Sari la conținut

duduu

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de duduu

  1. rebobinarea era probabil pentru o tensiune mai mare la relanti...eu am legat in serie toate cele 3 bobine(stop,far si claxon parca...sau care erau)...si asa am obtinut o tensiune suficienta pentru incarcarea bateriei...plus ca, daca montezi bateria, poti modifica circuitul astfel incat sa alimentezi toti consumatorii direct din baterie. Nu ma pricep la schemele electrice...tot ce am facut a fost din experienta in domeniu si a iesit bine. Apropo...aprinderea era bosch...si la ducati se poate face...doar ca e treaba mai migaloasa.
  2. cu cat il dai?...am avut si eu un kart cu motor de hoinar...din pacate m`am lasat de karting si am lasat kartul la club.
  3. eu am folosit o punte redresoare dintr`un redresor de 12v...si releu de incarcare de la un mz 125.
  4. Te pot ajuta daca vrei cu inst electrica la mobra...am facut azi vara o instalatie- alternator, punte redresoare, releu incarcare, baterie bormasina 12v si din motorasul de la bormasina, electromotorul...
  5. Salut!...am si eu o mobra( si jumatate:)) ), mz 125 si un fost kart cu motoras de hoinar...are cineva piese de mobra/hoinar...roti...telescoape de hoinar:X...camasa->piston mobra...in stare de functionare?
×
×
  • Creează nouă...