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ccpintoiu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Ducati M 600 Monster

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 125/3

Cosmin CCP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Aveti idee de unde pot cumpara un 'kit' de facut pana? ma refer la fitil din acela si chestia cu care il tai, bagi in pneu...nu as vrea sa mai plec la drumuri mai lungi fara asa ceva la mine.. Multumesc de ajutor!
  2. Eu am ratat iesirea la veliko cand a fost organizata in primavara, si tot imi zic sa merg de 1 an si ceva. Dar te inteleg, e frumos la noi in tara, si m-am plimbat ceva si pe aici. Acolo merg in primul rand pentru pestera
  3. Salut! Sambata dimineata (14.09.2013) plecam pe doua monstere spre Devetashka cave ( Bulgaria) http://bulgariatravel.org/en/object/355/Devetashka_peshtera , dupa ce vizitam plecam in Veliko, intoarcerea duminica dupa amiaza. Traseu: http://goo.gl/maps/Hk3hV Mai este cineva amator de iesire? O zi buna!
  4. @buga: ce faci maestre, iar vinzi? eu nu inteleg cum in 7 sezoane au numai atati km, cat fac eu in doua respectiv unu. si daca mergem numai in fiecare miercuri la academie tot strangeam mai multi :)a mea e cu 5 ani mai batrana si am ajuns acum o sapt la 60.000km(22k facuti de mine in 2 ani iar de restu' dinainte tot sunt sceptic daca erau pe bune). pai ori mergem cu ele ori le stergem/spalam/dichisim oricum, spor la vanzare !
  5. Asta ziceam si eu acum cateva posturi in urma... spre piatra arsa.. ca am fost cu masina acum o sapt, si e asphalt nou pe acolo, si drumul e frumos. deci.. im in! sambata la 9:30 la petrom baneasa!
  6. Termin a III a saptamana. cine sa baga in weekend pe un transBucegi? daca nu asta macar celalalt... sa vad cum este vremea. aa, am mai intrebat si mai intreb, are cineva un semnal dreapta spate original. al meu e rupt bratul... si acum e prins cu band izolir
  7. am bagat eu 17.1 L cand veneam de la mare anu trecut. am intrat pe bucata aia de autostrada care era in constructie.. si nu era nici un peco. cand am ajuns la primu... am crezut ca m-au furat aia la benzinarie... era uscat tot. cred ca am mers cu vapori ultimu kilometru.
  8. Salutare! Am mers cativa km prin oras cu un pasager mai fara treaba, si cand s-a dat jos din spate... mi-a dat cu picioru peste semnalizare (dreapta spate) si ... acum e rupta. Are cineva chestia aia de sustinere.. dintre semnal si codita? multam fain!
  9. si eu i-am schimbat uleiul sambata si ieri am vazut la fel.. o pata cam de 7 cm sub ea, cam tot pe la buson. nici mie nu mi-a curs pana acum. cred ca mai trebuie stranse suruburile p-acolo. coincidenta. oricum mare atentie sa nu iei pe cauciuc ulei.. ca te versi de numai. bafta!
  10. Salut, daca tot suntem la topic piese, ai gasit cumva o scarita dreapta monster 600 din 2000? danke!
  11. ) aceeasi faza si eu... il duc la andu sa schimb ambreiaju... stiam ca mai am de facut 30-40 de km cu el( al meu ii sta becu aprins cred ca din fabrica...) si can dil iau... moama ce 'blana' e ambreiaju' nou... si plec... si ajung pe la kronau cand moare. la fel.. noroc ca acolo era un tip cu o yammaha... si sa vezi.. am tras intr-o sticla din rezervorul lui cu unul din furtunele alea de la rezervor ( de la monsteru meu)... cred ca de supraplin sunt sau asa ceva. ce sa mai ... m-am spalat pe dinti cu benzina. Dar eu... am ramas in 2 ani de cel putin 5 ori fara benzina. am ami si avut noroc sa fiu aproape de o statie.. dar lesson learned... am dupa mine 200 de ml de benzina mai mereu.
  12. Hai salut, Are cineva o scarita dreapta pt un monster de 600 din 2000? Mersi!
  13. Salutare! Cunoasteti pe cineva care are un cross/enduro de vanzare? de 200 - 250 ccm, ktm sau orice japoneza e bine venita Multumesc fain!
×
×
  • Creează nouă...