Sari la conținut

Anafurisitu

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Anafurisitu

  1. Stiu ca-mi iau ban dar: Te ai bine cu vecinii? Ca poate-ti pune cineva chestii sub motor doar sa vada cum te chinui.... Mi s-ar parea un trolaj foarte reusit: azi un capacel, maine un surub...poimaine o piulita....plus o pata de ulei pentru efect artistic. Oricum eu cand gasesc cate-un surub sub masina....il iau si-l pun in torpedou cu celelte suruburi pe care le-am gasit sub masina....La un moment dat se elucideaza si misterul.
  2. De la o baba zburata de pe trecere ( oare?) s-a ajuns la biciclisti si alte asemenea. Pana la urma fiecare e responsabil petru pielea si timpul lui. Daca nu incetinesti la trecere risti sa trimiti pe plaiurile vesnice ale vanatorii orice mosulet pentru care vederea unui tramvai in statie are efect mai ceva ca bitteru' suedez si-i da un demaraj colosal prin fata masinilor...Iar daca pieton fiind nu casti ochii sperand ca "o sa franeze ala" risti sa te stearga altu la fund restul vietii mizere pentru ca pisi cu X5 tocma' schimba de pe Trinitas pe Itzy Bitzy FM... Codul rutier n-are a face cu simtul de autoconservare, aia-i viata! Nu toti tre' sa murim spovediti, impartasiti si cu lumanare.... Eu am un colt monstruos impotriva "mamelor" care se arunca in fata masinii cu progenitura'n carut la inaintare de parc-ar cara pachetu cu tampoane'n supermarket, daca m-as opri sa le intorc fata la spate tuturor exemplarelor l'as bate la record pe neica Heydrich. Da' pentru ce? Am grija doar sa n-o ard eu prin tribunale pentru dublu-omor-prin-impudenta, asa ca o las in frana de motor si trec pe banda 2 la treceri...profilactic asa... Cat pentru colegu' suparat pe biciclisti: Esti gelos ca pe trotineta esti pieton sau nu cand ti-e voia? Ma transport cu bibicleta aprin oras de niste ani si sincer...eu nu ma scobor de pe trotineta la trecerile semaforizate cand sunt pe verde...nu vad rostul: E verde? Am voie sa trec si-n cap pe monociclu, tot aia e. La cele nesemaforizate, daca nu trece deja careva si opresc masinile pentru el, sau daca nu e extrem de liber sa ma asigur pt toate benzile ma dau frumos jos si-o iau per pedes apostolorum. Nu de alta dar soferii nu prea sunt obisnutiti sa prevada viteza de deplasare a unui vehicul pe 2 roti, si ori se sperie si fac manevre tampite tragand de volan peste ala din banda 2, ori nu franeza deloc si au impresia ca pot sa ti-o ia prin fata...Daca e om, proceseaza dupa postura si pozitia picioarelor, e instinct de animal evluat din savana, da' la trotineta si alte variante motorizate e greu al naibii de apreciat corect... Si iese cu scandal Din punctul asta de vedere, cu apreciatul de viteza nici motociclistii nu's mai breji toti, se bazeaza pe ocolit si fandat mai mult, si se imprastie mai des tot din cauza asta... Rabdare si Ferodo!
  3. Salut. Eu sunt (foarte) incepator si scotocesc de ceva vreme site-urile dupa oarece combinatie avantajoasa de caracteristici pentru un motor soft enduro, nici prea prea, nici foarte foarte. Cum sunt din Bucuresti si Mecca endurismului romansesc pare a se afla la o distanta de cel putin 500 km de mine, sansele de a vedea motoarele impreuna cu cineva care sa ma sfatuiasca de bine in legatura cu alegerea tind spre zero. Iar oferta de pe-aici consta 90% din vacute blande din categoria f650-pegaso-transalp cu caracteristici offroad neglijabile. De Tuareg nici nu stiam ca exista pana n-am vazut una de vanzare la botu' calului si mi-a picat cu drag mai ceva decat colega de banca cu decolteu indraznet atunci cand eram intr-a a 8-a si vajaiau hormonii ca Mig-ul 21 Lancer. Sincer, pare exact struto-camila perfecta pentru batut campii si forestierele + drumul prin craterele mioritice pan-acolo. Informatiile pe net sunt destul de rasfirate, si cu cine-am vorbit de Aprilia mai ca nu mi-a ras in nas... Asa ca intreb si io ca popa-n usa tractirului: 1.E buna pentru cineva care n-a suit mai sus de Hoinar viata lui si vrea sa vaza cum e cu offroad-ul? 1,84, 78 kile, 27 ani, fara obligatii, visez la rally raid de cand bateam pegasu-n parcare... 2.Daca iau una la pret de dumping de prin 86, am oarece sanse sa tina pan' la anul si sa gasesc si oarece consumabile pentru dansa? 3.Cam cat de greu ar fi de adus una intr-o stare de functionare si aspect acceptabila, ca pret, timp pierdut si alte-asemenea? Multumiri si respect etern, sarbatori fericiti si sarutari de maini doamnei.
×
×
  • Creează nouă...