Sari la conținut

S3agal

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de S3agal

  1. La prima vedere pare totul o gluma , dar daca te gandesti mai bine iti dai seama ca datorita acestor lichene de conservari poti ramane paralizat (Doamne Fereste) mort sau cu urmari de lunga durata. Si eu sunt de parere ca ar' trebuii sa mai dai si tu o fuga din cand pe la biserica si sa mai aprinzi o lumanare , o rugaciune de multumire etc etc. Pana atunci fii cu ochii in patru si iti recomand sa mergi un timp pe camp pana iti trece ghinionul .
  2. Viteza , neatentia si lipsa de experienta UCID. Cred ca, cazul de fata este cat de se poate de concludent. D-zeu sa il odihneasca in pace si sa ii fie tarana usoara.
  3. S3agal

    Am Cazut

    Nucule .. Nucule.... uite dintr-o asha tampenie ramai fara carnet 3 luni + tribunal + despagubiri etc etc... Fi mult mai atent pe viitor .. in rest asfalt uscat
  4. Insanatosire grabnica , si multa sanatate. Iar tuturor consrvarilor incostineti , nu se gandesc ca acei de pe motoare pot fii proprii lor fii. Incep sa cred ca nu ne vom schimba niciodata mentalitatea , ne-am facut o cu totul alta parere despre democratie. P.S Curaj familiei si sotiei care in momentul de fata trece prin clipe groaznice. SUNTEM ALATURI DE VOI
  5. S3agal

    Accident

    Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Sa ii fie tarana usoara. P.S. Uneori cu toti ne intrebam daca celui ce moare ii este mai bine pe lumea cealalta. Din pacate acest raspuns il aflam fiecare in parte dar nu il putem spune si altora , totusi inclin sa cred ca cei apropiati noua ne vegheaza din cer , si zambesc cand noi suntem fericiti , plang cand noi suntem tristi.... Vorba lui Cornel Dinu "Cum mor miseii , daca cei buni pier asha?"
  6. S3agal

    accident sibiu

    E destul de busit motorul , dar este fier si se repara .Mai important este ca esti in viata si tu si prietena ta si mai poti scrie in momentul de fata. Insanatosire grabnica si sper ca pe viitor vei fii mai atent.
  7. Tin sa multumesc din suflet tuturor celor care m-au incurajat si care mi-au dat cateva sfaturi foarte importante pt mine. Abia astept ziua cand voi calarii motorul.
  8. Tata nu crezi ca esti putin cam sumbru??? mai ales la faza cu imbatranitul si cu mort de tanar pe motor...Eu unul sincer nu as fii prea fericit sa mor de tanar (pt ca si asha viata este destul de scurta) macar sa apucam sa o traim la maxim si in totalitate. Iar referitor la nepotii: chiar vreau sa ii vad , dar prima oara tre sa fac eu un copil pt ca momentan nu detin cu toate ca am 25 de ani (o varsta tocmai buna de imperecherii ). In rest postul tau este cat se poate de real si de la obiect. Sincer , de acum 1 sapt m-am decis , reiau alergaturile pt un imprumut la banca sa imi cumpar Aprilia RS 125 (cred ca este buna pt un incepator).Abia astept ziua cand voi putea venii la Arc . P.S Duminica trecuta am fost in Herastrau cu rolele , si am trecut si pe la Arc (am ramas de ce motoare am vazut pe acolo)...SUPERB
  9. S3agal

    Accident

    Insanatosire grabnica my friend , sper sa nu il lasi sa scape pe retard cu una cu doua.Doar cand platesc isi dau seama si regreta ca au gresit.
  10. S3agal

    accident sibiu

    Insanatosire grabnica , si fa tot posibilul sa nu pierzi procesul (mai ales daca este pe dreptatea ta). Bravo voua ca ati purtat echipament complet , altfel acum am fii spus R.I.P
  11. Mentionez ca am condus timp de 1 luna un moped (Colibri parca ii spunea )si de la aia mi' sa tras. Cu toate ca nu am prins mai mult de 50 km/h am ramas de atunci cu un sentiment de libertate.
  12. Daca ar fii pus altfel problema cu siguranta nu as' fii raspuns asha , dar daca ea a crezut ca ma succeste cu o astfel de amenintare sa inselat amarnic si de aia sa si ofticat ca i-am dat raspunsul in asha maniera (nu se astepta la asha ceva). Oricum o sa inceapa sa se resemneze cu gandul ca imi iau motor , daca nu o sa imi indeplinesc dorinta asta simt ca trece viata pe langa mine.
  13. E klarr ca sunt de acord cu tine , iti dai seama daca nici macar nu stiu ca tu ai motor.
  14. Merci mult pt sfaturi . Intradevar ai mare dreptate, imi doresc prea mult sa devin motociclist si poate ca asta e unul din locurile de cotitura din viata fiecaruia. Usor usor am sa o conving ce inseamna pt mine un motor , si cat de mult conteaza sa dai sufletului ce iti cere. Sper cat mai curand sa pot venii si eu la Arc , imi doresc sa va cunosc , si sa putem schimba pareri despre motociclete si nu numai.
  15. Ai mare dreptate , trebuie intr-un fel sa imi fac damblaua , iar singurul mod posibil este sa incalec un motor si sa fiu cu ochii in patru.
  16. Ma faci sa cred ca nu iubesti viata , si mergi pe ideea ca : viata este scurta asha ca hai sa o fac mai scurta.Cum sa cobori dealurile de munte fara frane la bicicleta???? Am sa tin cont de sfatul tau cu privire la cat de extremist este motorul. merci
  17. Sunt inalt la 1.85? pt ca inca nu am calarit vreuna pana acum si nu vreau sa ma trezesc cu ganduri cu voce tare gen : uite si animalul pe trotineta.
  18. Merci mult Placebo pt sfat , de multe ori ma gandesc ca daca nu o sa imi iau motor practic nu mi-am satisfacut una din cele mai mari dorinte. O sa incerc sa merg pe ideea ca daca e sa mori poti muri si mergand pe strada si iti cade o piatra in cap (cu toate ca sansele ca acest lucru se intampla sunt mult mai mici decat un accident de motor )
  19. S3agal

    accident sibiu

    Tot ce stiu si eu este tot de la stiri si anume : motociclistul este de vina ca avea o viteza prea mare , cu toate ca am inteles ca cel cu Aro a schimbat de pe banda 1 pe banda 2 exact cand cel de pe motor il depasa pe banda 2. Motociclistul mai avea o pasagera care sa accidentat foarte grav si a fost dupa la spital cu elicopterul , motociclistul avea cateva fracturi destul de serioase. Era vorba de un motor sport. Cam atat stiu ,cei care pot da mai multe detalii sunt ruagatii sa posteze.
  20. S3agal

    Accident Oradea

    Adevarat graiesti my friend , eu inteleg pe unii ca au motoare marii si acul de pe bord tinde aproape de 360 de grade dar trebuie sa fim cumpatati.
  21. Insanatosire grabnica Thomas , dar am si eu o intrbare : al cate-lea accident este acesta???
  22. Incep sa cred ca la tine orice sport este extrem
  23. merci craiul . sincer si eu trec prin aceste momente , dar pasiunea pt motor la mine intrece orice limite , parinti spun ca am innebunit iar prietena deja mi-a spus : daca iti iei motor ne despartim , iar replica mea : treaba ta , bineinteles ca a innebunit la auzul acestor cuvinte.
  24. Ai avut vreodata vreun accident ? Intradevar viata e mult mai frumoasa pe motor (iar asta ador)dar poate fii si mai scurta.
×
×
  • Creează nouă...