Sari la conținut

S3agal

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de S3agal

  1. La prima vedere pare totul o gluma , dar daca te gandesti mai bine iti dai seama ca datorita acestor lichene de conservari poti ramane paralizat (Doamne Fereste) mort sau cu urmari de lunga durata.

    Si eu sunt de parere ca ar' trebuii sa mai dai si tu o fuga din cand pe la biserica si sa mai aprinzi o lumanare , o rugaciune de multumire etc etc.

     

    Pana atunci fii cu ochii in patru si iti recomand sa mergi un timp pe camp :baldy: pana iti trece ghinionul :) . :cheers: :baldy:

  2. Insanatosire grabnica , si multa sanatate.

    Iar tuturor consrvarilor incostineti :) , nu se gandesc ca acei de pe motoare pot fii proprii lor fii.

    Incep sa cred ca nu ne vom schimba niciodata mentalitatea , ne-am facut o cu totul alta parere despre democratie.

     

    P.S Curaj familiei si sotiei care in momentul de fata trece prin clipe groaznice.

    SUNTEM ALATURI DE VOI

  3. Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Sa ii fie tarana usoara.

     

    P.S. Uneori cu toti ne intrebam daca celui ce moare ii este mai bine pe lumea cealalta.

    Din pacate acest raspuns il aflam fiecare in parte dar nu il putem spune si altora , totusi inclin sa cred ca cei apropiati noua ne vegheaza din cer , si zambesc cand noi suntem fericiti , plang cand noi suntem tristi....

    Vorba lui Cornel Dinu "Cum mor miseii , daca cei buni pier asha?"

     

    :) :eek:

  4. E destul de busit motorul , dar este fier si se repara .Mai important este ca esti in viata si tu si prietena ta si mai poti scrie in momentul de fata.

    Insanatosire grabnica si sper ca pe viitor vei fii mai atent.

  5. sal

    daca vrei sa ajungi sa stai la coada la pensie si la retete compensate nu/ti lua moto

    daca vrei sa simti vantul in par si sa nu/ti pese de ziua de maine cumpar/o

    daca esti echilibrat poti vedea cum iti cresc nepotii

    dac vrei sa vezi cu iti bate inima la 300 km/h strange bani

    frica nu exista decat in mintea noastra

    am cazut si usor si rau

    am stat in gips si m/am dus cu moto in carje la service

    nimic nu ma face sa renunt la senzatia unica pe care o am pe moto

    am pilotat avion, am sarit cu parasuta si am zburat cu parapanta nimic nu ma face sa simt ca traiesc ca atunci cand simt aerul in fata si strang acceleratia

    sper sa nu imbatranesc si sa mor tanar si pe motor

    bafta

    235499[/snapback]

     

     

    Tata nu crezi ca esti putin cam sumbru??? mai ales la faza cu imbatranitul si cu mort de tanar pe motor...Eu unul sincer nu as fii prea fericit sa mor de tanar (pt ca si asha viata este destul de scurta) macar sa apucam sa o traim la maxim si in totalitate.

    Iar referitor la nepotii: chiar vreau sa ii vad , dar prima oara tre sa fac eu un copil pt ca momentan nu detin :moron: cu toate ca am 25 de ani (o varsta tocmai buna de imperecherii :crack: :crack: ).

    In rest postul tau este cat se poate de real si de la obiect.

    Sincer , de acum 1 sapt m-am decis , reiau alergaturile pt un imprumut la banca sa imi cumpar Aprilia RS 125 (cred ca este buna pt un incepator).Abia astept ziua cand voi putea venii la Arc .

    P.S Duminica trecuta am fost in Herastrau cu rolele , si am trecut si pe la Arc (am ramas :wink: de ce motoare am vazut pe acolo)...SUPERB

  6. Insanatosire grabnica , si fa tot posibilul sa nu pierzi procesul (mai ales daca este pe dreptatea ta).

    Bravo voua ca ati purtat echipament complet , altfel acum am fii spus R.I.P :rusinica:

  7. De unde stii ca e pasiune, daca nu ai mers pana acum ? Ia-ti intai carnetul macar, si vezi dupa. In plus, asta e una din intrebarile la care trebuie sa dai singur raspunsul.

    229134[/snapback]

     

    Mentionez ca am condus timp de 1 luna un moped (Colibri parca ii spunea )si de la aia mi' sa tras. Cu toate ca nu am prins mai mult de 50 km/h am ramas de atunci cu un sentiment de libertate.

  8. Hmmm... PROBLEMA este ca prietena lui a pus problema in felul urmator... : "daca iti iei moto ne despartim" ... ce sa o mai intelegi de aici...?!  Eu personal merg pe varianta cu "treaba ta"... deoarece mi se par de tot r4hatul fazele de genu' asta.

       Am cunoscut shi eu femei (printese) care foloseau metoda daca...yadayada atunci blablabla exagerand...detest chestia asta ! De ce ? Deoarece cunosc cativa fraieri teleghidati astfel de prietenele lor... :rusinica:

    228732[/snapback]

     

     

    Daca ar fii pus altfel problema cu siguranta nu as' fii raspuns asha , dar daca ea a crezut ca ma succeste cu o astfel de amenintare sa inselat amarnic si de aia sa si ofticat ca i-am dat raspunsul in asha maniera (nu se astepta la asha ceva).

    Oricum o sa inceapa sa se resemneze cu gandul ca imi iau motor , daca nu o sa imi indeplinesc dorinta asta simt ca trece viata pe langa mine.

  9. eh, poate era o discutie mai aprinsa.

     

    si la mine sotia a fost impotriva. am luat-o usor, dar ferm, nu am ajuns la discutii de genul "ori eu, ori motorul". I-am zis ca o sa merg incet si prudent si o sa am grija de mine.

     

    Pana la urma s-a plictisit sa se certe cu mine si cand am fost sa iau motorul n-a zis nimic. Pe urma, dupa ce a vazut ca merg zilnic cu el si nu patesc nimic, i-a disparut orice teama.

     

    Bine, parintii habar nu au ca am motor si nici macar ca am carnet, dar asta e partea a II-a :bounce:

    228746[/snapback]

     

     

    E klarr ca sunt de acord cu tine , iti dai seama daca nici macar nu stiu ca tu ai motor. :rusinica: :unsure:

  10. Pana nu demult viatza mea era un sir de rutinitati si credeam ca mi-e bine asa pana am descoperit pasiunea asta numita motociclism si sincer acum simt ca traiesc si nu vreau sa ma paraseasca sentimentul asta niciodata .Cateodata ma gandesc si eu la riscurile mari la care ma expun (mai ales ca fata) insa nu vreau sa raman "agatzata" in visuri chiar ma gandesc  cum am putut trai fara asta pana acum...e un sentiment unic.Chiar daca unele persoane dragi mie sunt foarte impotriva "mea" voi merge mai departe si nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau desi sunt constienta ca voi avea si evenimente neplacute si multe sacrificii de facut .Apoi sa stii ca daca stai prea mult sa te gandesti tot acolo ajungi intr-un final important e daca esti multumit cand privesti in urma.Eu zic sa-ti urmezi visul cu toata "fortza"  si sa-i dai suflletului ce-ti cere.

    In ceea ce priveste prietena ta gandeste-te ca daca choar tu stai si pendulezi atunci ar trebui sa o intelegi si pe ea si sa nu-i dai asa din prima cu "treaba ta".Incearca sa-o faci sa inteleaga ce simti tu si poate cu timpul o sa devina si ea pasionata.

    hai bafta!si nu uita ..go with your dreams

    228649[/snapback]

     

     

    Merci mult pt sfaturi . Intradevar ai mare dreptate, imi doresc prea mult sa devin motociclist si poate ca asta e unul din locurile de cotitura din viata fiecaruia.

    Usor usor am sa o conving ce inseamna pt mine un motor , si cat de mult conteaza sa dai sufletului ce iti cere. Sper cat mai curand sa pot venii si eu la Arc , imi doresc sa va cunosc , si sa putem schimba pareri despre motociclete si nu numai.

  11. Salut!

     

    Am trecut exact ptin ce treci si tu. La inceput visam motoare, nu puteam dormi, intorcem capul dupa fiecare motor etc. Am avut o jawa 350 pe care am invatzat cat de cat ce inseamna sa mergi cu motorul in trafic si mai ales am invatzat "sa ma port frumos cu ea" si ea la ransul ei s-a purtat frumos cu mine (tzine faza asta). Accidentele de care citeam in fiecare zi  m-au facut sa imi pun aceleasi intrebari, DAR nu puteam(a se citi nu vroiam sa pot) sa nu tresar cand auzeam sau vedeam un motor (parca imi alunga gandurile urate). Curand am ajuns la concluzia ca singura solutie pentru a scapa de aceasta pasiune este SA MA BUCUR (ca nu mi-am luat motor) LA FIECARE ACCIDENT DE CARE ASH FI AUZIT!!!!  - daca esti "om care gandeste"(si probabil daca nu esti criminal platit) sigur nu poti sa-ti ierti asa ceva!

     

    In concluzie: mi-am luat motor si toate gandurile au disparut! ba chiar am un sentiment ca am reusit sa inving "franele interoare"!!!!

     

    Asfalt uscat!!

    228635[/snapback]

     

    Ai mare dreptate , trebuie intr-un fel sa imi fac damblaua , iar singurul mod posibil este sa incalec un motor si sa fiu cu ochii in patru.

  12. Viata mea e plina de intamplari extreme, din orice domeniu mi-am permis sa-l fac asa. Spotrturile extreme pe care le practic, le fac exact pentru a simti "thrill'-ul, frica de moarte, simtind cum vajaie coasa in jurul meu mai repede ca o roata de motor la 200 la ora. Rapeluri fara nici un fel de asigurare, ski extrem (pe gheata, prin padure, viteze maxime), drumuri montane la viteze mari cu bicicleta fara frane, toate astea au facut parte la un moment dat din ritina zilnica, plus multe altele. Ideea e ca toate astea aduceau adrenalina, iar in momentele in care eram la un pas de moarte, simteam cel mai mult ca traiesc. Sunt foarte sigur ca oricine practica un sport extrem iti poate spune acelasi lucru: "Eu STIU ca traiesc!"

    Motorul nu este chiar atat de extremist, sau este daca il faci tu, dar ceea ce simti cand esti pe 2 roti mai adauga un sentiment la cel de viata: libertate. Motorul devine o bucata din tine. Gandeste-te la o pereche de parteneri sexuali perfecti :bounce:) 2 become 1, si cand asta se intampla, nu mai conteaza ce se intampla in a doua secunda. Dar la draq, mai trebuiesc folosite si prezerv. Mai scad din placere dar te protejeaza.

    Ori o faci fara protectie, satisfactie maxima, dar pt putin timp, sau cu ceva protectie si prudenta, si te trezesti cu o viata plina de orgasme, care sunt mai mult decat satisfacatoare, and live happily ever after, in the Elisian Fields of Route 66.

    Belive me man, though I'm the worst person in the world to tell you this: You don't want to miss living on two weels.

    228524[/snapback]

     

     

    Ma faci sa cred ca nu iubesti viata , si mergi pe ideea ca : viata este scurta asha ca hai sa o fac mai scurta.Cum sa cobori dealurile de munte fara frane la bicicleta???? :rusinica:

    :unsure: :bounce:

    Am sa tin cont de sfatul tau cu privire la cat de extremist este motorul. merci

  13. Pot sa iti spun despre zeci de accidente in care au patit lucruri rele si foarte rele oameni care traversau pe trecerea de pietoni sau care asteptau autobuzul in statie.

    Ideea e ca daca nu ai noroc poti sa o patesti oricum, chiar si mergand pe picioarele tale.

    rs125 e o motoreta redutabila in varianta nelimitata (trece cu mult de 120), singurul inconvenient e daca esti foarte inalt.

    Ia fierul intre picioare, altfel o sa regreti toata viata, de fiecare data cand trece un motor pe langa tine. E ca si cum ai avea o boala cronica si nu trece decat cu  :rusinica:

    228495[/snapback]

     

    Sunt inalt la 1.85? pt ca inca nu am calarit vreuna pana acum si nu vreau sa ma trezesc cu ganduri cu voce tare gen : uite si animalul pe trotineta.

  14. Mersul pe motocicleta itzi da sadisfactzii deosebite in comparatzie cu mersul cu mashina. Trebuie sa vezi shi jumatatea plina din pahar. Exista o comunitate care este cat de cat unita care de cele mai multe ori te face sa te simtzi ca apartzii unui grup de pasionatzi care-tzi vor sari in ajutor de fiecare data cand vei avea nevoie chiar daca nu te cunosc, pentru simplu fapt ca eshti motociclist.

    Pe de alta parte daca citind aceste topicuri/posturi din rubrica accidente vei merge cu o teama in suflet este destul de periculos. Cel mai bine este sa mergi prudent (a se citi atent, cu protectzii shi incet). Acesta nu te va absolvi de intamplari neprevazute shi accidente dar cel putzin vei incerca sa diminuezi efectele critice ale unor incidente.

    Este adevarat ca in unele cazuri se intampla shi tragedi pe care nu potzi sa le evitzi shi motociclismul este un "sport" mai riscant decat automobilismul pe strazile romaniei (de altfel este in toate tzarile).

    Trebuie sa te gandeshti shi sa hotarashti singur daca vrei sa urmezi acest drum sau nu.

    228489[/snapback]

     

    Merci mult Placebo pt sfat , de multe ori ma gandesc ca daca nu o sa imi iau motor practic nu mi-am satisfacut una din cele mai mari dorinte. O sa incerc sa merg pe ideea ca daca e sa mori poti muri si mergand pe strada si iti cade o piatra in cap (cu toate ca sansele ca acest lucru se intampla sunt mult mai mici decat un accident de motor :rusinica: )

  15. Tot ce stiu si eu este tot de la stiri si anume : motociclistul este de vina ca avea o viteza prea mare :rusinica: , cu toate ca am inteles ca cel cu Aro :unsure: a schimbat de pe banda 1 pe banda 2 exact cand cel de pe motor il depasa pe banda 2.

    Motociclistul mai avea o pasagera care sa accidentat foarte grav si a fost dupa la spital cu elicopterul , motociclistul avea cateva fracturi destul de serioase.

    Era vorba de un motor sport.

    Cam atat stiu ,cei care pot da mai multe detalii sunt ruagatii sa posteze.

  16. offtopic: Cuvantul potrivit este "jalnice" nu patetice.

    Ontopic: De multe ori mersul cu o viteza potrivita prin oras te poate salva de o gramada de greseli comise de altii: ia incearca tu, fa un experiment o saptamana: mergi cu 50km/h prin oras, respecta semnele, regulile de circulatie si o sa vezi ca numarul situatiilor limita in care esti pus tinde spre zero.

     

    Cu franele pe care le are un Fireblade si cu refelxele unui pilot bun putea sa opreasca in 5m de la 50 la ora... dar probabil ca fiind pe o roata vedea cerul, nu strada, asa ca nu avea cum sa isi dea seama de pericol...

     

    :rusinica: Ry. :unsure:

    228459[/snapback]

     

    Adevarat graiesti my friend , eu inteleg pe unii ca au motoare marii si acul de pe bord tinde aproape de 360 de grade dar trebuie sa fim cumpatati.

  17. Avut. Fractura multipla de rotula...cateva zile spitalizare (interventii chirurgicale) apoi 2 luni de ghips (dar m-am dat si cu ghipsul, in picioare)  :rusinica:

    Alte cateva cazaturi minore, lasand doar contuzii in urma...

     

    In schimb, iarna la ski si pe gheata, bilantul e mai rau...MainI fracturate, picioare rupte.

     

    Cazutul/accidentele fac parte din formarea experientei, nu cred ca e vreunul sa nu fi cazut.

    228477[/snapback]

     

    Incep sa cred ca la tine orice sport este extrem :unsure: :bounce:

  18. Salut.

    Asa am fost si eu acum 2 luni si aveam momente cand imi venea nu mai fac nimic sa las totul balta, scoala moto, creditul etc.  dar am zis ca daca am apucat drumul trebuie sa termin, sa duc la capat ce imi propusesem.

     

    Acum nu imi pare rau de nimic pentru ca stiu ca merita:rolleyes:. Nu este neaparat sa fie asa, dar trebuie sa gandesti mai pozitiv si sa-ti urmezi calea pe care ti-ai propuso fara sa mai asculti in stanga si-n dreapta.

    Citeste toate sfaturile de pe forum care iti vor fi folositoare.

    228455[/snapback]

     

    merci craiul . sincer si eu trec prin aceste momente , dar pasiunea pt motor la mine intrece orice limite , parinti spun ca am innebunit iar prietena deja mi-a spus : daca iti iei motor ne despartim , iar replica mea : treaba ta , bineinteles ca a innebunit la auzul acestor cuvinte. :rusinica:

  19. "Some things are worth fighting for"

     

    "I´m a Rocker, I live each day as it´s my last"

     

    dar..."daca intrebi asa ceva, e foarte probabil sa nu intelegi niciodata" -

     

    DA. MERITA. Si cred ca vorbesc in numele tuturor celor care "risca" zi de zi, kilometru dupa kilometru.

     

    Lasa viziera jos, casca ochii cat cepele, si savureaza....ai sa vezi daca "te tine"

     

    Ps. Si eu am fost (ca si mai toti) "avertizat/descurajat" asa ca si tine, si uite, dupa atatia  ani si 60.000 + km...tot ma mai "risc".

    228456[/snapback]

     

    Ai avut vreodata vreun accident ? Intradevar viata e mult mai frumoasa pe motor (iar asta ador)dar poate fii si mai scurta.

×
×
  • Creează nouă...