Sari la conținut

Sati

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    r1200c

Sati's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sati

    Accident Panduri

    salut, eu eram in taxi si la un moment dat vad o ambulanta oprita pe jumatate de drum, mai merg putin si vad pe margine o casca(moment in care i-am spus soferului sa traga pe dreapta). Dupa ce trecem de ambulanta vad motorul praf. Cand am vazut cum arata motocicleta m-am speriat foarte, foarte tare si am venit grabit catre niste persoane care se aflau pe langa locul unde am vazut casca. Sincer, la cum arata mokeka nu ma asteptam sa il gasesc pe pilot acolo ci pe un amic sau prieten care avea grija de mobra. M-am bucurat ca erai constient si imi pare rau ca nu am putut sta mai mult. Stiu ca mi-ai spus ca ai sarit peste masina. Bravo omule pentru prezenta ta de spirit care (cred eu) te-a scapat din aceasta intaplare. Ma bucur ca esti 80% bine si iti urez insatosire grabnica. multumesc, s.
  2. Din greseala am citit comentariul acesta stimate motociclist adevarat., imbecilule (cuvant urat). Cum se sterge contul de pe motociclism.ro? Vre-un moderator caruia ii place sa fie pupat un poponeata de meseriasul asta dobitoc mi-l poate sterge ca sa nu ma mai obosesc eu. Mi se pare de 2 bani faptul ca un motociclist a lasat acest comentariu aici. Am citit multe comentarii incompetente pe aici dar asta este ceva cu totul special. Ii doresc multa sanatate persoanei care a fost implicat in accident!!! Multumesc, s. P.S. (cuvant jignitor).
  3. Tica, ma duc eu si pentru tine si beau eu cateva beri tot pentru tine. Chopper Academy M.C. Bravo voua, ne vedem acolo !!!!
  4. Stiu prin ce treci, stiu ca nu mai vrei, stiu ca e greu... Trebuie sa vrei, trebuie sa te faci bine, peste cativa ani vei ramane mirat cum de nu iti aduci aminte toata durerea, o sa fie ca si cum nu s-a intamplat. Fa-te bine ca sa ne cunoastem, sa ne masuram cicatricile si sa radem pe seama lor. 0745 046 698 - pentru orice
  5. semnatura, ultimele 2 versuri
  6. Au mai ramas 4 zile. Indiferent de vreme, fie ploaie, grindina, ninsoare eu vin. M-au prins ploi, grindina, vant, frig, prietena cu alta si in alte locuri mai nasoale decat in drum spre megadistractie si betivaneala de calitate. Eu voi pleca Vineri la ora 2 din Bucuresti, nu stiu inca de unde dar ne intelegem noi. Daca ploua voi merge pe autostrada. Daca vremea este buna voi merge pe drumul vechi. Oricine este binevenit atat timp cat viteza de croaziera este intre 100-130 km/h. Pana la urma daca e vremea nasoala gasesc eu pe cineva sa ma ia la caldurica si sa aiba grija de mine muahahhahahaa. succes
×
×
  • Creează nouă...